Arkadaşlar ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Herhangi bir programı yüklerken örneğin swish max, cd ex, win zip, lime wire vb. programlar kurulurken setup ekranı kapanıyor. Bilgisayara format attım ve programın çalışmasını engelleyen herhangi bir virüs programı kullanmıyorum. Herhalde arka planda çalışan ve programların kurulmasını engelleyen bir virüs olabilir diye düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.