Selam herkese Merak ettiğim bir şey var. Yazılım geliştirmek için iyi bir bilgisayarda neler olmalıdır. Bu güne kadar ne denediysem beni tatmin edecek artışlar görmedim. bilgisayar ne kadar güçlü olursa olsun programı derlerken. localhost açılırken ağırlaşıyor her zaman. dikkatimi çeken diğer nokta ise donanim çok farklı donanimlarda çalışma fırsatı buluyorum ve bunlar arasında %10 ila %30 luk bir performans artışı sağlıyor.
evimdeki bilgisayar: amd 1090t 4ghz asus crosshair iv 4 gb 1600 mhz ram ocz fatality II 60 gb ssd
iş yerindeki bilgisayarım mac pro 4.1 üzerinde 2x 2.3 ghz xeon nehalem 16 gb 1333 ram 60 gb ssd var
bide macbook 4.1 kullanıyorum evde onda da core 2 duo 2.4 ghz 4 gb ddr2 ram ve 5400 rpm harddisk var
yorumlarınızı bekliyorum .
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Merak ettiğim bir şey var. Yazılım geliştirmek için iyi bir bilgisayarda neler olmalıdır.
Bu güne kadar ne denediysem beni tatmin edecek artışlar görmedim. bilgisayar ne kadar güçlü olursa olsun programı derlerken. localhost açılırken ağırlaşıyor her zaman.
dikkatimi çeken diğer nokta ise donanim çok farklı donanimlarda çalışma fırsatı buluyorum ve bunlar arasında %10 ila %30 luk bir performans artışı sağlıyor.
evimdeki bilgisayar:
amd 1090t 4ghz
asus crosshair iv
4 gb 1600 mhz ram
ocz fatality II 60 gb ssd
iş yerindeki bilgisayarım
mac pro 4.1
üzerinde
2x 2.3 ghz xeon nehalem
16 gb 1333 ram
60 gb ssd var
bide macbook 4.1 kullanıyorum evde
onda da
core 2 duo 2.4 ghz
4 gb ddr2 ram
ve 5400 rpm harddisk var
yorumlarınızı bekliyorum .
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.