Programlama yapmak için bilgisayar arıyorum. En önemli özelliği ekranı tabi ki. Gaming bir bilgisayar almayı düşünüyorum ancak oyuna zaman da harcamak istemiyorum. Programlama için nasıl bir bilgisayar almalıyım, uzun saatler gözleri yormayacak bir şey olması lazım. Şu ikisi arasında kaldım, biliyorum aynı sınıf kesinlikle değiller ama kullanışlılık ve fiyat açısından hangisi daha iyi olur. Birde şu aralar evde kullanacağım ancak daha sonradan okula vs götürme durumum olabilir 2 sene sonra falan. Başka önerileriniz varsa onlara da açığım.
Lenova thinkpad p15 olur p17 olur.Programlama derken mesela hesap makinesi programlicaksan en dandik pc de işini görür.Ne programlicagina bağlı.Basit şeyler mi buyuk kompleks profesyonel projeler mi.Ona gore al bir tane.
https://www.hepsiburada.com/apple-macbook-air-m1-cip-8gb-256gb-ssd-macos-13-qhd-tasinabilir-bilgisayar-altin-mgnd3tu-a-pm-HB0000130VNG?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-dizustu-bilgisayar-laptop&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMI_aaxwJ6E9AIVh-vtCh1ZLQXpEAAYASAAEgLswvD_BwE&gclsrc=aw.ds
https://www.amazon.com.tr/Lenovo-IdeaPad-Bilgisayar%C4%B1-i5-10300H-81Y400XSTX/dp/B095SVPBJC/ref=pd_ybh_a_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=YBT60DP1NA8DWMC5B49P
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
_____________________________