R

Yüzbaşı
01 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
geçen yıl
Ekran kartsız sistem tavsiyesi
Selamlar.10 yaşındaki oğlumun Pubg-Fifa 2023 tarzı oyunları oynayabileceği,belki ileride sonradan işlemciyi yükseltebileceğimiz ve ekran kartı ilave edebileceğimiz,tercihen m2 ssd takılabilen,monitörsüz ve kasasız işlemci-ram-psu-anakart-m2 ssd tavsiyesine ihtiyacım var.Bütçemiz 8 bin lira.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
R
4 yıl
Usbden format atarken çok yavaş boot
Arkadaşlar sahibinden sitesinden ecs marka g43 çiosetli ddr2 anakart aldım,geldiği gibi deneme yaptım,baktım ki görüntü var bıraktım kenara.Sorunum şu farklı disklerde ve farklı flaş belleklerde denedim,format sırasinda boot çok yavaş,öyle ki w7 formatın başındaki hani 10 saniye süren beyaz şeridin dolması 30 dakika sürüyor,akıl verecek arkadaş arıyorum.
R
4 yıl
Eba ilk dakikada çöktü
Eba uygulaması da internet sayfası da işlevini yerine getiremiyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
R
4 yıl
Bu kulak tıkacını nasıl korurum
Arkadaşlar nasıl bir rahatsızlıktır bilmiyorum.Gece veya gündüz uyurken kayar saniyeli duvar saatinin bile sesinden rahatsız olduğum için bu kulak tıkaçlarıyla ancak rahatla uyuyabiliyorum.Lakin bir kaç ay sonra eriyip parçalanmaya başlıyorlar.Normal sabunlu suyla temizlemek de çare olmadı.Neyle temizlemeliyim ki uzun süre sağlam kalsınlar?
< Resime gitmek için tıklayın >
R
4 yıl
Yurt dışından gelen tüm elektronik cihazlardan bir kereye mahsus ücret alınacak.
Arkadaşlar az önce okudum ve güne söverek başladım.Daha önce başlık açıldıysa konuyu silerim,şimdiden kusuruma bakmayın.
http://www.sondakika.com/haber/haber-yurt-disindan-getirilen-cihazlardan-bir-kez-12747148/
R
6 yıl
Elektrik ve doğalgaza yeniden zam
Doğalgaz fiyatlarına konutlarda yüzde 9, sanayide yüzde 14 zam geldi. Elektrik fiyatlarına ise yüzde 15 zam yapıldı.

BOTAŞ, doğalgaz satış tarifelerini yeniledi. Buna göre konutlar için doğalgaz fiyat tarifesine yüzde 9 zam yapıldı. Doğalgazda sanayi tarifesi ise yüzde 14 arttırıldı.
Ekleme:Konuyu açmadan önce kontrol ettim yeni zam konusu açılmamıştı,ancak sonra gördüm ki benden 1 saat önce açılmış,adminlerden ricam bu açtığım konuyu silsinler de forum kirliliğı yapmış olmayayım.
R
6 yıl
Yalın adsl kablosunu ankastrede bulmak?
Netspeed firmasına yeni hat başvurusu yapmıştım,bugün kullanıcı adı ve şifre mesajı gelince bağlantı için kontrol ettiğimde türk telekom personeli nin yeni kablo ucu çıkarmadığını gördüm,görevli bağlantı için geldiğinde beni telefonla aramıştı ve ben eski kablomda adımın yazdığını söylemiştim,elektrikçi çağırmadan benim dairenin kablosunu nasıl bulabilirim?Aslında çekili kablom var,geçen hafta türknet aboneliğimi iptal ettirmiştim,aynı kabloyu denediğimde dsl sinyali gelmediği görülüyor modemde.
R
6 yıl
Telefonun çalışıp internetin hergün birkaç defa kesilmesi
Bu lanet olası türknetten çok çektim 3 ayda çoook.İlk ay çok iyiydi hiçbir kesinti olmadı.Ama mayıs ve özellikle haziran ayında neredeyse interneti kullanamadım diyebilirim.Hergun en az bir kere netim kesiliyor,modem arayüzünde ise halen bağlı görünüyorum.Telefon sorunsuz çalışıyor,kaç defa kablo yeniledim sonuç aynı,destek kayıtlarına verilen cevaplar kopyala yapıştır cinsinden,bir fikir verebilir misiniz.
R
6 yıl
İDM indirme sırasında netin kesilmesi
Arkadaşlar lütfen bir okuyun.İdm ile indirme yaptığım sırada (her defasında değil) netim kesiliyor,modemin arayüzüne giriyorum bağlı yazıyor.Airties 5442 ve Tp-link w8151n model kablosuz modemlerde yaşıyorum bu sorunu.Zyxel kablolu modemde hiçbir sorun yaşamıyorum.8-10 tane idm full versiyon denedim sonuç aynı.windows 10-7-8.1 hepsinde durum aynı.2 aydır turknet kullanıyorum ve turknetten sonra başladı bu durum.Kafamı karıştıran ise neden kablosuz modemde olmuyor.Lütfen çözüm önerilerinizi yazınız.Saygılarımla.
< Resime gitmek için tıklayın >
R
6 yıl
Airties 5442 ve Tplink modemde idm ile netin kesilmesi
Arkadaşlar merhaba,yıllardır sorunsuz kullandığım airties 5442 ve tplink tek antenli ve tek portlu kablosuz modemle idm ile download yaparken ve özellikle büyük boyutlu dosya indirirken internetim kesiliyor,modemi restart yapmazsam düzelmiyor da.Ama eski model zyxel kablolu modemde ve dark marka access pointle kullanırken asla bu sorun yok.İnterneti apartmanda 3 daire toplam 8 kişi ortak kullanıyoruz.Yardım edebilecek kimse var mı?Yeni modem almayı düşünüyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.