B

Teğmen
21 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
159 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
10 yıl
Superonline\u0027in yapmak istediği nedir?
Merhaba;
Bugun internet bağlatmaları için annemle babamı superonline şubesine gönderdim.(Kargo geleceği için evde kalmak durumundayım.Babamda zaten çarşıya gidiyordu.) Herneyse 8mbps'e kadar olan 50gb akk olan 2 yıl tahattütlü kampanyadan abone olun dedim. Sonra beni aradılar oğlum olmuyor dediler. Ordaki bayanla falan görüştüm neymiş telefon hattımızıda superonline'a taşımamız lazımmış(Websitesinde yazmıyor böyle birşey.) Tartıştık baya falan sonra neyse boşverin dedim kapadım. Superonline müşteri hizmetlerini arayarak bilgi aldım müşteri hizmetleri telefonumu taşımamın gerekmediğini türk telekomda kalabileceğini söyledi. Tekrar annemi arayarak superonline şubesindeki bayanla konuştum ve paketi bağladılar. Daha sonra annem modem verceklermiş falan dedi dedim ne modemi istemiyoruz modem falan. Verdi annem yine şubdeki bayanı dedim modem istemiyorum var benim modemim. Bir dakika dedi başka bi beye verdi bey bana dediki modemi vermek zorundayız aboneliği modem seri numarası ile yapıyoruz. Dedim sizde kalsın olmuyor öyle dedi eski modeminizi satabilirsiniz arkadaşınıza verebilirsiniz falan dedi. Herneyse teşekkür edip kapattıp. Şimdi ben bu superonline modemini kullanmak zorundamıyım? Kendim başka marka modem kullanmazmıyım? Amaçları ne?
B
10 yıl
GooNet Kullanan var mı?
Merhaba arkadaşlar. Mevcut ttnet aboneliğim 1 ay önce bitti ve kapandı. 1 aydır internete 3g ile bağlanmaktayım. Superonline aradım bizim siteye fiibir internet şubat mart gibi gelicekmiş sanırım. Bana 2-3 aylık bir internet lazım fazla pahalı olmayanından. 2-3 ay sonra kapattıracağım içinde tahattutsuz olması lazım. Goonet diye bir firma buldum daha önce kullanmış olan kullananı tanıyan veya kullanan var mı forumda? Bağlattığımda 39tlye 8e kadar sınırsız internetim olucak. Tavsiye veönerisi olanlara şimdiden çok teşekkürler!
B
11 yıl
ucuz uçak bileti alıncak
Antalya trabzon uçak bileti alıncak 26 pazartesi günü için. ilgilenenler pm
B
11 yıl
iPad 3 tweak sonrası açılmıyor.. DFU mod kullanılmıyor.
Merhaba arkadaşlar;
Jailbreakli iPad 3 mevcut ve sorunsuz kullanıyordum taki dun geceye kadar. iPadden sms gonderme tweaki buldum swirlysmsdi sanırım fakat tamamen kullanıcı hatası olarak ios6 uyumlu olup olmadığına bakmadım direk yukledim. Cihaz şuan apple logosunda kalıyor. Öncedende aynısı başıma gelmişti(Yaşadıklarından hiç ders almayan adam) DFU mod alıp restore etmiştim düzelmişti. Fakat şimdi DFU moda da alamıyorum. Bilgisayar iPad hafızasını görüyor lakin itunes hata mesajı veriyor. İtunes cihaza bağlanamadı okuma hatası gibi birşey. Yapabileceğim birşeyler varmı acaba ? Son çare apple teknik servis gözüküyor (Umarım fazla paraya mal olmaz :( )
B
13 yıl
Lanet Matematik Donem Odevi
Merhaba Arkadaslar ;
Malum donem odevlerinin verilme zamanlari geldi hatta geciyor bile.Bende zamaninda zayif dersim olan matematikten donem odevi almistim.Hoca kitapta 4 adet test verdi fakat benim matematikle aram pek iyi degildir hatta hic iyi degildir Zaten dersi anlasam kurtarma amacli donem odevi almazdim.Herneyse saadete gelelim.Ben simdi bu 4 testin fotograflarini ceksem upload etsem aranizda matematik seven, cozmek isteyen, cozmekten zevk alan arkadaslarda cozse ve resim cekip ayni sekilde upload etse.Bende matematik donem odevini carsambaya kadar bitirsem guzel olmaz mi Konunun Logaritma konusu oldugunuda belirtim.Sevabina yapmak isteyenler olsun, ucret karsiligi yapacaklar olsun(paypal) pm atar veya konu altina yazarsaniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.