G

Yüzbaşı
05 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
200 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
G
4 yıl
İŞKUR İşsizlik maaşını yatırmıyor. ( ÇÖZÜLDÜ )
Merhabalar,

Normalde ayın her ayın 5'inde işsizlik maaşını PTT'den alabiliyordum fakat, PTT şubelerinin kapanması ve 04.04.2020 tarihinde SMS atarak; IBAN numaramı paylaşmam halinde en geç 1 iş günü içerisinde işsizlik maaşımın ödeneceğini söylendi ama ayın 7'si olmasına rağmen halen yatmadı. PTT'ye telefonla ulaşamıyorum, şubeler zaten kapalı.

ben bunları kime ve nasıl şikayet edebilirim ? ve bunlardan nasıl paramı alabilirim. Şikayetvar'da bayağı bir şikayet var ama hiç bir şekilde geri dönüş yapmadıkları için oraya yazmadım. Belki aynı sıkıntıdan burada da mağdur olanlar vardır ve çözüm yolunu biliyorlardır.

şimdiden teşekkürler.

Düzenleme: Arkadaşlar, işkur'un sitesine girip sarıyla işaretlediğim yerden IBAN bilgilerinizi girmeniz ya da güncellemeniz gerekmekte. ben gelen SMS ile kayıt ettirdiğim halde sitede kayıtlı gözükmüyordu ama bu sabah ilgili tutar hesabıma yatmıştı.

< Resime gitmek için tıklayın >
G
4 yıl
Almanya\u0027dan alınacak tel.
Merhaba Arkadaşlar,

IMEI kayıt ücreti saçma sapan bir hale gelmiş. kayıt ettirir kullanırım diyordum ama... neyse; Almanya'dan arkadaşım geliyor, gelirken telefon getirecek bana fakat; henüz marka modeli bulduramadım. Şu kayıt işlerini daha cuzi yollu halledebileceğim bir telefon tavsiye edebilir misiniz ? örnek veriyorum; sd855'li telefonlara qnc atabildiğimiz için x marka y model gibi.
bütçe olarak pek kısıtlamam yok ama boşu boşuna da binsekizyüzlük olmak istemiyorum.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
G
5 yıl
.
.
G
5 yıl
gaming cafe için pc önerisi
Merhabalar,

yeni açacağımız kafe için 20 adet alım yapacağız, fakat çok ikilemde kaldık. sıfır mı ? ikinci el mi ? aslında bundan da önemlisi. optimum f/p'yi tutturabilmek adına; sistem önerilerinizi bekliyorum. gameserver( ya da ccdisk, ccboot ) kuracağımızdan 120 gb ssd yeterli olacaktır. 1080P'de çoklu oyunculu oyunlar ( pubg, fortnite vb.).

hatta 20 bilgisayar için ağ kurulumu için donanım öneriniz varsa da alırım.

not: bütçeyi soracaksınız biliyorum. monitör dahil 5.000-6.000 TL

Şimdiden teşekkürler.
G
10 yıl
lg g2 yardım (acil)
öncelikle merhaba!

arkadaşlar, lg g2 d802 sahibiyim.lg garantili.

telefonumu garantiye vermek istiyorum ama bir türlü "download mode" kısmından kırmızı rooted yazısını kaldıramıyorum.

daha doğrusu kaldırabiliyorum ama factory reset yiyince eski haline dönüyor. kısacası siz garantiye telefon verirken ne yapıyorsunuz bunu merak ediyorum.
G
13 yıl
1000-1100 tl max. kasa önerisi
1000-1100 tl max kasa toplamak istiyorum.
oyun oynayacağım genellikle, performanslı birşeyler istiyorum

dvd writer hariç

yardımcı olabilirseniz sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.