D

Yüzbaşı
05 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
145 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
12 yıl
Net 6 Paketi(Yalın internet - kampanya 34 TL) kullanıyorum dondurma şansım varmı ?
Arkadaşlar eğitim için 5 ay boyunca kocaelinde olacağım bu süre içinde evde internetin boşu boşunada kullanılmasına gerek yok , henüz yeni sözleşme yaptım 12 aylık NET6 Paketi(19 tl) + yalın internet(15 tl) aylık 34-35 tl gibi bi fatura ödüyorum , indirimli kampanyada olduğum için dondurma isteği yaptığımda sorun çıkartırlarmı acaba ? tecrübe sahibi olanlar varmı ? eğer öylede birşey varsa henüz 2 ay oldu 5 ay boşu boşuna fatura ödemektense; sözleşmeyi iptal eder 30 TL bağlantı ücreti + 40 tl indirim ücretini ödeyip kapatmam dahamı doğru olur ?
D
12 yıl
İnternetten taksitli altın alınabilecek en uygun site ?
Arkadaşlar örneğin bu altın için en uygun taksitli fiyat
http://www.hepsiburada.com/liste/iar-24-ayar-gram-altin-kulce-altin-5-gr/productDetails.aspx?productId=eaksiargrmalt&categoryId=16032978&SKU=EAKSIARGRMALT-5

hepsiburadamıdır ? başka sitelere baktımda pek güven vermedi
varmıdır güvenebileceğim daha uygun bir site taksitli altın alımında ?

Teşekkürler sağlıcakla kalın
D
12 yıl
Adidastan 65 tl ye ne alınır ?
arkadaşlar adidastan 65 tl lik hediye çekim var , 2.ci el hediye çeki bölümünde 45 tl ye satıyorum ancak satılmayacak gibi.

bi öneriniz varmı adidastan 65 tl ye ne alınır acaba ?
t-shirt cüzdan ufak çanta vs. vs. vs. aslında dambıl setleri olsa adidasın çok güzel olurda yok galiba yada ben bilmiyorum.
üzerine para katmak istemiyorum.
Teşekkürler
D
12 yıl
amerikan kültür derneği 4 kur - 3700 tl nasıl ?
beyler akd dersanesine a2 + b1 + b2 + c1 toplamda 4 kur 3700 tl tüm imkanlar var sınıf 6 kişilik eğitim bittikten sonra 80 saatte takıldığın pekiştirmek istediğin tekrar için bire bir eğitim sağlıyorlar tecrübeli hocalarla toplamda 10-11 ay sürer dediler

nedir fiyat hakkındaki düşünceleriniz ?

tutup british english , english time vs. araştırmaya gerek varmı ?

iyi birşey olsun en azından kurs bittikten sonra üç beş bişey öğrenelim pişmanlık duymayalım
D
12 yıl
smile 30 temmuz sözleşme bitiyor , agustos faturası ödememek için ?
Evet arkadaşlar başlıktaki gibi bu ayın 30 unda sözleşmem bitiyor , o gün hemen kapattırmak için arıyıcam fakat agustos 20 yi bulur tahminim kapanması , e bunlarda agustos ayını faturalandırıcaklar bende 30 temmuzdan sonra modemi söküp hiç açmayacağım veri akışı olmaması için.
amacım agustos faturasını ödemeden bu illet firmadan kurtulMak.

Sormak istediğim acaba nasıl bir yol izlemeliyim kapattırmayla ilgili ?
Ne yaparsam agustos ayının faturasını ödeMekten kurtulurum ?
30 Temmuz dan öncemi kapattırma talebinde bulunsam ? ( Bu kezde 1 günde kapatıp sözleşmeden caymış sayılıp yapılan indirimleri benden geri talep etmesinler , olurmu olur smile adsl )

Bu dertten muzdarip olan arkadaşlarıda yorum yapıp fikir paylaşmaya daVet ediyorum.
Çok teşEkkür ediyorum arkadaşlar , saglıcakla kalın
D
12 yıl
Yanlış açmışım silinebilir..
silinebilir
D
12 yıl
Telefon olmadan taahhütsüz bağlatılabilecek en uygun net paketi ?
arkadaşlar 4 senedir smile adsl kullanıyorum , son 7 8 aydırda yalın adsl deyim , AKK 50 GB 8mbit e kadar limitsiz neti yalın adsl şeklinde 60 tl ye kullanıyorum bu ay sonunda sözleşmem bitiyor, ancak yazında başlamasıyla staj sonra iş hayatı falan derken pc kenarda durucak benden başka kullananda yok, yani bu paket bana artık fazla.
Bunun yerine yalın şekilde taahhütsüz en uygun internet paketini hangi sağlayıcıda bulabilirim.Amacım pc boşta durcağı için maliyeti düşürmek
8 mbite kadar 4 gb kotalı smile yaptırsam diyorum , 29 tl + 9 tl(yalın adsl) 40 lirayı bulucak yine bana , şuanda 20 tl fazla verip istediğim herşeyi yapabiliyorum aslında.
smile adsl ile de şu zamana kadar yanlızca yalın adsl geçiş süresinde sorun yaşadım ondada zaten çok üstlerine gittim 1 ay ücretsiz net kullanım hakkı verdiler , boşa verdiğim tel faturasıyla örtüştü gibi oldu , aslında memnunum ancak yinede kapattırmak istiyorum)

Not: 1mbit baglantı hızı yeterli kota ise 4 gb yeterde artar bile.hatta varsa 10 tl ye 15 tl ye falan baglantılar onlar bile olabilir.
Tek kullanılacağı arada face , merak edilen birşey, banka hesapları vs. vs.

önerilerinizi bekliyorum.
D
12 yıl
Kaliteli , işinde uzman bir ingilizce kursu tavsiyesi ?
Arkadaşlar ingilizce ile ilgili pek bir temelim yok , pek birşey bilmiyorum diyebilirim.
Normal hayatta ve özellikle ilerideki iş mülakatlarında (örn : Uçak üzerine okuduğum için THY) zorluk çekmeyeceğim , yüzyüze konuşmada metin okumada ve anladıgımı yorumlayıp konusmada beni bayağı bir ilerletecek uzun vadeli eğitimi iyi bir ingilizce kursu arıyorum.
eğer bilginiz varsa kur ve fiyat bilgiside verebilirseniz çok iyi olur

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum , sağlıcakla kalın
D
12 yıl
p35ds3l - e2160@3.0ghz - 9600gt sistem yenilemesi
Gigabyte p35ds3l rev 2.0
İntel e2160 1.8 GHZ@3.0 ghz
XpertVision 9600 GT 512 MB - 256 Bit
3 GB ddr2 800 mhz ram cl5 (1 GB OCZ + 2 GB Kingston)
Coolermaster realpower 620W 3 ayrı 12v çıkışlı modüler PSU
Samsung hd502hj 500 gb hdd - Samsung hd520 hj

Arkadaşlar uzun süredir sorunsuzca kullandığım sistemimi yenilemek istiyorum.
Bütce 400 tl , amd yönünden intel yönünden farketmez önerilerinizi bekliyorum.
Not: Bu aldığım sistemi overclock edip rahat rahat kullandım yine bu tarz bir f/p sistemi önerirseniz sevinirim.Yani anakart oc uygun, işlemcinin suyunu çıkartabileceğim , ileridede sadece işlemciyi değiştirip , yeniden devam edebileceğim bir anakart-cpu-ram tavsiyesi bekliyorum.
Kullanım amacı oyun üzerine , ileride elimize para geçince bide ekran kartı ekleriz ama o henüz acele değil.önce bir mimariyi yenileyelim.
D
12 yıl
silinebilir
silinebilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.