F

Binbaşı
14 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
199 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
F
5 yıl
Dijital Piyano Seçimi
Merhaba konuyla ilgili 1 2 konu gördüm ancak mesaj atamadığım için konu açmak zorunda kaldım.Eşimle beraber yeni öğrenmeye başlayacağımız bir piyano aramaktayız.

Dolar kurundan dolayı seçenekler kısıtlı ancak yüzeysel araştırmalar sonucunda 2 model arasında kaldım.

Roland Rp102
Kawai KDP110

Ayrıca polifoni sayısı hakkında bana biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler
F
9 yıl
Digitürk + Fiber internet İbretlik yaşananlar
02.03.2015 de internet ve Digiturk kampanyası ile abone oldum ve Digiturk kurulumu yapıldı. Yüzlerce kez aramama rağmen 2 hafta geçti hala internetim bağlanmadı. Benim internet başvurum Superonline'da gözükmemekte ve defalarca şikayette bulundum. Defalarca kayıt bıraktım hiçbir şekilde ulaşılmadı. Birde aradık ulaşamadık diye televizyonumdan uyarı çıkıyor. Arkadaşlar ben digitürk'ü gerçekten kaliteli hizmet veren bir firma sanıyordum.Yine standart türk firması ilgisizliğini gösterdi.Digitürk - Süperonline'a ; Süperonline Digitürk'e aktarıp duruyorlar.Artık otomatik olarak tuşluyorum çağrı merkezi departman numaralarını.Artık okadar sinirlerim bozulduki çağrı merkezindeki çalışanlar ses tonumdan anlayıp direk kayıt açıyorlar İnternet bağlandıktan sonrada arada sırada arayıp muhabbet ederim baya kanka olduk çalışanlarla

İşin özü 2 kere düşünün böyle bir kampanyadan faydalanmadan önce...

Anlayan arkadaşlarada bir sorum olacak cayma bedeli alınmaz sanırım iptalde yerine getirilmeyen bir taahhüt söz konusu ? Bilgisi olan paylaşabilir.İyi günler.
F
11 yıl
Repeater AP Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba evimde superonline 'ın verdiği Pirelli router var ancak wireless menzili yetersiz olduğundan salonumda verim alamıyorum.Bende bundan dolayı menzil genişletici repeater modda kullanabileceğim bir access point almaya karar verdim.Aşağıda linkini verdiğim ürün işimi göreceğini düşünüyorum bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa bilgilerini almak istiyorum satın almadan önce.Farklı ürün tavsiyelerinizede açığım.Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.


http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TL-WA730RE
F
12 yıl
AMD Anakart Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba

ECS A780GM-A Ultra Black Anakart
Amd Phenom II X2 550 BE İşlemci
2x1Gb Kingstor DDR2 800 Mhz Ram
1Gb Ati 4850 Vapor-X Ekran kartına sahibim

Ps3 kullandığımdan Pcmi yenilemeyi düşünmedim ancak bugün bf3 multiplayerde sistemimin kitlenmesi deli etti.Açıkcası ram yetmedi ama.Anakart DDR2 1066 Mhz ram desteklediği için anakartı yenilemek istiyorum.Haliylede 4 Gb ram almam gerekcek.

Marka konusunda ısrarcıyım mevcut işlemcimi kullanacağım şuan DDR3 bellek destekli Phenom 2 işlemcimin tam performans vereceği ileriye dönük fiyat / performans bakımında Gigabyte marka bir anakart tavsiyesi istiyorum.

Veya sen anakartı boşver 4 Gb 1066 Mhz DDR2 ram al kullan diyecek olan varsada yorumları esirgemesin.

Şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için.
F
12 yıl
PSN Hesabımın Çalınması ile İlgili Bilgilendirme
Arkadaşlar aslında bu kişiyi afişe etmiycektim ancak bugünkü satışıma şahsıma hakaret ettiği için bu konuyu açarak sizleri bilgilendirmek istedim.Yeni Ps3 kullanıcısıyım yalnız ilk çıktığında sahip olmuştum.Neyin ne olduğunu biliyorum.Forumda çok eski bir üyeyim referansım zaten güven için yeterlidir.Şimdi gelelim konuya.Red dead redemption adlı oyun çok hoşuma gitti dedim ben satın alayım ve kredi kartımdan satın aldım.Buraya kadar herşey çok güzeldi.Sonrasınra OPM diğer nicki NERO76ERS olan şahıs bana Little big planet + Infamous ile takas yaparmısın dedi ve bilgileri vererek takasladım.

Sonrasından bana LA Noire oyununu ortak alalım dedi.Bende o oyunu PC'de bitirdim almak istemiyorum şeklinde bilgi verdim.

Sonrasında bu arkadaş benim hesabım içerisine kendi kredi kartından LA Noire oyununu alarak mail ve şifre bilgilerini değiştirdi.Peşinden çok koşturdum bilgiler için forumda nicklerin konularını inceleyin görceksiniz.Şimdi bu arkadaş oyunun bilgilerini bulduğumdan dolayı hesabı kendisinden çaldığımı idda ediyor.Resimleri ekliyorum.

1 -http://c1204.hizliresim.com/w/1/402wj.png - Hesap açtığıma dair görüntü
2 -http://c1204.hizliresim.com/w/1/402xd.png - RDR ' yi satın aldığıma dair görüntü
3 -http://c1204.hizliresim.com/w/1/402xu.png - LA Noire satın alındığına dair görüntü bilgim dışında.
4 -http://c1204.hizliresim.com/w/1/402yr.png - Şifrenin değiştirildiğine dair görüntü.
5 -http://c1204.hizliresim.com/w/1/402z2.png - Mailin değiştirildiğine dair görüntü değiştirilen maile dikkatli bakın arkadaşlar


http://forum.donanimhaber.com/m_58098827/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58098827 - Bu link kendisine 2 . hakkımı sattığım ilanım

Son olarak şu linkteki mesajını okuyabilirsiniz.Bana yanlış bilgiler vererek oyalıyor..

http://resim.donanimhaber.com/m_58250016/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58394116

Burdada ben durumu çakmayım diye gizli kapaklı bir satış hesabı başkasına sattığına dair konu.

http://forum.donanimhaber.com/m_58462013/mpage_1/f_/key_OPM//tm.htm#58468209


Saygılar...
F
12 yıl
Fight Night Champion Kardeşlik[Yapıldı]
Edit:Kardeşlik yapılmıştır teşekkürler.-Güncelleme biraz geç oldu k.bakmayın.
F
15 yıl
Yeni Araç Alımı İçin Yardımlarınızı Bekliyorum
İyi günler arkadaşlar şuan 2004 Model Dizel Ford Fiesta kullanıyoruz.Babam ve annem manuel vites kullanımında biraz yavaş kaldığı için haliyle otomatik vitesli bir araç tercih edeceğiz.Aklımda 2 model belirdi.

İlk olarak Honda HR-V

http://www.sahibinden.com/2005_model_honda_hrv_33_422_km_de-65WQQaXQQ13380844WQQpXQQdisplayitem

İkinci olarakta Honda Euro Civic

http://www.sahibinden.com/2005_honda_euro_civic_otm_hb_52_000_km_de-34WQQaXQQ13390641WQQpXQQdisplayitem

Bu iki araç arasında kaldık sizin yorumlarınıza veya başka bir önerinize varsa ihtiyacım olacak.Yanıtlarınızı bekliyorum.
F
16 yıl
Kingston DDR2 Ram Sorunu
Arkadaşlar daha önceden bilgisayarımda Kingston KVR800D2N5 1 Gb ram vardı.2Gb yapmaya karar verdim bugün gidip aldım bitane taktım kullanıyorum sorun yok ama şimdi dikkatimi çekti yeni aldığımda KVR800D2N6 yazıyor.Yani eskisi CL5 yeni aldığım CL6 bana sorun çıkartırmı bu acaba kutuyuda açtım iadede edemem şimdi :(
F
16 yıl
AMD AM2 Anakart Tavsiyesi
Arkadaşlar uzun süre intel kullandım ve Athlon x2 ailesine katılmaya karar verdim.Bana sorun çıkarmayacak Am2 anakart önerilerinizi bekliyorum.Bütçem kısıtlı overclock ile ilgilenmiyorum.Sata2 pci-e ddr800 ram destekleyen önerilerinizi bekliyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.