E

Yarbay
30 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
269 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
8 yıl
##### RESİMDEKİ IPHONE KAPAĞINI NEREDEN BULABİLİRİM CANLAR...#####
Kapak bildiğimiz 0.3 mm kapaklardan,fakat ya beyazı ya kahverengi ya da başka renkler oluyor,böyle siyah olarak nereden bulabiliriz.aliexpress ten başka göremedim ben
< Resime gitmek için tıklayın >
E
8 yıl
JailBreak\u0027li iPhone Kullanip OnlineNotify Tweak\u0027ini Yükleyen Kimse Var Mi???
Kullanan varsa bir sey soracaktima
E
8 yıl
Masaüstü Bilgisayarı Mı Yenileyim,Notebook\u0027u Mu? Kafamda Deli Sorular :)
4-5 yıllık bir Vaio notebook'um var.i5-480m 8 gb ram full hd ekran ,hd5650 ekran kartı.Ekranı bozuldu ve yapılması 200 tl tutuyor.kasası falan da yıprandı artık alt vida falan bazı yerler tutmuyor.Ben de ikince el çok temiz yeni bir vaio buldum 1100 tl i5-4210u gt740m'li.
masaüstü bilgisayarımın da ekran kartı bozuldu.bu sistem de 7-8 yıllık.core 2 duo e7400 işlemci ,4 gb ddr2 ram ,hd3850 ekran kartı vs.full hd samsung lcd var.şimdi bu sistem yerine i5-4460 bir işlemci,8 gb ddr3 ram,gtx950 ya da amd rx 460 & 470 ekran kartı olan bir sistem kurayım diyorum.çok oyun meraklısı değilim ama artık oynamak da istiyorum.odamda ps4 ve sony led tv var.sizce yeni laptopu 1100 tl'ye alıp oyunları ps4'te mi devam edeyim yoksa laptop un ekranı 200 tl'ye değiştirip masaüstü sistemi mi yenileyim kararsızım.
E
8 yıl
Canlar PS4 Varken Oyun İçin PC Toplamalı Mıyım ? Kafamda Deli Sorular :/
Canlar öncelikle üniversiteyi yeni bitirdim ve şu kısa tatilde oyun oynamaya heves ettim.Küçüklüğümde ne kadar çok oyun oynamayı sevsem de artık oyun falan oynayamıyorum nedense,içimde hiç istek falan yok yani tükenmişlik sendromu gibi bir şey.ps2,ps3,ps4 bütün konsolları oynamama rağmen efsane oyunları falan hiç oynamadım.playstation dan anladığım tek şey kuzenim ya da arkadaşlarımla pes oynamak,o da sadece bize gelen giden olduğunda.kendim yüzüne bile bakmıyorum playstation'un aylarca toz içinde uyuyor.Bu yaz yeniden bir hevesle oyun oynamaya başlayım dedim.Sonra düşündüm şu ana kadar call of duty mafia dışında bitirdiğim oyun çok azdır.Yani oyun bile bitirmeden sıkılıyorum.yine de heveslendim ya orta halli bir oyun kasası sizce toplamalı mıyım.Yoksa elimdeki ps4'e kardeşlikle oyun mu alsam hiç masraf etmeden.bunun dışında bir de oyunlar hakkında sizden fikir istiyorum.
Aklımdaki oyunlar
gta 5 pc'de oynanırken illaki zevklidir,dualshock ile pc deki kadar zevk veriyor mu oynaması zor mu.
uncharted önceki serileri oynamadan direk 4 ü alsam olur mu.bütün seri bağlantılı mı uzun süre oynayabileceğimi sanmıyorum çünkü.
nfs ps4'te nasıl
heavy rain de efsane bir oyun galiba.tavsiye eder misiniz.
battlefield 1 çıkınca da onu düşünüyorum.sizce bu oyunlar bana yeterli mi.oyun kasası toplamalı mıyım ps4 ile mi devam etmeliyim teşekkürler
E
8 yıl
Bilgisayar Açılışta 35-40 Saniye Sonra BIOS Logosu Geliyor ??
arkadaşlar bilgisayarı açıyorum ilk 35-40 saniye görüntü vermiyor,sonradan bios logosu geliyor.bazen kasa hareket edince hiç görüntü gelmiyor sebebi ve çözümü ne olabilir.
E
8 yıl
Q9300\u0027LÜ SİSTEME EKRAN KARTI TAVSİYESİ...
8 GB RAM DDR3,Q9300 Sisteme ekran kartı ne önerirsiniz.psu cooler master rs390 benim aklımdan gtx750ti geçiyor ama amd rx460 tahmini fiyatı ne olur bilmiyorum,aklım onda da kaldı açıkçası.gta v ,battlefield 1 falan oynasam yeter
E
8 yıl
GUNES GOZLUGU ALACAGİM ACİL YARDİM POLARİZE Mİ ALAYİM
Arkadaslar araba falan pek kullanmiyorum,rayban 2132 modelini alacagim.bir de polarize olan olmayana gore net degil diyorlar dogru mu.
E
8 yıl
Parçası Değişmiş iPhone 5 GÜncellemede Sorun Olur Mu?
Bildiğim kadarıyla touch id olan telefonlarda parça değişmişse apple telefonu kitliyordu,iPhone 5'te touch id yok ama arkadaşımın telefonunda parça değişmiş.8.4'ten 9.2.1'e ipsw ile güncelleyelim dedik ama tam emin olmadan girişmek istemedik.Telefonun içinden bazı parçalar değişmiş güncellemede telefon elimizde kalma gibi bir ihtimal var mı.
E
8 yıl
GENPA İPHONE 6\u0027YA DEĞİŞİM VERMİŞ,NE ZAMANA ALIRIM ACABA ?
Değişim vermişler ama haftaya cuma üniversiteye döneceğim,dönmeden yetişir mi.9'unda verdim 11'inde değişim yazdı.
< Resime gitmek için tıklayın >
E
8 yıl
AVEA DAN ALINAN İPHONE U NEREYE GARANTİYE VERMEM GEREKİYOR??
avea dan iphone 6 aldım ama ahize ve batarya sorunu sorunu.%30 larda telefon kapanıyor bazen.genpa falan bakıyor mu ankaradan vereceğim.genpa değilse nereye vermeliyim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.