M

Yarbay
06 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
37 üye
Görüntülenme (?)
1052 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Tarife Kontratı sona erip Cihaz kontratı devam ederken numara taşıma
Turkcell’de tarife kontratımız bitti ve cihaz kontratımız devam ediyor. 1,5 seneye yakın taksit ödemesi var diyelim, numara taşımadan sonra bu taksitleri ay ay ödemeye devam edebiliyor muyuz yoksa cezalı şekilde tek seferde mi talep ederler..?

Daha önce bu şekilde numara taşıyan oldu mu? Detaylı bilgiye ulaşamadım.. yeşillendirirseniz sevinirim :)
M
5 yıl
iOS 12.1.2 widgetlerin her şarj sonrası yeniden yüklenmesi.
iOS 12.1.2’de şarj esnasında tüm widgetler sıfırlanıyor. Yani widget kısmına gelip aşağı kaydırmaya başladığımda hepsi tekrar yükleniyor.. iphone SE’de durum böyle iken 7’de rastlamadım buna. Şarj edip telefonu şarjdan çektiğimde de oluyor..normal zamanlarda anında açılıyorlar ama her şarj sonrası farkettiğim sanki telefon kapanıp açılmış gibi yeniden yükleniyorlar.. pil kullanımını dengeleme adına yapılan birşey mi yoksa ram yönetimi ile alakalı çözemedim.. sizde de var mı böyle bir durum? Konuyu yeşillendirirseniz sevinirim :)
M
5 yıl
Kontratlı cihaz taahhütü bulunan hattı farklı operatöre taşıma ve sonraki süreç..
Arkadaşlar

Cihaz kontratı bulunan faturalı hattım mevcut, iki cihaz var, biri Mayıs 2019 biri Kasım 2020’de bitecek.. tarife taahhütü de Haziran 2019’da bitiyor.. şimdi..

Haziran’dan sonra hattı farklı operatöre taşırsam cihaz taksitlerini Aydan aya ödeyebilmem gene mümkün mü.. yoksa tek seferde mi alırlar? Böyle bir yola başvuran oldu mu hiç.. financell sitesinde taksit taksit ödenebileceği yazıyor ama emin olamadım.. bu hotspot meselesinden dolayı epey soğudum firmaya.. elim kolum bağlı tabi cihazlar yüzünden.. nasıl bir yol izlemeliyim.. teşekkürler..
M
5 yıl
Cihaz Taahhütü devam ederken numara taşıma ve sonrası
Arkadaşlar

turkcell faturalı hattım üzerine iki adet cihaz kontratım var, biri mayıs 2019da biri kasım 2020 de bitecek. tarife kontratım da haziran 2019 da bitiyor.. şimdi sormak istediğim eğer tarife kontratım bittikten sonra numaramı farklı operatöre taşırsam cihaz taksitlerimi gene aydan aya ödeyebilir miyim yoksa tek seferde mi almaya kalkarlar?

numara taşınmasından sonra taksitlerin banka aracılığı ile ödenebildiğini okudum ama ne derece doğru bilmiyorum, böyle bir yola başvuran var mıdır..bu hotspot meselesi çok canımı sıktı ve bir çıkış yolu arıyorum..malesef cihaz kontratı devam ettiği için de elim kolum bağlı
M
5 yıl
Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..?
< Resime gitmek için tıklayın >

Faturamda böyle bir detaya rastladım, rahat rahat tarifemizdeki interneti bilgisayara telefona vs paylaşıyorduk.. 15 ocak’dan İtibaren kısıtlama mı getiriyorlar? Kafam karıştı açıkçası.. bilenler aydınlatırsa sevinirim..

9tl verip paket mi almamız gerekecek ayrıca internet paylaşımı için

iPhone 7 kullanıyorum bu arada..
M
5 yıl
iOS 12 Ram Yönetimi (Arka Plandaki Uygulamalar)
iOS 12.1 de hem SE hem 7 de şarj edip şarjdan çektikten sonra arka plandaki uygulamaların hepsini sonlandırıyor. Örneğin en son whatsapp’a girdim. Şarja taktım hiç ellemedim. Bitip geri çektiğimde whatsapp’ı açınca beyaz ekranda yeniden açılıyor. Son hali ile gelmiyor, arka planda ne kadar uygulama varsa hepsinde oluyor, bilinçli mi yapıldı acaba ram kullanımını dengelemek için..

iOS 11 de bu kadar sık olmuyordu sanırım..cihazların da eskiliği ile ilgisi olabilir..diğer modellerde durum nasıl..aynı sorunu yaşayan ve deneyimleyenler yorum yaparsa sevinirim.
M
6 yıl
Bahçelievler Atmaca Bilgisayar ne kadar güvenilir? Sorunlar yaşamaktayım..
3 gün evvel bir alışverişim oldu,internet siteleri üzerinden ram söyledim.satıcı ödemeli kargo olarak gönderdi. 10 lira kargo parasını da sipariş esnasında ödedim,alıcı ödemeli göndermiş kargoyu..bi 10 lira daha verdim kargocuya..neyse dedim alırız fazla miktarı, telefon ediyorum, whatsapp'dan yazıyorum,sahibinden ilanlarına yazıyorum hiçbirine dönmedi. ayrıca ram modülü de bozuk çıktı..iade talebi açtım ama hiç umudum yok..3 gündür mesaja telefona dönmeyen adam büyük ihtimal ürünü geri gönderilmesine de yanaşmaz..sizlerin alışveriş tecrübesi nasıl oldu..
M
6 yıl
Puhu TV iOS uygulamasında batarya problemi
Dizi film uygulaması olan puhu tv’nin iOS sürümünde aşırı batarya tüketimi mevcut. Arka planda beklerken bile sürekli kullanımda olarak görünüyor ve gereksiz pil tüketimine neden oluyor. Arka planda uygulama yenile’yi kapasam da işe yaramıyor.. ne yaptıysam çözemedim yani.. Şikayet okumadım bununla ilgili o yüzden konu açmak istedim. Aynı dertten muzdarip olanlar varsa da bilgilendirir bizleri.
M
6 yıl
iPhone 7 3D Touch Titreşimi ara sıra çalışmıyor
Merhaba;

iPhone 7 kullanmaktayım..pek fazla 3d touch ile içli dışlı olmasam da bir sıkıntıya rastladım, herhangi bir uygulamanın ikonuna bastığımızda normalde titreşim ile gelen 3d touch menüsü bazen titreşimsiz olarak düz açılıyor. google'da aradım ama net bir çözüm yok. ios 10'un ilk sürümünden beri bu sıkıntıyı yaşayanlar var.. 11.2.6 sürümüne geldik ve sıkıntı hala devam ediyor.. Apple o zamandan bu zamana kadar sorunu çözmeye uğraşmamış bile..nasıl olsa 3d touch kullanımı epey düşük diye öylece bıraktılar kendi haline sanırım.. skype ile sesli arama sonrası bu sıkıntıyı yaşayanlar çoğunlukta..çözümü de uygulamayı silmekte bulmuşlar..belli ki bir yazılım sıkıntısı mevcut ama Apple 1.5 senedir dokunmamış bile bu soruna..biz de iOS 11'in adam olmasını bekliyoruz ölme eşşeğim ölme

anladığım kadarı ile sorunun net bir çözümü yok..ancak merak ettiğim aynı problemi tecrübe edenler oldu mu acaba..
M
6 yıl
Lifecell Operatör adı Görünmüyor
Merhaba;

Lifecell paketi kullanıyorum, cihazım iphone se, ne yaptıysam operatör adı lifecell tr olmadı, turkcell olarak görünmekte hala, lifecell kullananlar yardımcı olabilir mi aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? sanırım iphone'larda böyle problemler olabiliyor, android cihazlarda durum farklı gibi.

bilenler yeşillendirirse sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.