A

Yüzbaşı
02 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme (?)
163 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Bu sistemin ederi nedir
Bu sistem için 7000 TL istiyor. Pek anlamıyorum. 15 ay garantisi var. Bu para eder mi? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
5 yıl
Honda jazz 2006 elite tavsiye
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2006-jazz-elite-105000km-2.sahibinden-712585892/detay

Arkadaşlar merhaba. İlandaki araca bugün bakacağım. Çok kararsızım. Almaya değer mi? Km'si avantaj ama yaşı ve fiyatı beni düşündürüyor. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
A
5 yıl
Acil olarak ortopedi doktoru lazım. Aranızda ortopedi doktoru var mı?
Merhaba arkadaşlar
Geçen gün halı sahada dizim döndü. Dizim dönerken çat diye bir ses geldi. Çok acı çektim. Doktora gittim mr çektirdi. Şimdi baktım mr sonucu çıkmış. Ama doktora randevu 10 gün sonrasına veriyor. Aranızda ortopedi doktoru varsa mr sonuçlarını göndersem yardımcı olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.
A
5 yıl
Eca confeo plus ntc semsörünü değiştirme
Merhaba herkese. Kombinin musluk suyunu açıp kapattıktan sonra petek ışığı yanıyor fakat petek suyu sıcaklığı aniden 85 dereceye çıkıp orada sabit kalıyor ve kombiyi yeniden başlatmayana kadar düzelmiyor. Birkaç kişiye danıştım. Sorunun ya ntc sensöründen ya da karttan olabileceğini söylediler. Ben de ntc semsörünü değiştirmekle şansımı denemek istiyorum fakat ntc sensörünün tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum. Bu konuda tecrübesi olan yardımsever arkadaşlardan yardım bekliyorum nasılsın değiştirileceği konusunda. Şimdiden teşekkür ederim.
A
6 yıl
Mi mix 2 miui pro rom nereden bulabilirim?
Bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilecek forumdaş varsa minnettar olurum.
A
6 yıl
Eca confeo plus kombi ile ilgili çok acil yardıma ihtiyacım var.
Arkadaşlar bacanın yamuk durduğunu farkettim. Sonra da kombi ile borunun birleştiği yerdeki kelepçenin kırıldığını farkettim. Bu kelepçenin ismi tam olarak nedir. Nereden temin edebilirim. Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
6 yıl
Wi-Fi tekrarlayıcı önerisi
Merhaba arkadaşlar. Dual band tekrarlayıcıya ihtiyacım var. Asus rp-ac53, Tp-link re200, ve Tp-link re210 arasında kararsız kaldım.
A
6 yıl
Burger King köftede kurt benzeri cisimler var (ss\u0027li)
Merhaba arkadaşlar. Burger King Balıkesir Akıncılar Mahallesi şubesinden big king menü istedik. Köftelerin üzerinde kurtçuğa benzer şeyler gördük. İnternetten bakınca buna benzer bir sürü şikayet var. Sizce ne olabilir?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
Hepsiburada prego mama sandalyesi mağdurları

Buradan istişare edelim.
A
7 yıl
Arkadaşlar bu bilgisayar için acil tavsiye lazım
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-oyun-bilgisayari-411355194/detay/

Arkadaşlar bu linkteki bilgisayarı almak istiyorum 1300 tl eder mi. Oyunlarda herhangi bir sıkıntı çıkarır mı. Çok acil tavsiye lazım i. Şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.