B

Yüzbaşı
05 Ağustos 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
200 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 ay
20.000₺ bütçeye kadar kasa tavsiyesi.
Merhaba dostlar,

20.000₺ bütçem var, önerebileceğiniz bir kasa var mı ? Tercihen Amazon ve Hepsiburada üzerinden link atarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim, yardımcı olduğunuz için.
B
12 ay
Aboneliğim bitmek üzere.
Merhaba dostlar,

24.05.2023 tarihinde Turkcell'de kullanmış olduğum GNÇ Star 60 paketinin süresi dolacak. Geçebileceğim bir paket önerebilir misiniz ya da yol gösterir misiniz? Maksimum 150₺, 160₺ olursa sevinirim. Tercihim Turkcell & Türk Telekom.

Saygılarımla,
B
2 yıl
Superonline F.T.T.H. vs Türk Telekom F.T.T.H.
Merhaba canlar,

Binamızda 2 firmanın da fiber altyapısı bulunmakta ve şu anda Türk Telekom F.T.T.H. altyapısında Netspeed 200 Mbps paketini kullanmaktayım. Genel itibariyle memnunum fakat Netspeed'te 200 mbps üstü hızlar olmadığı için başka firmalara geçmeyi düşünüyorum ama diğerleri de "pahalı". Superonline tarafına geçiş yapayım diyorum fakat bayağı bir şikayet var: sansür, hız kısıtlamaları, dalgalanma vs... gibi konularda.

Sizce Superonline şikayetleri abartılıyor mu yoksa cidden bu şekilde mi ve 1000 mbps hızı hangi internet servis sağlayıcısından almamı önerirsiniz ?

Şimdiden teşekkürler.
B
2 yıl
İftiraya uğradım, dava açacağım, bir kaç sorum var.
Konu kilit
B
2 yıl
200 Mbps ve üzeri paketler hakkında.
Merhaba dostlar,

Netspeed ile ne zaman iletişime geçsem, hep 200 mbps üzeri paketlerin ne zaman çıkacağını soruyorum ama net bir cevap alamadım. Konuyla ilgili son durum nedir, net bir bilgisi olan var mı ? Çok geç oldu artık, bir an önce çıkartmaları lazım.
B
2 yıl
Port ücret indirimi hakkında.
Merhabalar dostlar,

Bu yeni indirimli ücretin yansıtılması için I.S.S.'ler neyi bekliyor bir bilgisi olan var mı ?

https://toptan.turktelekom.com.tr/fiber-yuksek-hizlar-indirim-kampanyasi
B
2 yıl
Vodafone 200 Mbps 165₺.
Merhaba dostlar,

Bu tarife Türk Telekom altyapısını kapsıyor mu ve yeni gelen indirimli halde mi sunuldu acaba ?

< Resime gitmek için tıklayın >

Link: https://www.vodafone.com.tr/Net/fiber-internet
B
2 yıl
Turkcell Güncel F/P Paketi.
Merhaba dostlarım,

Benim tarife taahhütüm bitecek, yeni bir tarife yapmam lazım, Babam da Vodafone'den Turkcell'e geçecek. Hangi paketleri önerirsiniz, var mı şu sıralar bir f/p paket.

Saygılarımla,
B
2 yıl
Mercusys AC12G router\u0027a alternatif.
Merhabalar dostlar 🖐🏽🖐🏽,

Türk Telekom FTTH altyapısında 100 Mbps paket kullanıyorum. GPON cihazından sonra Mercusys AC12G cihazı takılı fakat bunu değiştirmek istiyorum. Bildiğiniz, ucuz ve sağlam (f/p) ürünü bir router var mı?
B
3 yıl
ZYXEL WMG3625-T50B vs TP-LINK Archer C5V
Merhabalar dostlar,

Türk Telekom FTTH altyapısına sahibim. Ve evde konu başlığında belirtmiş olduğum 2 modem/router/access point var. Şimdi bağlantımın sağlıklı ve güçlü olması için ONT cihazından sonra hangisini modeli kullanmalıyım ?

Saygılarımla,
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.