B

Binbaşı
14 Mayıs 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
540 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
Dolmalık biber 40 tl
Bugün pazara gideyim dedim. Hanım benden özellikle dolma biber fiyatını sordu. Fiyatlar 35 40 tl arası. Pazarcılarla biraz muhabbet ettim çoğu mal çürümeye yüz tutmuş durumda. Yani fiyat artışları talebin azaltılmasını sağlıyor. Yani ağalar çok büyük bir cisim geliyor. Kriz mriz henüz hiç bir görmedik daha.
B
2 yıl
4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl
Evet aldığım bu yönde. Fiyat tam belli değil ancak rakamın bu yönde olacağı tahmini olarak söylendi. Kaynak vs... demeyin lütfen. Sarı etiketli apikoğlu olmayacak zaten gelmiyor denildi. Polonez, namet, belki cumhuriyet bulursanız alabilirsiniz. Ucuza bişey beklemeyin bence..
B
2 yıl
Afganistan Merkez Bankası Faiz Silahını Çekti
Son 1 ayda Afganistan afgansi dolar karşısında %12 değer kaybetmiş. Bu duruma sinirlenen Afganistan merkez Bankası faiz silahını çekme kararı aldı.

Buyrun faiz silahı


< Resime gitmek için tıklayın >
B
2 yıl
Akp olmasa sürüye çoban yapmazlardı. (Babacan içerir)
https://www.mynet.com/vatandastan-babacan-a-tepki-ak-parti-olmasa-kimse-seni-davarina-coban-tutmazdi-110106868981

Babacan nereye gitse böyle enteresan tipler birbirine yakın laflar söyledi. Ama bu video efsane. İlkokulu bitirnemiş adam bu adama ne olursa olsun bunu diyemez. Veya diyebilir
B
2 yıl
Erzurumlu şener şen
B
3 yıl
Paran yoksa öğrenci olma
Bugün en kötü eline 1500 tl lazım ünide okumak için. Asgari ücretin yarısı. Bu her zaman böyleydi. 97 de bir ünv li arkadaş aksarayda restaurantlarda komilik yaparken muhabbet etmiştim. Fakir ailem var o yüzden çalışıyorum. Şimdi beş kuruşunuz yoksa parttime çalışman gerek. Kaldı ki 90larda ünv bitirdin mi iş garantin vardı. Şimdi aç sefil bitirsende yok. Yani boşuna sefillik çekmeyin. Tıp filan okumuyorsanız ailenizede yük olmayın.
B
3 yıl
Dsg kullanım klavuzu gerçekten var mı
Dsg sahipleri kendi kafalarından dsg kullanım klavuzu oluşturmuş. Gerçekten var mı öyle bir klavuz markanın yayınladığı?
B
3 yıl
Tv+ dizi ve filmleri açmıyor
Superonline internetimin taahhüdü bitmişti. Yeni teklifi kabul etmedim. Onun yerine turkcell kullanan varsa 130 tl ye 100mbit sınırsız internet+tv plus+5 tane turkcelliye bedava seçeneği sunulunca kabul ettim. Ve en güzeli wifi 6 modem geldi. Bayiden gelip modem ve tv plus kuruldu. Buraya kadar sıkuntı yok. Hatta pandemi sebebiyle 100mbit 200 mbit olarak sunuluyor imiş çok hoşuma gitti.

Benim sıkıntım kendi dizi ve film uygulamalarını tıklayınca ne görüntü geliyor ne de ses. Var mı başın gelen?
B
3 yıl
Cevheri güvenin cem karataş videosu
Öncelikle cevheri güven kimdir çok tanımam ancak sedat pekerin twitter da bahsetmesi üzerine kendisinin kim olduğunu merak ettim. Twitterda bir video ile açıklamış. Neyse..

Twitterında gezerken cem karataş diye bir video gördüm. Tesadüfen izledim. İlk başta şaka filan zannettim. Sonra internette biraz dolanınca kanım dondu resmen. Normal de böyle olaylarla çok fazla ilgili değilim. Ancak hanımın çok uzaktan akrabası güneydoğuda jandarmada görevli iken 2019 yılında intihar ediyor. Ve şu zamana kadar neden intihar ettiği bulunamadı. Ve bu videoyu izleyince intihar eden askerlerin olduğu söylenince acaba bu forex olaylarına karışıp mı intihar etti dedim. Çünkü ailesi hiç bir bilgiye sahip değil veya bize bildirmiyorlar.

Yazık gerçekten..
B
3 yıl
Rüzgar tribünü ve güneş panel sistemi yaptıran var mı?
Arkadaşlar merhaba

Bu iki sistemi yani hibrit sistemi kurup deneyen var mı?

Araştırdığım kadarıyla bir evin ortalama güç tütekimi aylık 150kw

Sadece güneş paneli ayda ortalama 50 60kw civarı enerji üretiliyor tabiki panel sayısına bağlı ancak dediğim 2000 tl lik sistem.
Sadece rüzgar tribünü ise 2kw lık sistem kurulduğunda ortalama 300kw enerji sağlıyor. Ancak sistem maliyeti minumum 12 bin tl civarı.

Bu iki sistemi hibrit olarak kuran, kullanan ve deneyimler elde eden var mı merak ediyorum. Mesela yukarıda ki sistemi 2 katlı toplam 240m2 lik eve kurmak ve a dan z ye ısınma dahil kullanmak nasıl olur.

Not:yer kars, rakım 2400, rüzgar devamlı ve kuvvetli, güneşlenme süresi yılda 250 gün civarı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.