M

Yarbay
26 Mart 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
32 üye
Görüntülenme (?)
1472 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
geçen yıl
Google chromecast 4k 2022 vs mi stick 4k
Arkadaşlar merhaba

Google chromecast 4k 2022 veya mi stick 4k arasında kaldım. Özellikle işlemci ve genel hız bakımından hangisi iyidir? İnternet üzerinden araştırma yaptım ancak pek bir şey bulamadım.

Özellikle kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa sevinirim.

Teşekkürler.
M
2 yıl
Neden Millenicom TERCİH ETMEMELİSİNİZ?
Evet arkadaşlar konu başlığına da yazdığım gibi daha adı duyulmadığı zamanlardan 2013 başından beri millenicom kullanıyorum. Neden bu başlığı açtım müşteri temsilcisi hatasını bana yıkıp üstüne de ücret talep edip müşterilerine sahip çıkmadıkları için.

2 haziran tarihinde hızla ve internet ile ilgili olmayan farklı bir konuda bilgi almak için whatsapp müşteri hizmetleri ne bağlandım buradan Alper bey yardımcı oldu hattımda sıkıntı olmadığını iletti. Kendisine teşekkür ettim yine de hat değerlerimi bir kere güncellemesini rica ettim (demez olaydım) bunu yaptıktan sonra 8.5 civarında olan hızım 6 civarına kadar düştü (altyapı kötü biliyorum ama en azından bu hız ile tüm işimi görüyordum) arıza kaydı açmama konuyu iletmeme rağmen normal olduğunu söyleyip hız yükseltme talep edersem 70 TL istediler aylık.

Kendilerine 1 yıldan fazla zaten bu hızı kullanıyorum desem de müşteri temsilcisi hatası olduğunu kabul etmelerine rağmen yardımcı olmuyorlar.

Konuyu değerli adem helvacı beyefendi ile de paylaştım ve video yayınlayarak da bu durumu dile getireceğim.

Desteğinizi bekliyorum.

Kendilerini de konuya ekliyorum bir cevapları varsa buyursunlar

@millenicom < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
M
3 yıl
Yardımınızı rica ediyorum
Yardımınızı rica ediyorum

Ups ile logitech destek tarafından ücretsiz tüm masraflar karşılanmış olarak tarafıma değişim ürünü gönderildi fakat ups ısrarla fatura ve vekaletname istiyor. Fatura sağlandı ancak vekaletname veremiyorum yürüyemiyorum durumum yok ve daha önce böyle bir şey istememişti. Gümrük te çalışan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem?
M
3 yıl
Ankara üniversitesi engel durumumu nasıl bildirebilirim?
Merhaba,

Bu sene Ankara üniversitesi açık ve uzaktan öğretim fakültesine başlayacağım yönetim bilişim sistemleri bölümünden.

Yüzde 92 engelli raporum var ve katkı payı ücreti konusunda indirim olması için bunun tanımlanması gerekiyor. Engelli öğrenci birimi ile görüştüğümde üniversite nin daire başkanlığına kendim götürmem gerektiği söylendi belgeleri. Yürüyemiyorum ve hiçbir şekilde Ankara ya gitme durumum yok. Daire başkanlığını arıyorum ancak açan olmuyor.

Nereden ulaşıp nasıl bilgi alabilirim veya başvurabileceğim başka bir yer var mı?

Yardımınızı rica ederim.
M
3 yıl
Muhabbet kuşum için yardımınıza ihtiyacım var
Merhaba,
Sizlerden bir ricam olacak çözüm olur mu bilmiyorum olmasa da canınız sağ olsun :)

Konuya gireyim benim muhabbet kuşum geçenlerde öldü ve çok üzüldüm yaklaşık 3 yıldır bizimleydi. Neyse gruptan bi arkadaş (muhabbet kuşu grubu) bana muhabbet kuşu hediye etmek istedi acımı biraz olsun dindirmesi için. Şimdi problem şurada kuş Antalya merkez de hava alanına yakın bi yerde bende oraları hiç bilmiyorum ve yürüyemiyorum. Babam otelde çalışıyor. Eğer oralara yakın olup kuşu alıp babama teslim edebilecek bir yardımsever arkadaş var mıdır acaba? Almaz isem kuş başkasına verilecek 😕
M
4 yıl
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var (LÜTFEN KONUYU OKUYUN)
Daha önce buradan konu açmışım millenicom ile alakalı olarak. Malum covid 19 dolayısıyla evdeyim. Ben 12. Sınıfım eba üzerinden canlı ders vs yaparak elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. Son 3 4 aydır internet bağlantım ile ilgili sıkıntı yaşıyorum fakat millenicom kesinlikle yardımcı olmuyor. Cimer üzerinden yazdım olmadı btk üzerinden yazdım olmadı rica ettim olmadı. Artık müşteri hizmetleri bile telefonlara bakmıyor.

Turkcell de çekmiyor internet yeterince maalesef.

Ne yapabilirim zaten çok stresliyim bu sene ve çaresiz durumdayım. Dostlar lütfen bi çözüm önerin.
M
4 yıl
Kendimi çok kötü hissediyorum.
İnternet bağlantım da sorun yaşıyordum. Neyse aradım millenicom müşteri hizmetleri ni dedim sorun yaşıyorum. Önce telefon iki kere yüzüme kapatıldı. 3.defa aramam ile zorda olsa birine bağlandım derdimi anlattım. Bizde sorun yok dedi. Ben ama benim hızım çok düşüyor ve interneti kullanamıyorum dedim. Ondan sonra yapabileceğim bir şey yok dedi sert bir şekilde.

Biraz daha konuşma ilerleyince hanımefendi sanırım işinin stresini bana yıktı. Ne yaparsanız yapın yapabileceğim bir şey yok diye bağırıp ücret karşılığında ekip dışında hiçbir şey yapamam dedi. Tabii şok oldum.

Bugüne kadar kimseyi kıracak bir şey yapmadım. Ben yüzde 96 engelli raporu olan bir insanım kendi halimle yaşayıp gidiyorum.

Dostlar bu çok ağrıma gitti tanımadığım biri tarafından bu şekilde örselenmek.

İçimde kalmasın diye yazmak istedim. İnsanlar niye bu kadar tahammülsüz?
M
4 yıl
BBC First Digiturk’te!
BİLGİLENDİRME // 12 Ağustos Çarşamba 15:05 itibariyle "BBC HD" kanalı platformdan çıkıp, yerine "BBC First" eklenerek 114 numaralı kanaldan Eutelsat ve Turksat uydusunda yayına başlayacaktır.
M
4 yıl
Digitürk Filmin Yıldızı Paketi Web\u0027e özel 12 ay boyunca ayda 49 TL üstelik 12 ay dizi paketi hediye!
Digitürk Filmin Yıldızı Paketi Web'e özel 12 ay boyunca ayda 49 TL üstelik 12 ay dizi paketi hediye!

Not :Kampanya 3 haziran 2020 tarihine kadar sadece yeni üyeliklerde geçerlidir. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
Millenicom yüzünden CANLI DERSLERE GİREMİYORUM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.
Merhaba Arkadaşlar

Daha önce donanımhaber forum un gücünü pek çok konuda gördüm ve şahit oldum. Şimdi sizlerden benimde bir ricam olacak. Olayı kısaca anlatayım

Malumunuz covid 19 dolayısıyla evdeyim. Dersler vs internet ve eba tv üzerinden takip etmeye çalışıyorum. (daha çok eba tv) yakın zamanda okulum canlı derslere başladı. Millenicom dan uzun zamandır zaten sıkıntı yaşıyordum. Mobil de çekmeyince mecbur kaldık. Bu konuda sıkıntı yaşadığımı iletince firma resmen görmezden gelmeye başladı. Mesajlarım ve arıza kayıtlarıma sadece kapatmak için dönüyorlar.

GERÇEKTEN ZOR DURUMDAYIM EN AZINDAN KONUYU ÖNE ÇIKARIP DESTEK VEREBİLİRSENİZ CEVAP VERMEK DURUMUNDA KALIR. TEŞEKKÜRLER.

GÜNCELLEME

Aşağıda arıza kaydına dair resimleri ekliyorum. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

GÜNCELLEME 2

Cimer üzerinden yaptığım şikayete cevap geldi, ancak tarafıma henüz millenicom tarafından dönüş sağlanmadı. Resim paylaşıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

GÜNCELLEME 3

8 mayıs 2020 itibari ile destek kayıtları cevapsız bırakılmaya devam ediyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

HIZ TESTİ VE TARİFE BİLGİLERİMİ EKLİYORUM. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

GÜNCELLEME 4

KONUYU ÖNE ÇIKARMAYI ENGELLEMİŞLER. KİMİNLE YA DA NE İLE ALAKALI BİLMİYORUM FAKAT KASITLI OLARAK YAPILDIYSA YAZIKLAR OLSUN.(!)

GÜNCELLEME 5

Modem değerleri resimdeki gibidir

< Resime gitmek için tıklayın >

GÜNCELLEME 6

Şuan güncelleme sağlandı. Aradılar. 6.8 kadar çıktı hızım. Sonra daha da artacaktır dendi. Bu akşam da detaylı test edeceğim bakalım şuan normal en azından 3.75 ten daha iyi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.