J

Yüzbaşı
28 Ocak 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
336 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
3 ay
Konu kapanabilir
Merhaba arkadaşlar bütçeyi yazdım ileriye dönük kasma yapmayacak en kötü 2 3 sene götürecek telefon da oyun falan oynanmayacak wp gibi standart uygulamalar kullanılacak telefon arıyorum.

Edit : Samsung galaxy M14 aldım.
J
9 ay
Ek an kartı fan sorunu
Merhaba arkadaşlar Gigabyte Aorus RTX2080 ekran kartım var. Üçüncü fan da yükte böyle bir ses geliyor. Bunun nedeni ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkürler





J
3 yıl
5000 TL sistem toplama önerisi
Merhaba arkadaşlar bütçem başlıkta belirttiğim gibi sadece oyun oynayacağım f/p kasa toplayacağım. Monitörüm var marka takıntım yok.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.
J
3 yıl
CM TD500 üst kısım için fan öneris
Merhaba arkadaşlar. 4 fanlı Cooler Master TD500 kasa aldım. Sıvı soğutma takacaktım ama Arctic Freezer Duo e-Sports işlemci fanı mevcut olduğundan vazgeçtim. Okuduğum yorumlardan yola çıkarak sıvı soğutma yerine sorunsuz ve daha uzun ömürlü olması açısından fan takmaya karar verdim. Şimdi siz değerli ve bilgili forum üyelerine sorum.

Kasanın üst tarafına 2x140mm fan mı taksam daha iyi performans alırım yoksa 3x120mm fanmı taksam daha iyi performans alırım?

Fan olarak Arctic Bionix ya da Akasa Viper olan modelleri almayı düşünüyorum. Tabii siz daha iyi verim alacağım fan önerisinde bulunursanız da sevinirim.

Bütçe: 300 - 350 TL.

Değerli düşünce ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
J
3 yıl
360mm sıvı soğutma önerisi.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Gerekli değil bunu kullanmaya devam et farkı olmaz derseniz almayacağım.

Şimdilik kullandığım Arctic Freezer esports 34.

Kasa: TD500 beyaz 4x12 fan

İşlemci: 3700x
J
3 yıl
Kasa önerisi
Merhaba arkadaşlar değerli öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Rgb gibi takıntım yok soğutması ve hava akışı iyi olan kasa olması yeterli.

Teşekkürler.

Bütçe max 700 lira ama daha altında olursa sevinirim.

Sistemim:

Ekran kartı: Gigabyte Aorus RTX2080.

Anakart: MSI X570 Edge Wi-Fi.

İşlemci: AMD Ryzen 3700X.

Soğutucu: Arctic Duo kule tipi.

PSU: EVGA 750W.

RAM: 2×8 3600MHz 16 GB RAM.
J
4 yıl
Samsung M51 alınır mı?
Merhaba arkadaşlar bu telefon yeni çıkacak sizce alınır mı yoksa aynı seviyelerde bunu alsan daha iyi dediğiniz var mı? Bütçe olarak daha üstü olmasın altı olabilir.

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
J
4 yıl
5.000 liaraya kadar Tv tavsiyesi acil lütfen.
Merhaba Philips 55PUS8503 sahibiyim ve. 2018 Ağustos ayında 6k ya aldım şimdi başka tv almak istiyorum 4.500 liraya alıcısı var satmak istiyorum çok memnun değilim. Şimdi sizden ricam bu fiyata kadar bir 50 55 ebadında öneride bulunursanız sevinirim.
Teşekkürler.
Edit: Phillips olmasın nefret ettim.
J
5 yıl
Full hd yada 4k destekli uydu alıcı tavsiye.
Philips 55PUS8503 model 4K TV sahibiyim. Kendi içinde bulunan uydusunu pek beğenmiyorum tek avantajı 4K kanalı izleyebiliyor olmam o da bir tane var. Buna uygun uydu cihazı önerisinde bulunursanız sevinirim, teşekkürler.
J
5 yıl
Philips 55PUS8503 uzak durun
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu markadan uzak durun özellikle bu modelden uzak durun kasa panelden yani ekrandan açılma yaptı köşelerden ve ışık sızması sorunları başladı servis geldi normal dedi şikayet oluşturdum resim dahi gönderdim bana döndükleri mesaj:



Televizyonunuz Yetkili Servisimiz tarafından incelenmiş ve ilgili birimlerimiz tarafından şikayetiniz değerlendirilmiştir. Cihazınız firmamız standartlarımızda çalıştığı için tarafımızca herhangi bir işlem yapılamamaktadır.



Yani buradan anladığımız standart kalitesiz ürün üretiyorlar bu markaya bulaşmayın ben kötü ve pahalı bir tecrübe yaşadım sizlerde mağdur olmayın.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.