S

Binbaşı
15 Nisan 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
107 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
2004 Focus Benzin’de mi fazla yakar LPG’de mi ?
1.6 Atmosferik Zetec motorlu 2004 Focusum var. Uzun süredir bu durumu düşünüyorum , sahip olduğum motor benzin de mi fazla yakar gaz da mı ? Gaz ile 3.09 pompa fiyatından 50 lira ile 150-160 km maksimum yapıyorum. Yani 50 lira yaklaşık 14 litreye tekabül ediyor. Sizce bu motor 1 depo gazda mı fazla yakar yoksa 1 depo benzin de mi ?

Benzin deposu 55 litre , gaz 34 litre. Şartlar eşit olsun diye 55 litre sen iki depo olarak düşünün.

Genellikle hafta içi gün bazımda 55 km yol yapıyorum. Bunun 35 km’si şehir içi 20 km’si bölünmüş çevre yolu. Sürüşüm de sakin genellikle 60-70 arası kullanıyorum. Yüksek vites düşük hız/devir tarzında.
S
5 yıl
Eyalet sistemini mi getirmeye çalışıyorlar ?
Trafik polislerinin artık sehirlerde denetleme işlemini belediyelere bırakacaklarını Süleyman Soylu açıklamış ? Bu nedir arkadaşlar , nereye gidiyoruz ?



Kaynak :http://www.internethaber.com/flas-gelisme-sehir-icinde-trafik-denetimini-artik-polis-yapmayacak-1919216h.htm
S
5 yıl
Ford focus 2004
Akümüz 1 ay önce bitmişti , bizde vurdurup tekrardan çalıştırdık ama maddi sıkışıklıktan dolayı sıfır akü alamıyoruz. Akü zayıflığından dolayı arabanın rölantisinde dengesizlik olur mu ?
S
6 yıl
Doblo Kullanmış olanlar ve kullanmakta olanlar bakar mısınız ?
60-70.000 dolaylarında içi ferah baş ve diz mesafesinde sıkıntı çıkarmayan , dağa taşa vurmadık araç arıyoruz. Aile aracı olarak kullanılacak ve az yakması bizim için en önemli kriter. Başlıktaki arkadaşı tercih etmeli miyiz ?

Şuan ki aracımız 2004 Focus
S
6 yıl
Digitürk kanal eksikliği
28 temmuz da abonelik işlemi başlattım ve dün kurulum gerçekleştirildi. Kurulum ekibine ilk önce , binada ki sistemin merkezi sistem olduğundan dolayı eutelsat sinyaline baktık %47 civarındaydı. Memnun kalmazsınız diyerek isterseniz Türksat kuralım dediler. Onunda sinyali %91 olduğundan o daha mantıklı bir seçim oldu. Bu yüzden Türksat kurdurdum. Fakat 1-2 tane çocuk kanalı ve aynı sayıda spor kanalı eksik. Ne yapmam gerekiyor ?
S
6 yıl
Fren başlatası bitip DİSK’e vurması ?
Bana verilen şirket aracı var , fren balataları bitti ve sanırım DİSK’e vurmaya başladı. Araç boş viteste kendi kendine duruyor ve hareket etmiyor. Aşırı derecede ses var. Yolda giderken de baya bir ses var. Bu aracı nasıl kullanmalıyım ?
S
6 yıl
Çok mu geç ?
Atılım Üniversitesinde okuyorum fakat sanki boşa para veriyormuşum gibi hissediyorum. Yaş 20 , 2017 girişliyim. Bölümüm Turizm ve 370 k ile girmiştim. Görüşleriniz nedir dostlar ?
S
6 yıl
3 Yıl içinde Türkiye’nin hali ne olur ?
Evet soru başlıkta ne olur ?
S
6 yıl
CHP’den artık umudu kesiyorum
24 Haziran gecesinden sonra benim için CHP bitmiştir. CHP’ye tek faydam , parlamento seçimlerinde ben oy alması , ve bundan sonra kesinlikle CHP’nin adayına oy vermeyeceğim. Muharrem İnce bize umut verip , bir gece içinde kaybolunca artık bir şey olmayacağını anladım. O gün kendi seçmenini düşünmeyen bir aday ve parti vardı. ATATÜRK’ün partisini ne hale getirdiler!!

Siz neler düşünüyorsunuz?
S
6 yıl
İkinci el ya da sıfır sistem önerisi bütçe 3.000₺
3.000₺ ile sıfır sistem toplamak mı daha mantıklı yoksa ikinci el mi ? Önerilerinizi bekliyorum. Sıfır ve ikinci el sistemi ayrı ayrı yazarsanız memnun olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.