I

Yüzbaşı
30 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
I
7 yıl
Kampanya önerisi
Selamlar herkese, geçen gün ttnette bulunan tahaaütüm sona erdi, bende kampanya bakınmaya başladım. Uydunete geçeyim dedim, aradım kurulum yaptılar falan herşey çok güzel çalışıyor dedim, demez olaydım oyunlarda leş bir ping sorunu ve uploadın sürekli dalgalanması beni baya bi rahatsız etti. 6. günün sonunda da dedim cayma hakkı olaraktan alın sizin olsun internetiniz, götürdüm ve ay sonu yüklü bir aktivasyon ücretli fatura vereceğim. neyse ben eski kampanyamda 24mbit 75gb kotalı bi internet kullanıyodum ufak tefek sorunlar harici bu 2 sene içinde hiç sıkıntı çekmedim gibi bir şey (fahiş fiyat dışında) bana nasıl bir vdsl kampanyası önerirsiniz? teşekkür ederim.
I
8 yıl
Dota 2 rehberleri
Arkadaşlar merhaba, öncelikle yeni bir channel kurmuş bulunmaktayım youtubeda. Normal dotadan başlayıp hala süre gelen 7-8 senelik bir dota maceram var. dotaya ilgisi olan, başlamak isteyen herkes için ufak ve kısa maddeler halinde rehber serisine başladım. bakmak veyahut desteklemek isterseniz buyrun buradan girin:
Ayspet

şimdilik dota hudunun içine kadar geldim ama birkaç video sonra herolar ve itemlere geçicem.
I
9 yıl
Feysbuk sayfası
Arkadaşlar biliyorum etik değil ancak yardımınıza ihtiyacım var. çevremdeki insanlar pek sevmiyor mizahımı amma velakin geçenlerde webteknodaki elemanlara rica edip videomu onlar aracılığı ile paylaştığımda güzel beğeniler topladım. çevreme yayamadığımdan ötürü dedim konu dışı mis gibi insan topluluğu neden sormayayım diye burayada bir konu açayım dedim.

kuruyemiş canavarı sayfamın adı, beğenirseniz zaten sevinirim beğenmezseniz zaten beğenmeyebilirsiniz, hatta isterseniz reklamdan şikayet edebilirsiniz mecbur kaldım bunu yapmak için maalesef.
I
9 yıl
Sistem upgrade tavsiyesi
Merhaba beyler kısa keserek size sistemi söyleyeyim:
i5 2500
Gtx 460 se v2
Gskill 2x2gb 1333mhz ram
Anakartın modelini unuttum Ancak yeni aldım bir uyumsuzluk sorunu yok.
500w psu
1tb ve 500gb sata 3 ve 2 hddler

1700 lira bütçem var ama belli seviyeye kadar çıkabilirim 2000 felan olabilir yani.

Sorular
Ben bu sisteme amd ekran kartı alsam olur mu? i5 ile uyumsuzluk yapar mı? R9 290x baya cazip bir ürün.

İkinci el alınsa bu ürünler sıkıntı çıkarır mı?

Kasam berbat durumda buna bir kasa eklesem neyden feda etmeliyim?
I
9 yıl
tüketici haklarıyla ilgili bilgisi olan?
benim bir ürünün(ozone strike pro mekanik klavye) teknik servisiyle(gameekstra-mystic bilgisayar) ilgili bir problemim oldu. adamlar ürünün yedek parçasının bulunmaması nedeniyle benim ürünümün tamirini gerçekleştirmedi. kullanıcı hatası diyorlar ama parasıyla bile tamirini gerçekleştiremiyorum ürünümün. onu geçtim henüz bana fatura bile ulaştırmış değiller. aldığımda sadece pos cihazından gelen kağıt var bir tek.(aldığımda ve tamire getirdiğimde ürünü muhasebecilerinin olmadığını söylediler, 2. geldiğimde mailimi verdim faturayı ulaştırmaları için.) yardımcı olursanız sevinirim. ürünü alalı 1 ay bile olmadı henüz 300 lirayı çöpe atmak istemiyorum
I
9 yıl
ram ekleme sorunu (2x2 ye bir 2xram daha eklemek)
evet başlıktada yazıyor, şimdi düzgün bir upgrade çaksam yine aşşağı yukarı 8x2 ram almam gerekecek şuanki ramim 2x2gb 1333 mhz fakat ufak tefek montaj işleriyle uğraştığımdan yetersiz kalabiliyorlar zaman zaman. benim anakart gigabyte z77 ds3h ve bildiğim kadarıyla(hatta gördüğüm) quad channel destekliyor. ucuza 2x2 gb 1333 mhz ram yada daha yüksek (2x4gb mesela) kapasam olurmu yoksa komple değiştirmelimiyim?
I
9 yıl
Kuruyemiş Canavarı
arkadaşlar az buçuk yardımınıza ihtiyacım var. çevremdeki bir çok insan şu alternatif mizahtan hoşlanmıyor ben de hem bişeylerin paylaşıldığı bir grup olsun hemde kendi yaptığım şeyleri (misal son heykelli video) size izletmek amacıyla bu konuyu açıp bu facebook linkini verdim. sayfada genel olarak hep bu tarz mizah öğeleri olucak genellikle. reklam kokan haraketler biliyorum ancak var olan bir şeyi değil beraber var edeceğimiz bir kominite düşündüm. eğer zaten reklam amaçlı değerlendirilirse konu silinsin.

Kuruyemiş Canavarı
I
10 yıl
istanbula yakın tatil yerleri?
beyler soru açık şöyle max. 3-5 saate varabileceğim güzel sakin, güneşlenmelik bir tatil yeri arıyorum. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
I
10 yıl
Tavsiye (düşük seviye)
wifi hotspot açabileceğim ( 3g olsun bi zahmet ), hızlı mesajlaşabileceğim (tuşlu bile olabilir), şarj uzun giden, çeşitli sosyal uygulamalar olan (whatsap, twitter, facebook) ve sesi yüksek olan bi telefon arıyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler.
I
10 yıl
Beyler dayz epoch oynayacağım twitch yayınım var
gelen gelsin beyler eğleniriz siz söylersiniz ben yaparım felan (eski dayz bu arada)
http://tr.twitch.tv/icepath1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.