T

Binbaşı
26 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
39 üye
Görüntülenme (?)
273 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
3 ay
Ultimate soccer 98
Selamlar yıllara meydan okuyan menejerlik oyunu usm 98 in dil dosyaları nerededir nasıldır yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı?
Hani %100 yama istemiyorum. Çevirmen arkadaşlarımız buna zaman ayırmayacaktır veya gereksiz görecektir. Sadece kendim için google çeviri gibi kendi anlayacağım kadarıyla üzerinde uğraşmak uyarlamak ve vakit geçirmek istiyorum. Yardımcı olabilecek bana dil dosyası bulabilecek bir arkadaşımızdan yardım istiyorum mümkünse. Oyun eski belki forumun bir çoğundan bile eski

şu dosya dil dosyasıdır şu programla açarsın gibi yardımlarınızda çok makbule geçer.

iso dosyası aşağıda.
https://d1.myabandonware.com/t/e3fcceb6-96a5-445e-9a62-045ea2ad9848/Ultimate-Soccer-Manager-98-99_Win_EN.zip
T
2 yıl
AVR tavsiyesi
Selamlar daha önceden pioneer vsx 520k kullandım şimdi yeniden bir avr sahibi olmak istiyorum.
Maalesef ki hiçbir bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum.
Aklımda kalan bir model olarak vsx 921 var sadece artık sıfırlara gücümün yetmeyeceği için 2. elde bir şeyler bakacağım. Hangi modellere yönelmeliyim. Evde genel olarak film ve dizi izliyorum

Elimde olan ürünler,

Subwoofer olarak Lentus LNT-SUB 12 Aktif Subwoofer
uydular pioneer s11 ve s11a (Farkı varmı bilmiyorum şekilleri aynı)
Birde uydu olarak premier pht 37500 sistemdenkalan hoparlörlerim var


vsx921 (2500tl) ve vsx1025k(2900tl) arasında kaldım yardım bekliyorum
T
2 yıl
evden işyeri sabit ip arkasındaki kamerayı izleme
Selamlar, evdeki masaüstünden işyerimdeki kamera sistemine ulaşmaya çalışıyorum. Fakat nasıl bir yol izleim çözemedim

Sabit ip var
kameranın yerel ipsini de biliyorum
portta biliniyor

Mesela chrome açıp adres satırına 62.1... gibi sabit ip yi yazıyorum mesela ardına port yazıyorum ardına da kameranın ipsi

62.111.111.111:8000/192.168.0.99/doc/page/login.asp gibi bir şey Yani sabit ip arkasındaki bir cihazın ip sırası nedir nerede hata yapıyorum ya da böyle bir şey mümkün değil mi?

Umarım anlatabildim
T
3 yıl
elektrikli mi benzinli mi?
Selamlar,
elektrikli motor alma arifesindeydim ama kafam çok karıştı.
İşten eve evden işe giderken kullanabileceğim hafif yokuşlarda tıkanmayan performansı iyi olan bir şeyler bakıyorum. Bir kaç modele baktım ama çok pahalılar. Mesela rks mt3 güçlü ama pahalı böyle bir motora gerek var mı yoksa diğerleri de iş görür mü. Neredeyse iki katı fiyatına.
Elektriklide durum bu ama benzinlide de beni çeken yanı istediğin yere git olayı.
Ben günde işe giderken otobüse git gel 7 TL veriyorum ileride pahalanabilir. Ev iş arası 6 km günde 12 km yapıyor. Evim apartman dairesi. Şarj sorunu nasıl olacak diye düşünüyorum. Benzin neredeyse 8 TL. 5lt depo olsa 40 TL. 40 TL ile 5-6 kere işe gidip gelinir. 5lt ile 240 km yapsa desek 20 kere gidip gelinir. Elektriklide de sanırım 1 TL şarj masrafı olsa 60km götürse 4 şarj 4 TL yapar. Aynı yol (240km) 4tl ve 40 TL gibi rakamlar oluyor. Kafam çok karıştı iyice kararsızlaştım. Yardım bekliyorum.
T
3 yıl
elektrikli motor tavsiye
Selamlar elektrikli motor alma arifesindeyim ve tavsiye istiyorum. İşten eve evden işe giderken kullanabileceğim hafif yokuşlarda tıkanmayan performansı iyi olan bir şeyler bakıyorum. A101 deki volta vsa düşündüm ama hem bulamadık hem de hız ve çekiş biraz sıkıntı olur gibi. Bir kaç video izledim ona dayanarak söylüyorum. Kullanan arkadaşlar vars bana bilgi verebilirlerse veya tavsiyesi olan çok sevinirim.
Bir kaç modele baktım ama çok pahalılar. Mesela rks mt3 güçlü ama pahalı böyle bir motora gerek varmı yoksa diğerleride iş görür mü. Neredeyse iki katı fiyatına.
T
3 yıl
tavisye istiyorum
Merhabalar, arkadalar sizlerden bir ricam olacak. Çok anlamam bu yüzden konu açıyorum. Mutfaktaki 24" olan tv için bir full hd uydu alıcı arıyorum. Tv de hdmi girişi var annem ve babam için çok hızlı olmasına gerek yok. Kapatınca kanal listesi silinmesin ya da kendi kendine kapanmasın gibi küçük istekleri var. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
T
5 yıl
FSP AC602 Windale6 işlemci soğutucu hakkında
FSP AC602 Windale6

amd ryzen 3600
msi b450 tomahawk

Arkadaşlar merhaba, bu soğutucuyu almak istiyorum fakat fan yönü netarafa bakıyor anlayamadım. İntel kullanan birçok kişide fan ramlere doğru bakıyor. Ama amd nin aparatları ufak ve anakart delikleride dikdörtgen şekli oluşturunca fanlar ekran kartına bakıyor gibi yönü değiştiremiyoruz sanırım.

Fsp Türkiye yi aradım ilgili bilgi sahibi tatildeymiş alacağım yeri aradım bilgileri yok. Kullanıcılar olarak yardımcı olursanız sevinirim.

Yada 2. tercihim olan "Arctic Freezer 34 eSports DUO" soğutucusuna mı yöneleyim?
T
5 yıl
Turknet dondurulan hizmet faturalandırma sorunu
Merhabalar, forumda bir yetkili vardır diye düşündüm ve kullanacakları bilgilendirmek istiyorum.

Öncelikle aboneliğimi aldığımda dondurdum. Zira iptal etmek istediğimde bana dönüş yapan şahıs dondurmamı rica etti hiçbir ücret ödemeyeceğimi belki ileride tekrar kullanabileceğimi söylemişti.
Ben internet üzerinden alışveriş yaptığım için sürekli kredi kartımı harcamalarımı kontrol ederim. Bir baktım 82 tl çekilmiş kartımdan. Şaşırdım zira 65 TL idi internet ücreti hadi dedim belki dondurma sürecinde 1 ay kullanıldı sayılsın o da yok. Neyse iptal talebi yaptım yine dönüş yapıldı ardından telefonda yetkili arkadaş bakalım kontrol edelim dedi bakın dedim durumu anlattım. İlk başlarda anlamadı faturaların incelenmesini ve iptal talebii iptal edelim vs dedi. Tamam inceleyin dedim. İnceleme sonunda 82 tl kartıma iade yapıldığına dair mail attılar. Üstünden daha 15 gün geçti geçmedi kredi kartının ödemesi gelmedi daha düşünün. Şimdide 91,27 TL fatura çıkarmışlar dün eve geldiğimde maile baktım gördüm şaşkın ve sinirliyim gecenin o saatinde şikayet yaptım. İlk seferinde hata olabilir anlarım ikincisinde turknetin ahmaklığı olur bu. Eğer ki üçüncüsü olursa bu da benim ahmaklığım olmuş olur. Üçüncüsüne izin vermeyeceğim. Bakalım durum ne olacak.
T
5 yıl
Trend micro beyaz liste sorunu / Antivirüs önerisi
Merhabalar trend micro maximum security kullanıyorum. Bir süre önceye kadar herhangi bir problemim yoktu. Fakat beyaz listeye attığım tüm dosya ve klasörleri tek tek silmeye başladı. Mesela bir oyun traineri veya bir crack veya bir program. Silinenleri geeri karantinedan getiriyorum tekrar siliyor. Önceden böyle değildi. Lisanslı bir şekilde kullanıyorum. yaklaşık 4 yıldır. Bir ara 2 yıllık sonrada 1 er yıllık 5 er kullanıcılı almıştım. Velhasıl durum bu. Bunu düzeltemiyorum bir türlü. Ana program kendini güncelledikten sonra başladı. Yardımdan başvurdum fakat yardım bile etmediler. Sürekli aynı şeyleri söyleyip durdular. Kısacası herhangi bir yardım alamadım.

Şimdi yeni bir antivirüs programına mı geçmeliyim? Bu şekilde kullanamıyorum. Varsa bir tavsiyeniz bilmek isterim

Sistem özelliklerim yeterli seviyede
i5 4670k /msi z97 gaming7/ rx580 / 500gb ssd 850 evo / 8 gb ddr3 2400...vs
T
6 yıl
Mame oyun sorunu
Merhaba, mame romlarını ve chd dosyalarını indirdim toplam 404 gb gibi bir dev.
Arkadaşlar eski mameui emulatörümde çalışan oyunlarım hatta dos versiyonda çalışan oyunlarım şuan ki mameui 0.193 versiyonda ve hatta diğer versiyonlarda bazı oyunlarım çalışmıyor. Sıkıntı nerede çözemedim bir türlü. Mesela street fighter ex oyunu normalde açılırken bu son versiyonlarda açılmıyor. eskiye atıyorum açılıyor.
Şimdi diyeceksiniz niye eskiyi kullanmıyorsun. Onda da hata alıyorum mesela kol vs taktığımda tanımıyor. Bazı oyunlar tam olarak çalışmıyor sorunlu çalışıyor. Bu nedenle yeni versiyon yükledim. Dediğim gibi dos versiyonda mame.exe de çalışıyor oyunlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.