A

Yarbay
03 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
90 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
Silinsin
Silinsin
A
10 yıl
AMD FX-6300 İşlemcinin Üzerinde Derin Çizik Var!
Merhaba arkadaşlar;

Bilgisayarımda sorunlar vardı. Bilgisayarı açınca ekran kartını görmüyordu yeniden başlatınca görüyordu vs. Başka parçaları takarak da denedim ama sorunu çözemedim. Bende komple kasayı aldığım vatana götürdüm, onlar hangi parça sorunlu bulur diye. Neyse sorunun anakartta olduğunu söylediler anakartı garantiye yollayınca ben işlemcimi ramimi vs. aldım onlardan geldim eve. Termal macun vardı üstünde sildim onları bir baktım hani metali metalle kazırsın, çizersin alttan sarımsı bir tabaka çıkarya aynı onun gibi çizilme, aşınma var işlemcide. Ben parçaları kendim birleştirmiştim. İşlemciyi ilk aldığım zaman bu yoktu. İyi hatırlıyorum çünkü ilk aldığımda dikkatlice incelemiştim üzerinde parmak izi varmı diye bakmıştım. Sonra işlemci fanını taktım birdahada çıkarmadım yerinden. İlk defa vatanda söktüler, vatandan işlemciyi geri aldığımda bu haldeydi. Şimdi ben ne yapayım? Bu işlemci böyle kullanılmaz değil mi? Vatana gidip onların yaptığını söylesem işlemciyi değiştirirler mi?

'D' harfinin sağ alt tarafına bakın: http://i.hizliresim.com/eQQXNg.jpg

Teşekkürler.
A
10 yıl
NVIDIA GeForce 332.21 WHQL [ÇIKTI]
NVIDIA 331.93 BETA sürücüsünden sonra yeni 332.21 WHQL sürücüsünü yayınladı. Sürücü aşağıdaki yenilikleri/güncelleştirmeleri barındırmaktadır.

This new 332.21 WHQL driver introduces a variety of new SLI profiles and ensures maximum performance and system stability across all titles.

As always, this driver is also bundled with GeForce Experience (v1.8.1) which provides the easiest way to keep your drivers up to date an your games optimized. In addition, this version supports the latest new features and Beta functionality. This includes the Beta version of GeForce ShadowPlay™ and ShadowPlay Twitch Streaming. Leveraging the dedciate hardware inside GeForce GTX GPUs, this new capture and streaming tool offers exceptional features and performance. Also included in the latest version of GeForce Experience is support for NVIDIA GameStream™. Combined with a SHIELD device, this allows games on a GeForce GTX-equipped PC to be wirelessly streamed to another room so they can be enjoyed on the couch, in bed, or nearly anywhere in the house.

New in GeForce 332.21 WHQL drivers

SLI Technology
Assetto Corsa – created profile
Eve Online – created DX11 profile
Plants vs. Zombies Garden Warfare – created profile
Thief – created profile
Gaming Technology
Supports GeForce ShadowPlay™ technology
Supports GeForce ShadowPlay™ Twitch Streaming
SHIELD
Supports NVIDIA GameStream™ technology
3D Vision
Injustice: Gods Among Us – “Excellent”
Path of Exile – “Good”
Additional Details

Installs new PhysX System Software 9.13.0725.
Installs HD Audio v1.3.30.1
Installs GeForce Experience 1.8.1
Includes support for applications built using CUDA 5.5 or earlier version of the CUDA Toolkit. More information athttp://developer.nvidia.com/cuda-toolkit
Supports OpenGL 4.4 for GeForce 400-series and later GPUs.
Supports DisplayPort 1.2 for GeForce GTX 600 series GPUs.
Supports multiple languages and APIs for GPU computing: CUDA C, CUDA C++, CUDA Fortran, OpenCL, DirectCompute, and Microsoft C++ AMP.
Supports single GPU and NVIDIA SLI technology on DirectX 9, DirectX 10, DirectX 11, and OpenGL, including 3-way SLI, Quad SLI, and SLI support on SLI-certified Intel and AMD motherboards.

Link: http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/71704/en-us

Edit: Daha önce konusu açılmış.
A
10 yıl
AMD FX-6300 İŞLEMCİ SICAKLIĞI NORMAL Mİ? - YAPILACAK TESTLER
Silinsin
A
10 yıl
iPhone 5 Wi-Fi Sıfırlamadan Bağlanmıyor
Merhaba arkadaşlar. Vodafone'dan alınma iPhone 5 A1429. Apple ve Brightstar garantili. Evdeki Wi-Fi'a sorunsuz bağlanıyorum fakat dershanedeki Wi-Fi'a yanımda arkadaşlar bağlanıyorken ben ağ ayarlarını sıfırlamadan bağlanamıyorum. Bugün ağ ayarlarını sıfırlayıp bağlandım diyelim salı günü dershaneye geldiğimde bağlanmıyor, ağ ayarlarını sıfırlayıp denersem giriyor. Bu böyle devam ediyor. Şarjda arada sırada %35 'den çat diye %30'a düşüyor. Cihazın Apple Garantisi devam ediyor. Direk Apple ile muhattap olayım diyorum. Sabit hat yok. Mail yoluyla anlatayımmı durumu mu? Bir yerde okumuştum bize bir mail gönderiyorlarmış sorunun donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu anlıyormuşlar sanırım. Bu konuda beni bilgilendirirmisiniz?

Teşekkürler.
A
11 yıl
2010 VW Passat 1.6MPI 102HP Trendline hakkında sorular
Merhaba arkadaşlar. Bu araç hakkında internetten araştırma yaptım fakat sitelerdeki veriler birbirlerini tutmuyor.

1- Bu aracın teknik özellikleri nelerdir? (0-100, max hız, yakıt tüketimi vs.)

2- Bu aracın donanımları nelerdir?

Teşekkürler.
A
11 yıl
1600 diye aldım 1333 çıktı!?
Merhaba arkadaşlar. Bayramdan önce sistem almıştım. Bugüne kadar sorma gereği duymamıştımda şimdi cpu-z'den SPD menüsünden max bandwith pc3-10700 (667 mhz) yazısını görünce şaşırdım ve size sormaya karar verdim. Aldığım ram bu:http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmz4gx3m1a1600c9-4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-bellek/productdetails.aspx?I_ID=51143

CPU-Z SS:http://l1309.hizliresim.com/1f/b/sjkby.png
CPU-Z SS 2:http://k1309.hizliresim.com/1f/b/sjkcu.png

Bana gelen ram ile sitedeki ramin ürün kodunu kontrol ediyorum aynı. Bilgisayarı ilkç açtığım zamanlar biostan baktım 1333mhz gözüküyordu ben onu 1600mhz yaptım.
1- Bu 1600mhz oldu mu şimdi yoksa hala 1333 mü?
2- Ben bunu 1866 yapabilirmiyim? Nede olsa soğutuculu o.c rami?

Not: Anakart MSİ 970A-G46


Teşekkürler.
A
11 yıl
Opel Astra J mi? 2. El BMW 1.16i mi?
Merhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım ve sıfır Opel Astra J Edition 1.6 115HP almaya karar vermiştim. Şimdide aynı paraya 2. El BMW 1.16i'ler dikkatimi çekti. 2. El BMW 1.16i alsam nasıl olur acaba?


Teşekkürler


Şu araba olayı insanı delirtir.
A
11 yıl
Opel Astra Classic III mü? Opel Astra J mi? (Karar verildi)
Merhaba arkadaşlar 40-42 milyar bütçem var. Ben Opel Astra J istiyorum babam Opel Astra Classic III istiyor. Neden Classic III istiyorsun diye sorduğumdada aynı paraya daha fazla donanım diyor bende esp yok manuelde diyorum otomatik vitrste var diyorum otomatik viteste istemiyor. Neden yeni kasa astra j istemiyorsun diyorum çok yakıyormuş, çekmiyormuş diyor.( İnternete bunları hangi akli dengesi olmayan adam yazdıysa allah onu bildiği gibi yapsın) babamda görmüş onları tutturdu Classic III. Sizin fikiriniz benim için önemli. Aşağıdaki iki araçtan hangisi mantıklı?

Opel Astra Classic III Essentia Comfort 1.6 115HP Easytronic(otomatik vitese ikna ederim belki)

Opel Astra J Edition 1.6 115HP

Not: Babam otomatik istemiyor. Düz vitestede esp yok. ESP çok önemli birşeymi acaba bizim şuanki 2004 Focus'tada yok. Çokmu gerekli?


Birde Easytronic nasıl resmine baktım diğer otomatik viteslere benzemiyor vitesi. Sorun çıkarıyor diyorlar iyi değil diyorlar siz ne siyorsunuz?

Teşekkürler.


Not: Karar verildi Astra J
A
11 yıl
Golf mü? Astra mı?
Merhaba arkadaşlar. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var.

Volkswagen Golf 1.2 TSİ 105HP Midline Plus mı?
Opel Astra J Enjoy Active 1.4 140HP Turbo mu?

Bu iki araba arasında kaldım arkadaşlar. Az yakması tercihimdir. Ama araba sollarkende ecel teri dökmeyeyim. Bunlar göz önünde bulundurulursa hangisi diyorsunuz?

Teşekkürler.


Düzenlendi....

Not: 2012 model yeni kasa astra 1.6 115hp editionu park sensörüyle beraber 39.000TL'ye anlaşmıştık. Aslında babam h kasayı almak için gitmişti ama ben ona j kasayı aldırmayı başarmıştım yarın sabah ben almaktan vaz geçtim dedi. Neeeee dedim neden dedim bütün gece internette araştırmış çekmiyor yazmış hrkez klima açıkken gitmiyor araba yazmışlar çok yakıyo yazmışlar babamda bu yüzden vazgeçti. Kim yazdıysa onları artık !!

Şuanda bakalım ikna ederim belki sizdende arabalar hakkında yorum alıyorum Golfüde sevdim bakalım golf ve astra hakkında ne diyeceksiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.