T

Yarbay
08 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
920 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 ay
Sibop Kapak Hırsızlığı
Orjinal sibop kapaklarından ikisi çalınmıştı. Hayır orjinalinin ikisini çalıyosun bari git diğer ikisini de çal arkadaş bi de gidip sağ ön ve sol arkayı çalmış ya. geç fark etmiştim çalındığını yani pek dikkatle bakmıyordum kapağa. BİM'e de 30 liraya gelince aldım bi set ve taktım. Taktıktan 1 hafta sonra yine çalınmış (yine tam olarak hangi gün çalındığını bilmiyorum, 1 hafta sonrasında fark ettim). Bu sefer bimde yok diye ta sanayiye gittim 50 liraya set aldım onlar da çalındı.

Bu kapakların çalınma sebebi nedir? Yani çok mu detaylı özellikleri var? Aldığım kapak da şu yani yanarlı dönerli bişey de değil.

< Resime gitmek için tıklayın >


Kapalı otoparkımız var yani gece çalınmasının imkanı yok. Gündüz de eşim okulun etrafına bırakıyor aracı. Her aracı park edince sibop kapağını cebe mi atmam lazım illa? Yok mu bu kapağın kilitli olanı?

napcaz kapaksız mı kullanıcaz simdi
T
geçen yıl
Konuya abone olma bildirimi
Allah kitap aşkına şunu iptal edin her seferinde karşıma çıkıyor.

Tikleri kapatıp iyi görünüyor diyorum 1 saate yine çıkıyor.

Tikleri açıp İyi görünüyor deyince bir daha çıkmıyor. Ardından el ile bu seçenekleri kapatınca hemen çıkıyor.

Ben bunları onaylamak zorunda mıyım?

< Resime gitmek için tıklayın >
T
geçen yıl
R5 5600 işlemciye anakart tavsiyesi.
Merhaba değerli forum sakinleri

i5-8400'dan geçiş yapmaya karar verdim düşük bütçe ile. 3000 civarına R5 5600 alacağım, 2000-2500 bandında anakart arıyorum. En çok önerilen model olan Gigabyte B550M DS3H modeli hakkında ne düşünüyorsunuz. Mesela ilerde gidip bu anakarta 5800X3D taksam problem yaratmasın istiyorum. Bir de PCIe 4.0 SSD desteği olursa güzel olur. Elimde böyle bir SSD mevcut.

Tavsiyelerinize açığım, teşekkürler.
T
2 yıl
Opel Astra J 2012 1.3 CDTI için lastik ebatı hakkında.
Aracın kendi orjinal lastik ebatı 215 50 R17.

Fiyat farkından ötürü 225 45 R17 lastik düşünüyorum. % -1,97'lik fark var aralarında. Geçişin ne gibi avantaj veya dezavantajı olur fiyat dışında? Deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Bir de marka model olarak ne öneriyorsunuz? Debica, Sava gibi markalar var Goodyear'ın alt markaları. Şu an yaz lastiği olarak Lassa Snoways var araçta.

İyi günler.
T
3 yıl
\"Yanıtı Gönder\" butonu sorunu
Herhangi bir kişinin mesajını cevaplarken yaşıyorum sorunu. Şöyle ki; mesajın sağ üstündeki seçenekten "Cevapla" diyorum. Ardından birkaç bir şey yazdıktan sonra sekmeyi kapatıyorum. Sonra tekrar aynı mesaja cevapla dediğimde önceden yazdığım yazı taslak olarak kaydedildiğinden dolayı yine aynı şekilde kalıyor. Ama o andan sonra "Yanıtı Gönder" butonuna tıkladığımda mesajı taslak olarak kaydediyor, mesajı göndermiyor.

Microsoft Edge tarayıcısında da denedim aynı sonucu aldım. Şirketteki arkadaş da denedi az önce, o da bu durumu fark etti.
T
4 yıl
İstanbul Anadolu Yakasında Ortaokul Tavsiyesi
Bilhassa Anadolu yakasında yaşayanlar için soruyorum. Ümraniye, Ataşehir, Üsküdar civarlarında tavsiye edebileceğiniz okul var mı? Arama sebebim, bir arkadaşım eş durumu tayini yapacak bu tarafa.
T
4 yıl
Ryzen 5 2600 + RX590 Sisteme Kasa + PSU Tavsiyesi
Ryzen 5 2600
Sapphire RX590 8GB Nitro+
2x8 GB DDR4 3000 Mhz Corsair RAM
Asus B450M anakart.

HDD SSD mevcut. Bu parçalar için F/P Kasa ve PSU tavsiyesi istiyoruz. Havalandırması iyi, özellikle ön tarafı cam olmayacak ve doğru PSU yerleşimine sahip(bazı kasalarda PSU fanı içeriye bakıyor, bu şekilde olmamalı), fan adedi en az 3 olacak bir kasa ve 600W civarı olmalı. Bütçe 800 TL civarı, ancak bu demek olmuyor ki 800 liralık olsun Bizim için ne kadar ucuz, o kadar iyi. Teşekkür ederiz.
T
4 yıl
Özel mesaj bildirimleri art arda geliyor.
Özellikle yoğun mesajlaştıktan sonra oluyor bu durum. Başlangıçta normal şekilde bildirim geliyor. Ancak bir yerden sonra bildirim gelmiyor, sadece özel mesaj değil forum bildirimleri de gelmiyor. Üzerinden bir süre geçtikten sonra art arda bildirimler geliyor.


Cihaz: iPhone7,2 (12.4.4)
Sürüm: 1.6.0 (728)
T
4 yıl
Hepsiburada satıcılı ürünlerin 3 gün sonra gelmesi.
Bir tek benim başıma mı geliyor bilmiyorum. Son 2 senedir verdiğim bütün "Hepsiburada" satıcılı ürünler, aynı gün kargo yazmasına rağmen 1-2 gün sonra kargoya verilip 2-4 gün sonra geliyor. Son 6-7 aydır da kasıtlı olarak verdiğim siparişler bu şekilde geç kargoya verilince kargoyu şubeden almadan geri gönderip para iadesi alıyorum.

Bunların da bu işi kasıtlı olarak yaptığını düşünmeye başladım. "Hepsiekspress" ve "Hepsijet" seçeneklerini ön plana çıkarmak için yapılmış bir şey olarak görmeye başladım.

Evim Ümraniye'de. Depolarının çok yakınındayım. İstisnasız son 2 senedir bu konuda geç kargoya vermelerini ancak bu şekilde yorumlayabiliyorum.
T
5 yıl
i3-8100 + 1050 Ti olan sistemi yükseltme
Arkadaşlar 2018 Mayıs ayında bu ikiliyi almıştım. Dönemin şartlarına göre üst seviye zordu toplaması. Memleketten 1000km uzakta ve tek başıma eşyasız eve çıkıp eşya almakla uğraştığım için ucuz yollu idarelik sistem toplamıştım.

Şimdi bu sistemi 1080P oyunlar için en azından 2-3 sene gönül rahatlığıyla oynamak amacıyla yükseltmek istiyorum. Bileşenler imzamda mevcut. Sadece işlemci ve ekran kartı güncelleyeceğim. BIOS güncellemesi yaptım bu arada.

Düşündüğüm işlemci : i5 9400F
ekran kartı : GTX 1660 Ti


işlemciyi 1-2 hafta içerisinde almayı düşünüyorum. Ekran kartını da Black Friday indiriminde veya bu aradaki süreçte iyi bir indirime denk gelirsem alacağım.

Sorum şu:

Bu parçalar işimi görür mü? Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.