Z

Yüzbaşı
17 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
133 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
3 yıl
Elçi Yakını Kodu
Merhaba, Elçi yakını kodu arıyorum.
Z
3 yıl
Philips HD9252/90 Essential Airfryer Fritöz (EVKUR)
Geçen hafta kendime almıştım şimdi de anneme aldım. Efsane bir ürün. Hem çok sağlıklı hem de lezzetli pişiriyor. Medimarktan 1400 e almıştım fiyatı 1800 lere çıkmış ancak evkurda fiyat artmamış hala. Değerlendirilebilir.

https://www.evkur.com.tr/philips-hd925290-essential-airfryer-fritoz

< Resime gitmek için tıklayın >
Z
3 yıl
Xiaomi Amazfit Verge Akıllı Saat 569₺ A101
20 TL çekle 549 TL ye geliyor. Piyasada en uygun 650 den başlıyor

Amazfit Verge Akıllı Saat - Mavi
https://www.a101.com.tr//elektronik/amazfit-verge-akilli-saat-mavi/
Z
4 yıl
Sıcak Fırsatlar Konusu hk.
Merhaba, bilindiği üzere sıcak fırsatlarda gerçekten güzel bir fırsat olduğunda misafir kullanıcılar o ürüne ait stokların büyük bir kısmını eritiyorlar. Herkes de bu konudan şikayetçi durumda. Hatta ana konu başlığının misafir üyelere kapatılması talepleri hemen hemen tüm iyi fırsatların altında yazmakta ve yıllardır forum yönetimi bu duruma duyarsız kalmakta. Vereceğim önerim forum yararına ve üye sayısını arttıracak yönde.

Konu açılırken yazı biçimlendirilmesi yapılan bölüme en azından "Üyeler Özel" butonu koyarak verilen yazı ve linklerin sadece forum üyeleri tarafından okunmasını sağlanabilir ve sorunu ortadan bir nebze olsa da kaldırabilir.

Örnek;
< Resime gitmek için tıklayın >
Z
4 yıl
İşe gittiği için eşim polisten ceza yedi(!)
Merhaba. Bugün eşim iş dönüşü minibüste oturur halde seyahat ederken polis minibüsü durdurmuş. Ayakta duranlar kapı açılınca inip gitmişler olayın sıcağında ancak oturanları eşim de dahil 1 saat bekletmişler. Ardından minibüs şoförüne ceza kestikten sonra yolculara da dolu minibüse(!) bindikleri için ceza kesmiş. Ancak minibüste ceza keserken sadece oturan yolcular kalmış ayakta olanlar bir şekilde sığışmış. umumi hıfzıssıhha kanununa kabahatten tüm yolculara 250tl ceza kesmişler. Polise itiraz edildiğinde ise karakola götürürüm diye tehtit ediyor. (Video var). Minibüs boşken binse bile %50 dolduğunda inmesi gerekiyormuş yolcuların. Şimdi mecbur çalışmak zorunda kalan vatandaşlar için bu yapılan nedir! Bu polis(!) arkadaşlarla ilgili suç duyurusunda bulunmak istiyorum. İyice dingonun ahırına çevirdiler ülkeyi. Konu hakkında nereye başvurmam gerekiyor yardımcı olabilecek biri var mı?

düzenleme 1
Olay anı videosunu ekledim

Videoyu izlemek için tıklayınız
Z
4 yıl
Yediemin görevini suistimal hk.
Merhaba,

2018 in son ayında çalıştığım işyerine yaklaşık 12 bin tl borç için icra dairesinden avukat ile gelmişlerdi.Yetklililer tespit yaptıktan sonra 4 pc 1 server 1 yazıcıyı götürme kararı aldılar ancak bu cihazlar işyerinin bel kemiği idi. Götürülseydi büyük ihtimal işyeri batacaktı ben de aptallık yaparak yediemin olarak üzerime aldım. Aradan 5 ay geçtikten sonra tekrar icra için geldiklerinde ofiste kimse yoktu çilingir yardımıyla girip üzerime aldığım 4 pc nin 3 ünü götürmüşler ancak server ve 1 pc olmadığı için daha doğrusu serverın yerini ofis içinde başka konuma taşımıştık (binevi hırsızlığa karşı tüm şirket bilgilerini içerdiği için göz önünden çıkarmıştık) geldiklerinde bulamamışlar üzerime aldığım diğer pc de sahada olduğum için iş amaçlı yanımdaydı. Buldukları 3pc ve 1 yazıcı yı götürmüşler ancak 1 pc ve 1 serverı bulamadıkları için hakkımda yediemin suistimal den dolayı dava açmıştılar. Geçen kasım ayında dava oldu ifademi verdim icra başlatan taraf davayı uzatmak için mazeret göstererek katılmadı. Mahkemede ifademi verdikten sonra diğer celse 1 ay sonraya ertelendi. (Mahkeme ifademin doğruluğu için icra müdürlüğünden yazı isteyip inceleyecekti). Bu arada mahkeme olmadan 1 ay önce polisler habersiz gelip tespit tutanağı tuttular ve malların orada olduğunu tutanak altına aldılar. Velhasıl mahkeme de de bu yönde ifade verdim. Mahkemeden çıktıktan sonra icra müdürlüğüne giderek yediemin görevimden işten ayrılacağımdan dolayı istifa ettiğime dair dilekçe yazıp hem icra dairesine hem de avukata (kep adresine) ilettim ve avukatı aradım. Avukata işten ayrılacağımı gelip malları almasını istedim ancak ben gelmem olmaz tarzında cins cins konuşmaya başladı. Bu süreçte avukatı 2 kere daha aradım ikisinde de gelip almaya yanaşmadı. Ben de 1 hafta sonra işten ayrıldım. İşten ayrılma sebebim haklı fesih(işyerinden maaş alacaklarım için ihbarname yollamıştım). Şimdi aralık ayına ertelenen dava tekrar görülmüş ve mahkeme ifadem ile icra dairesinden istediği evrağı incelemiş, ifademi doğruladığı için beraat kararı verilmiş. Ancak avukat gerekçeli karardan 13 gün sonra istinaf başvurusu yapıp hala uğraşmaya devam ediyor. Mesele dava açması değil POMEM mülakatlarına girdim sonuç bekliyorum ve bu durum mide bulandırıyor. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olacak bir avukat arkadaş var mıdır? Teşekkürler
Z
5 yıl
İstegelsin 60/30 indirim (bitti)
< Resime gitmek için tıklayın >


“ISTEGELSIN30” yazarak indirim alınabiliyor. Ödemeyi herhangi bir banka/kredi kartıyla yapabiliyorsunuz.
Z
5 yıl
İstanbul ve Ankarayı HDP yönetecek.
Başlık: İstanbul-Ankara'yı İmamoğlu ile Yavaş değil HDP yönetecek

İçerik: HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, CHP'nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun seçildikleri takdirde, bunun HDP'lilerin oyları ile olacağını söyledi.



< Resime gitmek için tıklayın >

Haber:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/hdp-es-genel-baskani-temelliden-acik-acik-itiraf-ve-tehdit-istanbul-ve-ankarayi-imamoglu-ve-yavas-degil-hdp-yonetecek-41150910
Z
6 yıl
Ekran buzlanması?
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce sistem topladım. Son 2 haftadır ara ara oyuna girerken ekranda buzlanma oluyor. Res atıyorum düzeliyoe. Ekran görüntüsü aldığımda buzlanma gözükmüyor o yüzden resim çektim. Üstelik çok sık olmak üzere yine oyundayken (PUBG) ekrandaki siyah renkler koyu gri oluyor renk canlılığı gidiyor. Res atıyorum düzelmiyor bir süre pc kapalı kalınca düzeliyor.
Ekran kartım MSİ Gaming x 1050Ti 4gb OC
Monitör AOC 21.5" g2260vwq6
Bağlantıyı DP kablosuyla yapıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Z
6 yıl
2600-2700 Civarı Sistem Tavsiyesi?
Merhaba. Yarın orta düzey oyun amaçlı bir sistem alacağım. Aklımda 2-3 sistem var ama tavsiyelerinizi almak isterim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.