E

Yüzbaşı
13 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
Dehşet Yıldızı Darius Önizleme
E
8 yıl
2018 BMW 3 serisi kamuflajlı görüntülendi
quote:

Audi A4 ve Mercedes C serisi ile beraber D Premium sınıfında rekabet eden BMW 3 serisi 2018’de yenilenecek. Alman marka görünüşe göre yeni 3 serisinin ilk prototipini bantlardan indirmiş.

Keskin ve sert hatları bulunan sportif bir tasarıma sahip olması beklenen yeni 3 serisi ağır kamuflaj ile gizlenmiş. Ancak aracın piyasaya çıkmasına 2 yıl gibi uzun bir süre olduğunu var sayarsak görünen prototip nihai tasarıma ait olmayabilir. BMW’ye yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre 3 serisinin işçilik ve malzeme kalitesinin arttırılması üzerinde yoğun çalışmalar devam ediyor. Yüksek malzeme ve ek donanımlarla zenginleştirilecek aracın yalıtımı konusunda da önemli geliştirmeler yapıldığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.



Alüminyum, karbon fiber ve yüksek dayanımlı çelikten üretilecek 2018 3 serisi, BMW’nin yeni geliştirdiği bir platform üzerinde yükselecek. Bu sayede selefinden daha hafif olacak aracın 5 ve 7 serisi kadar sıkı bir diyete girmeyeceği tahmin ediliyor. Tamamen yenilenecek 3 serisinin 4 ve 6 silindirli benzinli motorların yanı sıra dizel ve hibrit motor seçenekleriyle de satışa sunulacağını ekleyelim.

Kaynak:http://www.otopark.com/2016/01/2018-bmw-3-serisi-kamuflajli-goruntulendi/



Umarım stoplar öyle olmaz
E
8 yıl
HDD Biosta görünüyor Windowsta görünmüyor
merhaba arkadaslar dun yeni bi sistem kurdum sistemi ssd üzerine kurdum hdd daha gelmemisti. Sorun yoktu sistemde bugun hdd geldi taktım bilgisayarı açtım biosa baktım hdd görünüyor, windowsa girdim orda görünmüyor disk yönetimine de baktım orda da yoktu. Sonra format atayım dedim tekrar format attım ama yine windowsta hdd görünmüyor, disk yönetimindede yine yoktu. Nedir bu sorunun nedeni?

Edit:Format atarkende görünüyor disk ama windows açılınca görünmüyor

NOT:Windows10 64 Bit
E
8 yıl
Kararımı verdim alıyorum
Herkese merhabalar.. Bir sistem toplamayı düşünüyorum başlarda 3000TL bütçeli bişeydi ama git gide arta arta bu hale geldi az önce kararımı verdim ve sistemi yaptım bu hafta almayı düşünüyorum. Sizler ne diyorsunuz sizce bir sıkıntı varmıdır? Herhangi bir öneriniz varmı?

< Resime gitmek için tıklayın >
E
8 yıl
Ekran Kartı ve anakart kararsızım yardım bekliyorum
Herkese merhaba.. Bir oyun sistemi topluyorum ancak iki parçaya karar veremedim..
MSI Z170-A PRO ile ASUS R9 390 DCU III 8 GB mi yoksa
ASUS Z170-P ile MSI GTX 970 GAMING 4 GB mi?
NOT: İşlemci i5 6600k
yardımlarınızı bekliyorum seçimlerinizi nedenleriyle belirtirseniz çok memnun olurum sistem oyun amaçlı.
E
8 yıl
Dizel-Benzin arasındaki yakıt-fiyat farkı hakkında..
Herkese merhabalar, aklıma takıldı bi hesap yaptım ancak doğru mu yanlış mı çözemiyorum yaptıgım hesaba göre dizel araba almak çok mantıksız oluyor çünkü

Şimdi benim dizel astram var. Önce kendi aracımdan yola çıktım.
Bir hesap yaptım dizel astra şuan sıfırı 72bin tl, aynı şekilde aynı donanım 1.4turbo astra 62bin tl Yani arada 10bin tl fiyat farkı var.
Benim dizel aracım şuan 6500'km de ve 6 litre ortalaması var. Benzinli Astra da 100kmde ortalama 8.5 litre yakar diye düşündüm.
Bu verilere göre dizel astra 1000km'de 6 litre ortalama ile 60 litre mazot harcıyor, buda mazotun şuanki fiyatı ile 225TL Yapıyor.
Aynı şekilde benzinli astra 1000km'de 8.5 litre ortalama ile 85 litre benzin harcıyor. buda benzinin şuanki fiyatı ile 374TL Yapıyor.
Yani 1000km'de aradaki fiyat farkı 149 TL.
10000km'de aradaki fiyat farkı 1490 TL.
68000km'de aradaki fiyat farkı 10132 TL Oluyor
Yani bu 68000km'yi dizel araçla yaptıysak 15300TL Mazot Parası,
Benzinli araç ile yaptıysak 25432TL benzin parası verecektik. Yani biz aslında bu 68bin km'den sonra dizel aldıysak dizel aldığımız için kar etmeye, benzinli aldıysak benzinli aldığımız için zarar etmeye başlıyoruz.
Buna göre aldığımız araçla en az 70-80bin km yapmayacaksak, yapmadan satacaksak dizel almak pek mantıklı gelmiyor açıkcası.
Aynı hesabı BMW320i ve BMW320d arasında yaptım , aralarındaki fiyat farkı 31bin tl idi, dizel aldığımız için kara, benzinli aldığımız için zarar geçmek için 162Bin km yol yapmamız gerekiyor
Yani "dizel yerine benzinli alırım aradaki farkı da benzin parası yaparım" mantığı pek yanlış değil sanki.. Ki bu sadece yakıt ile olan fark bunun bakımı var vs. var.
Arkadaşlar yaptığım hesap doğru mu yanlış mı bilemeyeceğim gerçekten çok kafam karıştı yorumlarınızı görüşlerinizi bekliyorum.
Elimden geldiğince sade anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir derdimi. Herkese iyi forumlar..
NOT: Mazot fiyatı 3.75 tl'den, Benzin fiyatı 4.4 tl'den alındı.
E
8 yıl
1800-2000 TL Arası Sistem Tavsiyesi
Herkese merhabalar, sistemimi yenilemeyi düşünüyorum yeni oyunları rahatça oynamak amacıyla,
ihtiyacım olan şeyler; İşlemci,Anakart,Ekran Kartı,Ram,Psu. HDD ve Oldukça Geniş Bir Kasa var elimde.
Mesela Gta 5 i rahatça oynayabileceğim bir sistem istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
E
9 yıl
Dolu B sınıfı mı, boş C sınıfı mı ?
Herkese merhaba arkadaşlar. Araç alacak olsanız dolu b sınıfı mı alırsınız yoksa c sınıfımı alırsınız? Sizce hangisi neye göre daha mantıklıdır? Mesela örnek vereyim dop dolu ekranlı sunrooflu corsa mı, boş edition astra mı? Veya dolu polo mu boş golf mü? Fiyatları hemen hemen aynı oyuzden bu şekilde örnek verdim. Sizce hangisi?
E
9 yıl
50-55bin arası ikinci el tavsiye
Herkese merhaba, şu an kullanmakta Olduğum 1.2 Tdi trendine Polo(2013) aracımı satıp ikinci el bir araç alacağız.
Kriterler, mutlaka dizel olmalı, hatchback olmalı ve içi geniş olmalı. Manuel otomatik farketmez.
Ve cidden artık Hantal araç kullanmak istemiyorum şuan kullandığım aracımı gerçekten sevmiyorum bu hantallığından, darlığından ve boş olmasından dolayı.
Bu arada önereceğiniz araçlar boş Olmasın lütfen(vwnin trendline i gibi. Kullandığım Poloda esp bile yok).
Tavsiyelerinizi bekliyorum herkese şimdiden çok teşekkürler

Edit : Astra j 1.3 dizelini düşünüyorum fakat oda Hantal mıdır degilmidir bilemiyorum kullanan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok iyi olur
Ve i30 un 1.6 dizelini düşünüyorum fakat otomatiği çok yakıyor diyorlar manuel olacak olursa yine bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatsın lütfen
Ve diğer bütün tavsiyelere açığım

ÖZET: ikinci el, HB, manuel-oto, dizel. 50-55bin civarı.
E
9 yıl
-
-
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.