arkadaşlar başlıktaki model buzdolabı 5 aylık 4 dereceye ayarlı çalışıyordu.taki 2 gün önce kendi kendine 4 derecede yanan ışığın kendi kendine yanıp sönmeye başlayyıncaya kadar sorun nedir acaba servis çagırmadan önce sorayım dedım belkı bır bılen vardır. not: sogutma fonksıyonu yukarı taraf normal sadece dondurma bolumu tam olarak sogutmuyor galıba ben oyle anladım yıycekler hafıf çözuldu gibi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
not: sogutma fonksıyonu yukarı taraf normal sadece dondurma bolumu tam olarak sogutmuyor galıba ben oyle anladım yıycekler hafıf çözuldu gibi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.