E

Çavuş
15 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
187 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
Windows 10 Mavi Ekran Hata Sorunu
Merhabalar,

Sistem özelliklerim;

Core i7 7700K, Maximus IX Hero Z270, Msi rtx 2080 ti lightning z, G.skill TridentZ RGB 2x8GB 3200MHz, Evga Supernova G2 750W

Bilgisayarım son 4 gündür mavi ekran hatası veriyor, hata adı olarak ise "WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR" çıkmaktadır. Pc yi açınca 10-15 dk içinde vermektedir bunu, bir sürü şey denedim nette okuduklarımı yaptım ama maalesef çözemedim. Win10 Pro 64bit kullanmaktayım hatta dün format atıp tekrar kurdum Windows u ama hala çözebilmiş değilim.

Yardımlarınızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler,
E
6 yıl
Nzxt S340 Elite Sıcaklık Sorunu
Başlıkta belirtiğim kasaya sahibim sistemin geri kalanı da imzamda mevcut fakat ısı sorunu yaşıyorum kasa da normal birlikte gelen fanlar mevcut ama oyun oynarken sol tarafta ki temperli cam yeri dışardan ellediğim de ekran kartı tarafı sıcak oluyor bunu nasıl çöze bilirim, olmadı kendi fanlarını noctua fanlar ile değiştirmeyi düşünüyorum.
E
10 yıl
ASROCK Z77 Extreme 4 Problem hakkında
Arkadaşlar merhaba, başlıktaki anakartımı ekran kartı takıp format atmaya kalktığımda yüzde 14 te hata verip sonlandırıyor formati fakat ekran kartini çıkarıp anakartın üstündeki vga ile veya dvi ile çalıştırınca normal atıyor formati ve win7 yi yüklüyor driver vs falan herşeyi normal yüklüyor ama onboard dvi veya vga ile format atıp sonradan ekran kartı takınca da driver'ini bile kursam sanki hic ekran karti yokmus gibi çalışıyor ve anakart daha yeni Çizgi den geldi sadece bios güncelleme yapıp göndermişler bu durumda yine geri mi göndermem gerek veya sorunun nerde olduğunu bilen var mıdır ?
E
11 yıl
ZOTAC GTX 760 Problemi
Kartım splinter cell blacklist oynarken birden kapanıp masaüstüne attı ve kenarda görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diye hata mesajı verdi ve pc dondu tekrar başlaştıktan sonra oyunu yine açıyım dedim ve daha oyunun logolarında beyaz ekran çıkıp sonra yine masaüstüne attı ve pc dondu bu durum hep böyle yeniden açıyo pc yi ama oyun açmaya kalktığımda dediklerim oluyo ve pc donuyo ama kartı çıkarıp intel hd graphics ile açınca pcyi oyunu falan hepsini açıyo sizce bu durumda karta nolmuş olabilir ?

Edit: Referans tasarım kart.
E
13 yıl
Zotac GTX 260 AMP2! Edition sli?
Merhaba arkadaslar, elimde basliktaki kart var ve bunu sli yapmak istiyorum yanliz sorum sadece 260 ile mi yapılır yoksa gtx 275,280,285 ile falanda olabilir mi??? simdiden tesekkürler.....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.