A

Yüzbaşı
13 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
12 yıl
3. SAHİBİNDEN SATILIK, ORİJİNAL 76 MODEL ALMAN FORDU, DEĞİŞEN YOKTUR (ANKARA)
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

3. SAHİBİNDEN, DEĞİŞENSİZ, ORİJİNAL ALMAN FORDU'DUR.
ARACIM BAKIMDAN DAHA YENİ ÇIKMIŞ OLUP; BASKI BALATA, FREN BALATALARI, ARKA FREN MERKEZ VE HORTUMLARI, MAFSAL, KASTEL KOLU, BUJİ, BUJİ KABLOLARI, PLATİN, HAVA FİLTRESİ, TÜP BEYNİ, SÜBAP AYARI, AVANS AYARI, GAZ AYARI KOMPLE YENİ YAPILMIŞTIR. MOTORUN CONTALARI DEĞİŞMİŞ OLUP YAĞ KAÇIRMA GİBİ BİR PROBLEMİ YOKTUR.

ARACIMA TÜP 2010DA TAKILMIŞTIR, YANİ 2010 SENESİNE KADAR ARABAYA BENZİNDE BİNİLMİŞTİR. TÜPÜ RUHSATA İŞLİDİR
MOTORUNDA EN UFAK YAĞ YAKMA, EKSİLTME YOKTUR.ARACIM ORİJİNAL 138.000 KM DEDİR. ARACIMDA ORİJİNAL KOLTUK DÖŞEMELERİ DURMAKTA OLUP; YIRTIK, SİGARA YANIĞI VS. YOKTUR.
YEDEK LASTİĞİ DAHİ ORİJİNALDİR
ÜZERİNDEKİ JANTLAR ORİJİNAL ÇELİK JANTLARIDIR.
PLAKA IŞIĞINA KADAR BÜTÜN AKSAM ÇALIŞMAKTADIR.
ORİJİNAL OLARAK MUHAFAZA EDİLMİŞTİR. KASASINDA HİÇ ÇÜRÜME OLMAMIŞTIR. BOYASINDA SOLMA LEKE V.S YOKTUR, PASTA CİLADAN YENİ ÇIKMIŞTIR. GAYET DİRİDİR. BEN ARACIMA ELİMDEN GELDİĞİNCE BAKTIM, İTİNAYLA BİNDİM. KESİNLİKLE KLASİK BİR ARABADIR. SON YAPTIĞIM ÖLÇÜMLERE GÖRE ARACIM Ş.İÇİ 23 KURUŞ YAKMAKTADIR. PIONEER MARKA MP3 ÇALAR VE 4 HOPARLÖR MEVCUTTUR.
DETAYLI BİLGİ İÇİN ARARSANIZ YARDIMCI OLABİLİRİM. PAZARLIK PAYIM MEVCUTTUR.
A
12 yıl
SENET (BONO) TAHSİLİ
Arkadaşlar elimde 1700 tl değerinde bir senet var. Kıymetli evrak vasfını haizdir. Vade tarihi (ödeme tarihi) 21.02.2011'dir. Ben bu senedi bankalara kırdırmak istiyorum, daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Nasıl yaparız nasıl ederiz? Banka kabul eder mi? Borçlu (şerefsiz muhittin yazlık) borcunu ödemiyor, icra yoluyla da sonuç alınamıyor. Faktoring şirketlerine de kırdırabilir miyim?
A
12 yıl
1.6 TAUNUS LPG İLE KM\u0027DE NE YAKAR (2012)
EVET ARKADAŞLAR TAUNUS DÜŞÜNÜYORUM 1.6 LPG Lİ TAUNUS 100 KM DE KAÇ LİTRE GAZ TÜKETİR YA DA KM DE KAÇ KRŞ YAKIT TÜKETİR, ŞEHİR İÇİ ŞEHİRDIŞI?
A
12 yıl
ANNO 1404 TAŞ MADENİ
Çıldırmak üzereyim, adamda maden yok, diğer ada da var, ticaretle de taş alamıyorum. Ben taşı nasıl temin edebilirim? yardım lütfen
A
12 yıl
SKODA FAVORİT Mİ LADA SAMARA MI TOFAŞ MI?
Arkadaşlar maksimum 4000 bütçem var ve bir araba almak istiyorum kararsızım. sizde favorit mi lada mı tofaş mı (eski kasa doğan, yeni kasa şahin ve yeni kasa doğan)

*sağlamlık(sorun çıkarmazlık)
*konfor
*yakıt ekonomisi
*yedek parça fiyatı veya bulunurluğu
*2. el piyasasındaki durumu

yönünden kıyaslayabilir misiniz?
ADAM GİBİ YAZACAKLAR BAŞIMIN ÜSTÜNE, AŞAĞILAYIP DALGA GEÇECEKLER ANNELERİNİ SEVİYOLARSA BULAŞMASINLAR ŞU KONUYA
A
12 yıl
=====SATILIK 92 MODEL PEUGEOT 205=====
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



5300 TL
0507 721 32 66


ÇOK ACİL SATMAM LAZIM. YOKSA BU FİYATA VERİLECEK BİR ARABA DEĞİL. KAÇIRAN GERÇEKTEN AĞLAR... ÇOK KISMETİ VAR, KİM ÖNCE DAVRANIRSA...

EN KISA ZAMANDA DETAYLI FOTOĞRAFLARINI YÜKLEYECEĞİM.
ARABAM HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER:

*ARABAMDA DEĞİŞEN YOKTUR, YÜRÜYENİ MÜKEMMELDİR.
*6 AYLIK BANDROLÜ 24 LİRADIR.
*SONY MP3 CD ÇALAR / İPOD VE TELEFON BAĞLANTISI
*ANAHTARSIZ ÇALIŞMA ÖZELLİĞİ
*KULE GERGİSİ
*KAPAKLI ABARTH EGZOZ
*ELEKTRİKLİ CAMLAR
*MERKEZİ KİLİT, ALARM, UZAKTAN KUMANDA
*XENON FAR
*14'' ÇELİK JANT
*SPOİLER
*CAM FİLMİ
*SOL ÖN ÇAMURLUKTA 100 LİRA DEĞERİNDEKİ HELLA FLUSH UYGULAMASI
*SIFIR ARABA KADAR GÖZ ALICI PARLAKLIĞI VARDIR, DİKKAT ÇEKER
*LPG DAHA 1 SENE ÖNCE TAKILMIŞTIR, ONDAN ÖNCESİNDE HEP BENZİNDE BİNİLDİĞİNDEN MOTOR TERTEMİZDİR.
*YAKITTI ÇOK ÇOK ÇOK EKONOMİKTİR, İDDİA EDİYORUM TOFAŞA KIYASEN ARABAM KENDİNİ 3 YILDA AMORTİ EDER... ŞEHİR İÇİ KM DE 18 KURUŞ YAKMAKTADIR
*PAZARLIK PAYIM VARDIR. GAZINI KOYDUĞUNUZ TAKDİRDE İSTEDİĞİNİZ SERVİSE SANAYİYE USTAYA GÖTÜRÜP GÖSTEREBİLİRSİNİZ HİÇ BİR ÇEKİNCEM YOKTUR.
*SIZDIRMAZLIĞI VE EGZOZ MUAYENESİ VARDIR, SADECE FENNİ MUAYENE BİTMİŞTİR, YALNIZ FİYATI ONA GÖRE ÇOK ÇOK UCUZDUR. ANKARANIN EN YAKIŞIKLI VE EN UCUZ 205 İDİR. BORCUM OLDUĞUNDAN DOLAYI SATIYORUM, BORCUM OLMASA MUAYENE YAPTIRIP KENDİM BİNERİM. ÖLÜ 205 LERLE KARIŞTIRMAYIN. ARABAM OK GİBİ
DETAYLI BİLGİ İÇİN ARAYINIZ. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
A
12 yıl
LPG RUHSATA İŞLİ Mİ ANLAYAMADIM
ARKADAŞLAR BEN PEUGEOT 205 ALDIM 92 MODEL, LPG RUHSATA İŞLİ DİYE ALDIM, YALNIZ RUHSATTA YAKIT TİPİNDE BENZİNLİ YAZIYOR, LPG YE DAİR BİR İBARE YOK. AMA ARABAMIN LPG-CNG RUHSATI VAR ANLAYAMADIM İŞLİ Mİ DEĞİL Mİ :(
A
13 yıl
PEUGEOT 205 SEVENLER KULÜBÜ
Arkadaşlar Ankarada oturuyorum 1992 model peugeot 205 aldım. Baktım ki bu arabanın kulübü yok doğru düzgün, açayım dedim. Bütün 205 sevenler ve kullananlar buraya, bi beyin sinerjisi oluşturalım, lütfen herkes şehrinide yazsın.
A
13 yıl
RENAULT FLASH ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM
Arkadaşlar 4300 lira kadar param var ve flash almayı düşünüyorum, üniversite öğrencisiyim. Ankara da oturuyorum, okula gidip geleceğim, okul evime 25 km uzaklıkta ve bunun 19 20 km si şehirler arası yol gibi. Flah kullananların yardımlarını bekliyorum, yakıtı nasıl 100 km de kaç litre lpg tüketir, parçası nasıl, bulunur mu ucuz mu?
A
13 yıl
4500 lira civarında araba
arkadaşlar 4300 liraya kadar araba alacağım, sizce ne almalıyım, yakıtı az olmalı, parçası bol olmalı, tutulan bir araba olmalı, üniversite öğrencisiyim kısaca öğrenci işi olmalı... Kafamda bir kaç model var ama yakıtları konusunda endişeliyim, mesela flash kullandım bugün çok güzel ve keyifliydi daha önce renault 11 gtl aracım vardı benim ki 1.4'tü, flash benimkinden daha güzeldi ve seriiydi. Ford taunuslar nasıl sizce arkadaşlar? hakikaten çok mu yakıyor, tofaştan da mı fazla yakıyor? görüşlerinizi bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.