C

Onbaşı
27 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
Monitör Tavsiyeleriniz
Arkadaşlar merhaba, ben hiç anlamam bu işlerden. Şunlardan birini git al kardeşim deyin bana, nokta atışı misali. Önceliğim oyun, dizi film. Bütçe 500-600 tl civarı, ekran kartım ASUS GTX 970 STRIX, 4GB, GDDR5, 256 bit, bunun ışığında tavsiyeleriniz nelerdir?

Ek olarak şu an vga çıkışlı(sanırım) bir ekran kullanıyorum, nasıl anlatsam bilemedim ama, karıncalanma benzeri bir sorun var, ekranın koyu tonda kaldığı yerlerde belli oluyor, böyle titreme gibi, tam anlatamadım farkındayım, bir yerlerde vga ile alakalı olduğu yazıyordu, etraftaki manyetik alanlardan etkileniyormuş, yeni(hdmi sanırım) bunu yapmıyor galiba, ben biraz da bu sebepten yeni monitör almak istiyorum.

Şu nasıl mesela;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-215-vx228h-genis-ekran-led-monitor.html#genel-bakis
C
9 yıl
Windows 8.1 irql not less or equel Hatasi
Freedos uzerine win 8. 1 yukledim. Ardindan tp link wn722n usb yi taktim ve driver i yukledim. Yukleme bitince restart etti ve pc tekrar acildiginda irql not less or equel hatasi verdi, sonra otomatik onarim ekrani geldi, tekrar acildi yine uzgun suratli ekran geldi, ardiindan yine onarim ekranindan gelismis secenekler dedim ve eksikleri yukledim. Duzeldi, bu sefer m.ustune gelince anakart ve ekrankarti driverlarini yukledim, ardindan internete baglanmak icin yine tp link i yukledim yukarida yazdigim hatalar tekrarlandi, win 8.1 64 bit icin olan driver i buldum yukledim, yine uzgun suratli ekran cikti. Arkadaslar cildiracagim daha yeni toplattigim bir pc, windows orijinal, sistem su:


intel i 5 4590 3.3 ghz socket 1150 6 mb 22 nm 84 w
asus h97m e h97 ddr 3 socket 1150 ob vga anakart

usb nin isigi bile yanmiyor, guvenli modda baslatip yaptim yuklemeleri yine uzgun suratli ekran. Bunu yazdigim pc nin klavye kotu yazi karisik olduysa kusura bakmayin, ne olur yardim edin arkadaslar kasayi asagi atmamak icin zor tutuyorum kendimi.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
1400-1500 TL\u0027ye Ekran Kartı ve İşlemci Yenileme
Arkadaşlar merhaba. GTA V, Witcher 3 gibi oyunları rahat oynayabilmek ve eğer mümkünse 2-3 sene sisteme para harcamamak için sizce neleri yenilemeliyim? Konuya çok uzak olduğumu da belirtmek isterim, hangi donanım anakarta uyumludur, güç yeter mi yetmez mi? Hiç anlamam o sebepten nokta atışı yaparsanız sevinirim. Ben de böylelikle direkt gidip alıp gelebilirim. Konuyu böyle açmamın sebebi de etrafımdakilerin genelde ekran kartı ve işlemci değişikliğine odaklanmaları.

1400-1500 tl civarı bir bütçe ayırabilirim, mevcut sistemim şu;

-ASUS m5a97

-AMD FX(tm) 6100 six core processor 3,30 ghz

-8 gb ram

-64 bit

-AMD Radeon hd 6800 4837 mb

-550 watt Xilence
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.