B

Onbaşı
03 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
11 yıl
Loglarda veritabani mi ? metin belgesi mi ?
Suanda bir web projesi uzerinde calisiyorum. Loglarda veritabani mi kullansam yoksa metin belgesi mi kullansam diye bir kararsizliga dustum. Sizce hangisi ve neden ?
B
11 yıl
World At Arms
World At Arms oyununda bayağı bi bölge açmıştım, bayağı askerim vardı. Kliğe de katılmıştım. Dün oyunu sildim. Tekrar yüklediğimde oyuna en baştan başladım. Eskisine nasıl geçebilirim? Bir de en baştan başladığım orduyla da eski katıldığım kliğe katıldım. Bi baktım eski adım orda hala duruyor. Nasıl eskisine geçebilirim lütfen yardım edin.
B
11 yıl
Xp\u0027den Vista Yaptım Her Oyun Kasmaya Başladı
Bilgisayarım xp işletim sistemine sahipti. Bazı nedenlerden dolayı Vista yapmak zorunda kaldım. Windows 7 yapabilirdim ama elimde cdsi yoktu ve para verip almadım da. Herneyse, Xp'de hiç kasmayan oyunlar Vista yaptığım zaman çok kasmaya başladı. Counter Strike bile kasıyor. Bilgisayarın özellikleri falan altta resim attım. Yardım edin!!
Görev Yöneticisi > Performans da normal mi sizce? Resmi sadece google chrome varken çektim.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
s3 Rehber
Galaxy S3 aldım. Skype falan indirdim. Sonra bir baktım skypedeki arkadaşlarım telefon rehberine eklenmiş. Bunu nasıl engelleyebilirim ? Rehbere girdiğim zaman normal telefon rehberine eklediğim kişilerin kalmasını istiyorum. Tesekkurler.
B
11 yıl
Anakarta başka işlemci taktık. Açılıyor sonra kapanıyor.
Arkadaşlar anakarta başka bir işlemci taktım. Bilgisayar 2-3 saniye açılıyor sonra kendi kendine kapanıyor. Sorunu nasıl çözebilirim ? Şimdiden teşekkürler.
B
12 yıl
900 TL Sistem Tavsiyesi
Arkadaşlar, bütçem 900 TL. 500GB Harddisk, asus monitör, klavye mouse, hoparlor, Dvd-RW var. Bana gereken sadece kasa ve içindekileri. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
B
13 yıl
lütfen yardım edinnn
arkadaşlar bana airties rt 205 yada 206 sahibi olanlar alt resmini cekebilirmi ?
çözünürlük 1000 den asagi olmassa sevinirim kaliteli yani !
simdiden tskler.
B
13 yıl
1500 TL Sistem Tavsiyesi....
1500 TL ye oyun kasası toplamak istiyorum yardımcı olurmusun ????
B
13 yıl
Bi Bakarsanız Sevinirim Kafama Bisi Takıldı...
Arkadaşlar bu gorev yoneticisinde sistem bosta islemi hep 99 onun 1 i nereye kaçıyor ???

simdiden tesekkürler
B
14 yıl
Pc de kapanırken donma sorunu
arkadaslar benim pc çökmüstü acilirken mavi ekran hatası yiyordum internetten microsoftun sitesinden arastirdim dediki dosya bozuklugu onar da kod girin dedi girdim simdi ise düzeldi açılıyor ama pc yi kapat diorum kapatılıyorda kalıor ole donmuor yada islemci calismiyor fanlar calisior birde NT Kernel & System die bir islemciyi somuren bir program var program ismi sole SYSTEM ( .exe )flan yok acaba bu islemciyi somureni nasıl cözebiliriz bide kapatılıyorda kalmasının sebebi nedir_???? simdiden tskler ....

Not :
Windows 7
Laptop Acer Aspire 1640

pc yi daha yeni formatladım gene aynı sorun oluor...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.