.

Yüzbaşı
24 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
73 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
.
9 yıl
Bu Sistem Uyumlu Mudur?
< Resime gitmek için tıklayın >

Ayrıca monitör olarak bunu düşünüyorum içinden çıkan kablolar bakımından vs. sorun olmaz değil mi?

http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-215-i2269vw-genis-ekran-led-ips-monitor.html#genel-bakis


< Resime gitmek için tıklayın >
.
9 yıl
Yeditepe Bilgisayar ve Bahçeşehir Bilgisayar
LYS sıralamam iyi gelmedi.MF4 92 bindeyim.Ben de bu ikisini %50 burslu yazmaya karar verdim.İkisini de gezdim.Yeditepe kampüs gibi kampüs,kocaman.Bahçeşehir küçük ama gayet güzel bir yere benziyor.Kampüs kısmı pek de umrumda değil zaten.Yeditepe hakkında kötü şeyler de olsa genelde iyi yorumlar okudum ama
Bahçeşehir hakkında çok fazla gitmeyin,hayatınızın hatası gibi şeyler okudum.Aklıma sınıf farklılığı geldi ama en azından mühendislik bölümünün çoğunu burslular oluşturuyor,o yüzden zengin tikilerin bir sorun yaratacağını falan sanmıyorum.Bahçeşehir'e giden 2 tanıdıkla konuştum ikisi de gayet memnundu bu yüzden bu kadar kötü yorum kafamı karıştırdı.

Eğer Bahçeşehir'e giden ve okulu sevmeyen öğrenciler varsa tam olarak neden sevmediğini anlatırsa memnun olurum.Bilgisayar Mühendisliği bölümünün neyinin kötü olduğunu anlatırsa daha da memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.
.
12 yıl
Happy Wheels[Dikkat bağımlılık yapar]


Oyunumuzun yapımcısı Jim Bonacci adlı,Brooklyn'li bir adam.Kabaca oyunun amacı değişik ve yaratıcı karakterlerle önümüzdeki engelli yoldan ölmeden kurtulmak.(en azından Jim Bonacci oyunu yaparken böyle düşünüyordur :D)Ama kullanıcıların yarattığı haritalar o kadar güzel ve enteresan ki,bir oyunun ancak bu kadar suyu çıkarılabilir.Kullandığımız araçtan atlayıp iplerden iplere zıplamak mı dersiniz,belirli düğmelere basarak önceden hazırlanmış işkence sahnelerini(oyundaki vücut parçalarının ÇOK detaylı olduğunu söylemeliyim)izlemek mi dersiniz,altınızdaki çim kesme aracıyla zombi öğütmek mi dersiniz...Ne ararsanız var!Bulup bulabileceğiniz en eğlenceli flash oyunlardan birisi,eğer denemediyseniz hemen deneyin.Binlerce değişik harita arasında kaybolacaksınız,her gün"bunu da mı yapmışlar" diye şaşıracaksınız. :)

http://www.totaljerkface.com/happy_wheels.php

İyi eğlenceler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.