B

Binbaşı
25 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
36 üye
Görüntülenme (?)
574 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
Köy Yumurtası Markası Fikri Lazım
1100 adet lohmann Brown cinsi tavukla, şimdiki adı serbest dolaşım yumurtası olan köy tavuğu yumurtasına yatırım yaptık. Markalaşmak istiyoruz, aklında güzel fikri olan ya da aklına güzel isim fikri gelen paylaşabilir mi lütfen. Çiftlik şehir merkezine 20 km uzakta, dağ başında. Tavuklar çıkıp dolaşıyor, bağdan bahçeden bulduklarını yiyor yemle beraber. Teşekkürler
B
9 yıl
Çift Hatlı Kaliteli Telefon Tavsiyesi
Lenovo z2 pro aldım
Genelde memnunum ama biraz ısınıyor ve yazılım bazen sapıtıyor. Pili 4000 mah. Çok iyi. Çift hat desteği var. Kasa sağlam. Bir arkadaşım almak istiyor telefonumu. Yerine ne tavsiye edersiniz. Teşekkürler
B
10 yıl
Islak Mendil Markası Tavsiyesi
Abiler Ablalar;
baktım boş oturmak iyi bir şey değil ıslak mendille uğraşayım dedim
üretim makinelerini inceledim, şirketlerle görüştüm falan ama bu işin en önemli detayı güzel bir markadan geçiyor
aklıda, genel kullanım ıslak mendile yakışacak güzellikte bir marka olan lütfen yorum yapsın
üretken fikirlere ve zekaya çok ihtiyacım var :)
B
11 yıl
GittiGidiyor World Kampanyası 5-16 Eylül
http://yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/5-16-eylul-yapi-kredi-worldpuan-kampanyasi

Kampanya kapsamında Yapı Kredi Worldcard, TEB Worldcard ve Vakıfbank Worldcard kart sahipleri 05 - 16 Eylül 2013 tarihleri (bu tarihler dahil) arasında GittiGidiyor.com üzerinden tek seferde gerçekleştirecekleri sepet toplamı 500 TL - 999,99 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerinde 50 TL Worldpuan, tek seferde gerçekleştirecekleri sepet toplamı 1.000 TL ve üzeri olan peşin veya taksitli alışverişlerinde 100 TL Worldpuan kazanacaklardır.


Kampanya kart bazında değil, banka müşterisi bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Bir banka müşterisi, sahip olduğu farklı kartlar üzerinden birden fazla kez aynı kampanyaya katılırsa, sadece en yüksek tutarlı alışverişten kazandığı Worldpuan'lar hesabına yüklenir.


Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 100 TL olacaktır. Kazanılan Worldpuanlar; Worldpuan ile alışveriş yapılan her yerde kullanılabilir. GittiGidiyor'da kredi kartı puanları ile ödeme yapılamamaktadır.


GittiGidiyor'da gerçekleştirilen Worldpuan kampanyaları birbiriden bağımsızdır. Eski tarihli bir kampanyadan faydalanan bir kullanıcı mevcut kampanyadan da faydalanabilecektir.


Kazanılan Worldpuan'lar, 20 Eylül 2013 tarihinde, gün içerisinde kartınıza tanımlanacaktır. 21 Eylül 2013 tarihine kadar tanımlanmayan puanlarınız için bankanızın müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 30 Eylül 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan'lar 01 Ekim 2013 tarihinde geri alınacaktır.


Sanal Kartlar kampanya kapsamındadır. Business kartlar, banka kartları ve PayPal ile yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.


Kampanyanın gerçerli olmadığı kategoriler; "Ziynet ve Külçe Altın", "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Deniz Araçları, Otomobil, Motosiklet, Ticari Araçlar, Diğer Motorlu Araçlar kategorilerinde yer alan ürünler için)'dir.


Yapı Kredi Bankası ve GittiGidiyor.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
B
11 yıl
Aklınızda 1 Gömlek Markası Var mı?
işlerim pek tıkırında olmayınca tekstil işine girdim. gömlek üretimi için %100 pamuktan bursa kumaşları aldım. çok kaliteli işçilikle spor, slim fit, erkek gömlekler üretmeye başlayacağım. ancak aklımda bir marka yok. sizin aklınızda geleceği olan, parlak, logo uygulanabilecek, kullanışlı, hoş bir gömlek ismi ya da markası var mı?
isim fikirlerinizi bekliyorum, bu iş benim için çok önemli. son şansım demek ağır olur ama bunu tutturmam lazım artık.
B
11 yıl
HTC T528W çift hatlı telefon aldım. Türkçe yok
HTC T528W çift hatlı telefon aldım. ancak menüde Türkçe yok. sadece ingilizce ve çince. morelocale2 indirdim, içinde bir sürü dil paketi var ancak yine türkçe yok. kullancılardan acil yardım bekliyorum. zira, pasaport kaydı yaptırmadan önce bu sorunu çözmem lazım. yardımlar için şimdiden teşekkürler
B
11 yıl
Dubai\u0027ye gidiyorum, ne getirmeliyim
Dubai'ye gidiyorum hafta sonu. 2 günlüğüne. bir arkadaşa eşlik edeceğim. benimki sadece eşlik olmasına rağmen bilet parasına 1400 liram gitti bile. ben de gelirken bir şeyler getirip yol paramı çıkarayım diyorum

tavsiyeleriniz nelerdir ?
B
18 yıl
Ps2 Need For Speed: Most Wanted *FULLDVD* *PAL* Dagger çıktı.
Dagger grubunun oyunu çıktı. hayırlı olsun. 66 * 50 mb...

http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=98851
B
18 yıl
Ps2\u0027de WE9 için Wemerica 6 yaması
indiren, yamalayan, nasıl yamalanacağını bilen var mıdır.

http://forum.pesinsight.com/showthread.php?t=30313
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.