P

Yüzbaşı
04 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
12 yıl
Ekonomik sistem bileşenleri tavsiyesi
Güç kaynağım Coolermaster Extreme Power Plus 460W

Ekran kartım: MSI HD6850 Cyclone Power Edition 1GB

Kasa, harddisk, optik sürücü, floppy vs bileşenler mevcut. Ekran kartını ileride Crossfire yapabilirim, SSD alabilirim ama şimdilik sadece anakart, işlemci ve ram upgrade'i düşünüyorum. AMD veya INTEL olabilir. Maks 800TL gibi bir bütçem var. Biraz zorlayarak 900TL'ye çıkabilirim. Güç kaynağının sıkıntı yaratabileceğini biliyorum. Önereceğiniz sisteme dahil etmeyin gerekirse onun için ayrı bir para ayarlayacağım.

Amacım BF3, The Run, WoW, Starcraft II gibi oyunları ve 2nci çeyrekte çıkacak oyunları 1920*1080 çözünürlükte kasmadan Medium veya High ayarlarda oynayabilmek.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
P
14 yıl
Skoda Fabia Comfort - 1,4MPI, 102,500km
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-fabia-fabia-comfort-1-4-mpi-lpg-li-alasim-jant-cok-temiz-29411603/detay

Aracı yaklaşık 1,5 sene önce aldım. Benden önceki sahibi Atiker LPG montajı yaptırmış 73000km'deyken. LPG deposu simit ve stepne yerinde. Stepneyi bagajda taşımak istemeyenler için 25TL verip geçici çözüm olan sprey köpüğü de vereceğim. Tüketimim çoğunluka şehir içi klima açık olarak ortalama 0,15-0,17TL arasında.

Aracı aldığımda boyasında sorun yoktu ancak bir kış geçtikten sonra lokal sararmalar oldu. Oto boyacıya sorduğumda ufak çizikler için rötuş yaptıklarını ama kullandıkları sertleştiriciden dolayı zamanla sararma olduğunu söyledi pasta cila ile geçmez dedikleri için boyatmak da istemedim. Alıcı olursanız zaten farkedeceksiniz lokal bölgeleri. Bir iki ufak çizik de benim kullanım süremde oldu ancak bunlar pasta ile giderilebilecek durumdalar. 200-250TL arası bir masrafla tümü giderilebilecek durumda ancak boyalı parça kuşku uyandırmasın diye boyatmıyorum.

Aracımdan sonra derece memnumun ancak ailemiz genişlediği için daha geniş ve daha yeni model bir araba almak için satıyorum. Hiç bir yerinden tıkırtı takırtı gelmiyor. İlanı verdikten sonra da vizesini yaptırmaya götüreceğim. Yani vize problemi de olmayacak aracın.

Lastikleri 85000'de değiştirdim. Daha 20000km gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 97000km'de de ön takım bakımı, fren bakımı, buji ve yağ değişimi yapıldı Skoda Özdaş servisinde. 3000-4000km daha gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Alacak olana şimdiden hayırlı olsun

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.