B

Yüzbaşı
23 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
276 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 ay
Projeksiyon Vga Girişim Arızalı
arkadaşlar projeksiyonumun vga girişinde kısa devre varmış. usta tamir edemem dedi. bir giriş daha var o giriş sağlam. uydu cihazı gibi bişi bağladı ve kontrol ettik. bana dönüştürücü lazım çünkü laptop çıkışım vga , ama hangi parçayı alacağımı anlamadım. vga2av mı av2vga mı? satıcılara mesaj atıyorum onlar da bilmiyor
B
12 ay
PS3\u0027de Street Fighter
Arkadaşlar ps3 var. Oyunu nereden indirebilirim... Hiç bilgim yok bu konuda. Özelden de atabilirsiniz... 1gun içinde bulsam satın da alırım. Çarşamba aksam elimde olmalı ( yani bugün)
B
geçen yıl
VA ne demek?
Arkadaşlar güç kaynağı alacağım güvenlik kamerası için sadece cihaza bağlı olacak 650 yada 1000 fark eder mi? İkisine de 9ah 2 tane akü takacağım. Daha uzun süre gitsin diye 1000va mi almam lazım yoksa va süreyi etkilemez mi?
B
geçen yıl
En Ucuz İnternet
yazlık için internet arıyorum arkadaşlar. sadece hafta sonları gittiğim. akıllı sulama sistemi vs kullanacağım telefonun çekmediği yer için. aylık 5-10gb olsa yetecek ne önerirsiniz. böyle bir kota bulamadım. en ucuz internet 100tl civarı?
B
2 yıl
Wifi kablosu
Arkadaşlar Bluetooth Hoparlör var. Eskiden 20m den çekerken şimdi 2m de çekiyor. Sanırım wifi kablosu koptu yada etkisi azaldı. Sizce nasıl tamir edilir. Bu kablo sıradan bir kablo özel bir kablo mu? 5cm bişi lehimi çıkartıp herhangi bir kablo taksam olur mu?
B
2 yıl
Vodafone Redbox Kapatamıyorum-Devredemiyorum
arkadaşlar evimde çok iyi çekmiyor kapatmak istedim 900tl cayma bedeli istediler. devredeyim dedim devir yok diyorlar. ne önerirsiniz. en son hakem heyetine gitmeyi düşnüyorum 20 gündür hız testine de gelmediler.
B
3 yıl
Samsung Galaxy Note 20 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) 5369
B
4 yıl
Yazıcı paylaşımı
Yazıcı üzerinde ethernet yok arkadaşlar nasıl modeme bagkayabilirim. Bir ucu ethernet bir ucu dişi USB alsam olur mu? İnternette böyle parçalar mevcut ama :/
B
4 yıl
Uydu Sorunu yada LBN
arkadaşlar evde 2 tv var. 1ini açınca diğerinde görüntü gidiyor. lnb değiştirdim. 2li LNB aldım sorun değişmiyor. mutfktaki her seferinde salonu açınca gidiyor. hatta sinyal seviyelerini kontrol ettim salon kapalı iken mutfak %80 salonu açınca direk %4 oluyor. sorun nedir?
B
4 yıl
Konu Önemlidir\u003e\u003e Okuldaki Bilgisayarları Değiştiriyorum \u003e\u003e Fikir Lazım
arkadaşlar. köy okulunda öğretmenim 2 sene önce hurdalıktan topladığım 12 bilgisayar ve monitör ile bir bilgisayar odası kurdum. onun ana kartı onun ramı onun hdd derken takır tukur da olsa bilgisayarlar çalıştı ancak elbette sorun yaşıyorum neden bilgisayarların işlemcileri çok kötü en az 15 yıllık bilgisayar oldukları kesin. en buyuk hdd 120 gb ve ram 2 gb bir çoğu da 1gb 2-3 tane de 1.5 gb var. en büyük yaşadığım sorun hdd yüzünden donma ve arada monitöre görüntü gelmemesi benimde bilgisayarı açıp, ramleri hdd söküp geri takmam ve görüntünün gelmesi, güç kaynağının yanması vs.. neyse...


okuluma yardım yapacak kişiler aradım buldum ancak laptop almaya yanaşmıyorlar en fazla koparabileceğim bedel sanırım 4-5 bin. şimdi sorum şu elimdeki monitor vs kalsın. hatta bu hurda olan bilgisayarları da 50-60tlden satsam yada kasalar kalsa da işlemcileri değiştirsem olur mu?
1- kasaları satsam tanesi 500tlden işlemcisi iyi en az 4gb olan office için kullanabileceğim bir bilgisayar alabilir miyim en az i3 işlemcili falan olsa?
2-bu anakartlara i3 işlemci takılır mı? sadece işlemci değiştirsem?
3- boşver bu sene de böyle idare et iyi bir şey alamayacaksan hiç bilgisayar işine de girme verdiğin para 2-3 sene sonra çöp olmuş olur? evet arkadaşlar fikir bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.