P

Onbaşı
24 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
geçen yıl
Sizi galerinizdeki otopark fotoğrafı bataklığından kurtaracak uygulama - SpotSave
Boş zamanlarımda geliştirdiğim, “arabayı nereye park etmiştik ya” sorusuna çözüm arayan bir uygulama olan SpotSave’in beta test sürecine katılmak isterseniz…



SpotSave, alışveriş merkezi, havalimanı ya da herhangi bir kalabalık park yerinde aracı bıraktığınız yeri hızlıca not alarak, konumunu, otopark rengini ve otoparkta geçirdiğiniz süreyi uygulamayı açmadan telefonun kilit ekranından, hatta Siri ile telefonunuza bile bakmadan kolayca takip edebileceğiniz bir uygulamadır. Evrensel bir problem olan ve galeride gereksiz yer kaplayan otopark fotoğraflarına artık ihtiyaç duymayacağınız gibi uygulama size belirlediğiniz park süresinin bitimine yaklaştığınızda hatırlatma bildirimi de göndermektedir.

Şimdilik sadece iOS’ta, çok yakında Android’te
https://spotsave.app


< Resime gitmek için tıklayın >
P
9 yıl
Toplanan Sisteme Yorum
Arkadaşlar herkese merhaba. Kendime yeni bir masaüstü PC toplama telaşına girdim. Kısıtlı bilgim ve araştırmalarım sonucunda ortaya aşağıdaki gibi bir sistem çıkardım. Orta seviye üstü hatta biraz da performanslı bir oyun bilgisayarı istiyorum. Bu yüzden ekran kartına biraz yüklendim ki ileriye dönük bir sistem olsun.

https://store.donanimhaber.com/9a/c2/4a/9ac24ae9b59652ed02b3c9b9a29cd834.PNG

Bahsettiğim sistem f/p açısından sizce nasıl? Bu paraya daha iyi bir sistem toplanabilir mi? Önerilerinize açığım. Bu arada 2000-3000 TL arası bir bütçem var ve 3000'in üstüne çıkabileceğimi sanmıyorum.

Ek olarak işlemcinin stok fanı sisteme yeterli gelir mi? Yoksa işlemci soğutucusu için daha iyi bir şeyler bakmalı mıyım?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.