Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1331
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Class seçemiyorum
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar ben WoW da acemiyim. Daha önceden 1-2 sene önce oynamıştım. Ama bende bir kararsızlık söz konusu. Mesela 1-2 sene önce panda mage açmıştım 70-80 küsür levela kasmıştım sonra aklım hep başka classlarda olduğu için yeni karakter kasmaya başlıyordum. Hiç end game göremedim denebilir.

Şimdi oyuna tekrar başlayacağım fakat başlamadan önce free trial olarak 3-4 tane hesap oynadım. Bir kaç classın arasında kaldım. Seçmeme yardımcı olacağınızı umuyorum. Herkesin fikri farklıdır bundan eminim sadece seçmeme yardımcı olun lütfen.

Seçme kriterlerim nedir?
1) Kesinlikle oynaması eğlenceli olmalı.
2) DPS olmalı.
3) Yeterli DPS'i çıkarabilmeliyim. İleride aa bu xxx classındaymış bunu raide almayalım useless denmesin istiyorum.

Arasında kaldığım classlar:

Fury warrior
Beast Mastery hunter
Havoc demon Hunter
Mage
Shadow Priest

Açıkçası hepsini oynamaktan keyif alıyorum fakat birini oynasam aklım diğerinde kalıyor. Lütfen yardımcı olun. Artık bir karakterde başlayıp sürekli onun üzerinden gitmek istiyorum.

İyi oyunlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirzaloglu -- 25 Kasım 2020; 1:50:50 >

C
3 yıl
Çavuş

Hocam anladığım kadarıyla spell classlar seni pek tatmin etmeyecek. Bence Warrior ve demon hunterdan biri ile devam edebilirsin. Hem PVE hem PVP olarak ta gayet yeterli olacaktır.



H
3 yıl
Binbaşı

oyun mekanikleri ve ülkemizden bağlanmanı hesaba katarsam,
dps istiyorsun ve iddialı olacaksan melee dps pek tavsiye etmiyorum bağlantı ve bilgisayarının iyi olması lazım ve pure dps ranged olursan raidlerde başarı şansın artar.
ben de çok kararsız kaldım sl de ne oynayayım diye ve herşeyi bir kenara bırakıp ilk wow classım ne idiyse kendimi onda buldum yani duygusal olarak beğendiğin ve biraz kendinle bağdaştırdığın varsa onu aç üstte yazdıklarımı unut.



I
3 yıl
Yarbay

Class secme problemin varsa bosuna para kaybetme, ne oynarsan oyna surekli char degisceksin. Eskiden ben de oyleydim, ordan biliyorum. Shadowlandse baslarken direkt DH ile oynayacagim dedim, oyle de yaptim. Kendimden emin olmasaydim almazdim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Binbaşı

öncelikle kriterleri daha da somutlaştırman lazım. Oynaması eğlenceli olsun falan çok subjektif. En basitinden herkes demon hunter zevkli der ama benim için balance ile beraber en bayık şeydir.



V
3 yıl
Onbaşı

furry warrior



M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
Tahmin ettiğiniz nedir hocam



M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
Hocam hunter ile devam ediyorum. Büyük ihtimalle Beast Mastery kasacağım. Size sorum şu Beast Mastery ve Survival Hunter kendine yer bulabilir mi? Oynaması çok keyifli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirzaloglu -- 27 Kasım 2020; 18:0:14 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.