L

Teğmen
08 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
105 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
4 yıl
Torrent bilgisayar önerisi.
Arkadaşlar merhaba, üst düzey bir oyun bilgisayarım var ancak gerek steam, epic ve türevleri gerek torrentten indirme yaparken akşamdan sabaha kadar açık kalmasını istemiyorum hem sistemin dinlenme açısından hemde elektrik faturasından dolayı. Bana önerebileceğiniz maksimum 300 liralık mini desktop bir download bilgisayarı var mı ? İkinci el olarakta ilgilimi çekebilir. Marka model önerirseniz çok sevinirim, saygılarımla.
L
4 yıl
razer blackwidow chroma v2 Led tamiri hakkında
Herkese merhaba razer blackwidow chroma v2 klavyemde FN tuşu ve razer logosundaki ledlerin yeşil rengi ölü durumda olduğu için ledleri değiştirmek istiyorum ancak bazı sorularım var bu modelin kullandığı ledlerin çıkış voltajı hakkında bir bilgisi olan var mı ayrıca bu ledler RGB mi yoksa RBG mi ona göre bu ledlerden bulmaya çalışacağım. Şuan tek bilgim ledlerin 4 pinli ve 4mm boyutunda olduğu. Aşağıdaki linkten sipariş vermeyi düşünüyorum ancak yanlış ürün almak istemiyorum. İstanbul içi bu tarz led satan bir yer biliyorsanız yönlendirirseniz oda olur açıkçası.


Aliexpress Led
L
4 yıl
RX 5700 XT Nitro + 60 FPS sorunu.
Herkese merhaba, yeni sistem topladım yıllar sonra hevesim kursağımda kaldı. 1080P çözünürlük son ayarlarda GTAV ve Cod Warzoneda deneyebildim şuana kadar 59-60-61 FPS alıyorum sabit. GTA V kırsal alanlarda 45 Fps düşebiliyor. AMD 20.5.1 güncellemesini fabrika ayarları kurulumu ile temiz kurulum şeklinde yaptım yinede bir çözüm olmadı benim için. Sanki FPS sabitlenmiş gibi sorun ne olabilir yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum akşam akşam.

Sistem :

Amd Ryzen 3800x 4.2 GHZ
Sapphire RX 5700 XT Nitro +
B450M PRO-VDH MAX AM4
GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 2x16 GB
Kingston 250 GB SSD
600W PSU
L
4 yıl
RX 5700 XT Sorunsalı
Herkese Selamlar, Sapphire RX 5700 XT Pulse edition ile İlk çıkan RX 5700 XT tek fanlı arasında ısı değerleri dışında performans değerleri arasında bir fark var mı ? Bununla ilgili bir makale veya Benchmark incelemesi bulamadım. Fikirlerinizi varsa tecrübelerinizi almak isterim.
L
4 yıl
MSI Ez debug led hatası lütfen yardım.
Merhaba arkadaşlar MSI B450M Pro Vdh Max anakart aldım AMD rayzen 3800x işlemci taktım 16 GB da ram taktım.
Sorun şu bilgisayarı çalıştırdığımda ramler takılı değilse CPU LED ışığı yanıyor ramleri takarsam Ram ve vga LED ışığı yanıyor CPU ışığı sönüyor. İki şekildede görüntü alamıyorum ofiste aynı probilemi yaşarken ekran kartı takıp görüntü almış ilk işim biosa girip biosu güncellemiştim. Ardından defalarca restart ettim sorunsuz bios açılmıştı bir problem yok diyerek kapattım ekran kartını ofiste bırakıp eve getirdim sistemi, 8 pin beslemeli ekran kartımı taktım güç verdim gene görüntü yok gene ledler yanıyor yukarda belirtilen sıralamadaki gibi. Problem ne olabilir ?
L
8 yıl
Oyun arayüzünü 2. monitöre aktaran program
Merhaba arkadaşlar sorum oldukça basit Oyun içindeki Arayüzü-Hudları 2. bir monitöre taşımamıza yardım edecek edit bazında bir program varmıdır mevcutmudur ? Lol veya smith gibi oyunlarda bu olay var oyunun haritasını ve diğer göstergeleri 2. monitöre transfer ederek rahatlıkla kullanabiliyorlar. Seninde derdin bitmiş buna takmışsın dediğinizi duyar gibiyim ancak Witcher 3, Farcry 4, Grand theft auto gibi görsel şölen sunan oyunları hudsuz tüm doğallığı ile yaşayıp oynamak istiyorum ne yazıkki. Witcher 3'de home tuşuna basmaktan tuşu bozmaya az kaldı neredeyse
L
8 yıl
Oyun oynarken bilgisayarın donma sorunu.
Herkese iyi forumlar yakın zamanda Asus R9 390x aldım sistemime taktım ancak oyun oynarken bilgisayarımda donmalar meydana geliyor. Donma anında sıcaklık değerlerim oyundan oyuna değişiyor mesela dying lightta işlemci %50 c ekran kartı %46 c'deyken donuyor call of duty oyunlarında işlemeci %56 c ekran kartı %85 c'de donuyor. Kasamın yan kapağı açık konumda devamlı. Isıdan kaynaklı olduğunu düşünmemekteyim. Ekran kartı driverını kurarken paket yükleyicisi hatası ile karşılaştım çeşitli uğraşlar sonunda zar zor driver'ını yükledim ancak görüntü bağdaştırıcıları sekmesinde kart R9 390 serisi olarak görünüyor 390x olarak değil belki driverdan kaynaklıdır diye düşünmeye başladım. Sizin çözümlerinizi beklemekteyim. Çok zorda kaldım ne yazık ki.

Sistemim ;

Highpower 850w 80+
Asus R9 390x
İ7 3770
16 gb ddr3 1800 mhz
Gıgabyte GA-Z77M-D3H
L
8 yıl
Asus r9 390x görüntü alamıyorum
Arkadaşlar bugün yurt dışından gelen ekran kartımı pcı express 3.0 yuvasına takıp driverlarını kurdum call of duty modern warfare'a girdim 15 dk oynadıkdan sonra kasa kendini kilitledi. Kapatıp açtıktan sonra ekrana görüntü gelmemeye başladı. Kasa ve ekran kartında inanılmaz derecede sıcaklık vardı ancak yanık vb bir koku yoktu. Kasayı çalıştırdığımda ekran kartının 8 pin üzerindeki ışıklar ve kendi markasının yazdığı ışıklar sorunsuz yanıyor. 3 fandan 2 si 30 saniye çalışıp duruyor 3. Fan çalışmaya devam ediyor. Sorun ne olabilir acil yardımlarınızı bekliyorum. Gecenin köründe kafayı yemek üzereyim. Ge force 9500 gt ekran kartı ile test ettim sorunsuz görüntü aldım slotlardan.

Sistem :
Corsair 16 gb ram
High power 750 w psu
İ7 3770 işlemci
Gıgabyte ga-z77m-d3h anakart
1 tb samsung hdd
L
8 yıl
TTNET\u0027in rezilliklerini gelin bir de burada okuyun lütfen.
Aktif internet kullanıcısı olduğum için ayda minimum 200 GB indirmede bulunuyorum adil kullanım kotam 75 GB internet tarifem 25 mbps. Kasım ayında kotamı aştığımda hızım 3 mbps düştü normal olarak, kullanmaya devam ettim her kullanışımda hızım düşmeye devam ediyormuş ( dolandırıcılığa bak ) zaten 3'e düşürmüşsünüz internet can çekiyor, 45 kpbs ile 150 arasında indirme yapsam ne olur yapmasam ne olur vicdansızlar . 1 Mbps kadar düşürdüler böyle bir hakları olmamasına rağmen pişkin pişkin söyleyerek. Ay başını bekledim Aralık ayı geldi faturayı ödememize rağmen internet hala 1 Mpbs, 5 gün ara ile arayıp çağrı merkezinden arıza forumu doldurduk bize bildirmeden sorunu gidermiş gibi gösterip arıza forumlarının hepsini kapatmışlar. Her arayışımızda giderilmiştir diye kapattıkları için tekrar arıza kaydı oluşturmak zorunda kaldık ve her arayışımızda aynı cevapla karşılaştık " Arızanın giderildiğini yazmışlar " giderilen tekşey arıza kaydının kapatılması internetim Aralığın 1'inden 30'una kadar 1 mpbsyi geçmedi ne yazık ki ! Bütün ay boyunca google dahi açılmadı internetimde. Acaba sorun bilgisayarımda mı diye düşünerek bilgisayarıma format attım, sorun hala devam edince modemi sıfırlayıp yeniden kurdum sorun hala devam etmekteydi. Ttneti arayıp teknik eleman istedim sorun hatlarda veya santralda olabilir belki gelip baksınlar diye. 11 tl’e teknik eleman göndereceklerini söylediler helal hoş olsun yeter ki sorunu gidersinler dedik tekrar arıza kayıt formu doldurduk teknik eleman göndersinler diye 16. Kez. Pazartesi göndereceğiz dediler sabah 9’da, sabah kalktım gelen yok giden yok öğlen 12’de aradım arıza kaydınız red edilmiş altına sorunun çözüldüğünü not düşmüşler dediler çağırı merkezindeki arkadaşlar. Sinirlerim fırladı bi anda bu nasıl terbiyesizlik nasıl rezalet nasıl umursamazlık nasıl bir firma kalitesidir arkadaşlar. Birde utanmadan türkiyenin internet tekeli olacak reziller. Son aramamda sorunun modemde olduğunu söylediler pişkin pişkin, modeminiz bozulmuş daha iyisini verelim dediler. Türkiye de satılan en kaliteli modemlerden birini kullanıyorum ASUS DSL N17U Modemine sahibim alanı 4 ay oldu. Daha iyisini veremeyeceklerini belirttim gene arıza kaydı açalım dediler. Ben artık bu firma ile konuşmaktan sorunlar yaşamaktan bıktım usandım. Görün, okuyun rezilliklerini ! Artık internetimin düzelmesini değil Taahhütlü anlaşmamı fesh etmelerini istiyorum. Bu firmaya kapama ücreti dahi ödemek istemiyorum çünkü keyfen değil sözleşmede yazanları yerine getirmedikleri için hizmet vermedikleri için. Biraz vicdan ve insaf sahibi birileri varsa aboneliğimi iptal etsinler sorgusuz sualsiz ve ücretsiz olarak ! TTNET pişmanlıktır asla ve asla müşterisi olmayın. Aklınız varsa uzak durun görün rezilliklerini.

Şikayetvar adlı siteyede belirttim yaşadıklarımı burayada elimden geldiğince heryere sağa sola yazıp anlatmayı vazife edinmiş durumdayım bu dolandırıcılardan kaç kişiyi kurtarırsak bir okadar kardır. En kısa zamanda iflas etmelerini diliyorum.
L
11 yıl
Samsun galaxy note 10.1\u0027e sanal xp-linux yükleme hakkında soru
Arkadaşlar başlıktan anlayacağınız gibi sanal xp veya linux yüklemek istiyorum sebebi ise grafiker oluşum photoshop cs2 kurmayı düşünüyorum sizce yükledikten sonra photoshop cs2 veya illustrator cs6 kurma ihtimalim var mı böyle bir olay söz konusu olabilir mi ? Bir başka sorum ise hiç biri olnasada pcdeki photoshop cs2 veya illustratoru androidde kullanma ihtimalim varmı, malum androidin photoshop touch uygulaması çok kısıtlı ve dandik. Cevaplarınızı en kısa sürede gönderirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.