R

Yüzbaşı
04 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
9 yıl
Magicka 2 [PC]
26 mayıs 2015 tarihinde yayımlanan oyun hakkında forumda yada bilimum herhangi bir kaynakta (ekşi sözlük dahil) bir inceleme, olumlu yada olumsuz bir eleştiri bile bulamadım, göremedim. Oyunu indiren ve oynayan arkadaşlarımız varsa oyun hakkında inceleme ve görüşlerini buradan paylaşırlarsa sevinirim.
Ayrıca arkadaşımla birlikte coop oynayabileceğimiz diablo veya path of exile tarzında bir oyun arıyorum. magica 2'nin steam fiyatı 24-TL olduğu için almayı düşünüyorum. Tavsiyeleri bekliyorum.
R
9 yıl
TASLAK
TASLAK
R
9 yıl
SERTİFİKAMI KAYBETTİM
arkadaşlar param olmadığı için ekim 2013 ayında aldığım sertifikamı hala karta çevirmemiştim. 4 ay sürem kaldığı için şimdi sertifikayı arıyorum bulamıyorum. kursa gittim anlattım olayı, sertifikayı kaybettiğimi söyledim. milli eğitimle yazışma yapılacakmış o yüzden 100 TL istediler. zaten param yok birde böyle dolandırıcılarla mı uğraşacağım. bu işin doğrusu nedir ne yapmam gerekiyor? yardım bekliyorum, teşekkürler.
R
12 yıl
Diablo 3 Arayan Masum İzmir\u0027li
Yıllar önce CE almaya ant içmiş biri olarak, şu an şu saate diablonun D'sini bile edinemediğim için beni bu hallere düşürenleri kınıyorum.. Son çare olarak yarında bir açıklama yapılmazsa dijital almayı düşünüyorum. Benim gibi İzmir'li kardeşlerim neler yapıyor? Buradan bir organizasyon yapabilir miyiz acaba?
Ps.Hayatımda sayılı kez paramla rezil olmuşumdur. Teşekkürler Aral Games. (Ayrıca senin yüzünden dh dan 4 gün ban yedim, tamam tamam tekrar küfür etmiycem)
Ps.2. Zaten CE içeriğide çok güzel değilmiş. Bence almayın sizde, hele o sku.... tamam lan vurmayın şaka yapıyoz
R
12 yıl
Diablo 3 Betada Olan Eksikler ve Düzeltilmesi Gerekenler
Evet arkadaşlar, bu güne kadar envai çeşit çekiliş, binbir çeşit kampanya yapıldı, neredeyse Diablo 3'ü oynamayan kalmadı.. Cümle alem 15 Mayısı beklemeye koyuldu, oyunu oynayanların çoğunun düşüncesi olumlu yöndeydi eski diablo havasını tutturmayı başarabilmişlerdi..
Bildiğiniz gibi daha oyun çıkmadı, çok acımasız eleştriler yapmaya gerek yok. Fakat içimizde kalan "aha hacı bu olmamış" dediğimiz yada "aga ne gerek vardı böyle şeylere" dediğimiz şeyler nelerdir ? Genel bir araştırmaya girelim diye düşündüm
Benim şahsi fikirlerim olarak ;
- Öncelikle grafikler beklediğim kalitede değildi, hafiften bir comics romanlarını andıran biraz torchlight havasında, özellikle item çizimlerindeki kalitesizlik ve düşen potionların neredeyse 8bitlik görüntüsü hoşuma gitmeyen en önemli madde.
- Beni en çok şaşırtan olaylardan birisi de Cinematicsler oldu doğrusu, bugune kadar Blizzard'tan böyle bişey çıkabileceğini tahmin etmezdim açıkçası, yani her oyun içi videosu efsaneleşen bir firmadan nasıl bu kadar kötü bir şey çıkar, anlamıyorum . Neyse izleyin yorumu siz yapın..
*Bu Cinematic 2005 yılına ait Warcraft 3 'ten (Hd olarak izleyin lütfen): http://www.youtube.com/watch?v=5YLkuSufiN4&hd=1
*Bu video ise Diablo 3 ten : http://eu.battle.net/d3/en/media/videos/?keywords=&view#/monktrailer
- Anlamadığım bir diğer unsur ise skill sistemi ; hakkında bazı yazılar okudumda gözlerime inanamdım benim kaçırdığım şey nerede acaba diye soruyorum kendime lütfen bir göz gezdirin ; http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27858188 şimdi eğer biraz baktıysanız bana burdaki mantığı biriniz anlatabilir mi ?
Neyse arkadaşlar, bunlar benim kendi gözlemlerim sizlerde kendi düşüncelerinizi paylaşırsanız belki ilerde Diablo 3'ün gelişmesine katkı sağlayabiliriz...
R
12 yıl
Diablo 3 Collector\u0027s Edition ÖN SİPARİŞ
Evet arkadaşla 15 Mayıs büyük gün. Kimileri şimdiden pre-order yaptı, kimileri battle.net e çöktü. Fakat ben collector's edition paketini istediğim için sukunetimi koruyorum fakat, şimdiden ön sipariş yapmak istiyorum. Aralda henüz bi durum yok, ayrıca zaten araldan da kazık fiyata almak istemiyorum. Amazon.com dan yada başka hangi siteden ön sipariş verebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Ty
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.