Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
820
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Magicka 2 [PC]
R
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

26 mayıs 2015 tarihinde yayımlanan oyun hakkında forumda yada bilimum herhangi bir kaynakta (ekşi sözlük dahil) bir inceleme, olumlu yada olumsuz bir eleştiri bile bulamadım, göremedim. Oyunu indiren ve oynayan arkadaşlarımız varsa oyun hakkında inceleme ve görüşlerini buradan paylaşırlarsa sevinirim.
Ayrıca arkadaşımla birlikte coop oynayabileceğimiz diablo veya path of exile tarzında bir oyun arıyorum. magica 2'nin steam fiyatı 24-TL olduğu için almayı düşünüyorum. Tavsiyeleri bekliyorum.



M
9 yıl
Yarbay

Ben PS4 e aldım bugün 1 saat kadar bakabildim bu tarz oyunlarada yeni olduğum için çok bişey anlamadım co-op zevkli olur diye aldım onuda oynamak için önce öğrenip sonra arkadaşlara anlatmak gerekecek bakalım inşallah hayal kırıklığı olmaz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yarbay

Oyunu single olarak oynamya başladım ilk izlenimlerim olumlu oldukça zevkli. Co op olarak arkadaşlarla daha da keyifli olur diye düşünüyorum. Multi nasıl onu merak ediyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Binbaşı

ps4'te kaça aldınız. psn'den mi aldınız. psn'den aldıysanız kardeşlik düşünürseniz talibim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MaGeSuKo
M
9 yıl
Yarbay

53 TL ye aldım bundle diyodu ama normalinden farklı ne geliyo bilmiyorum. Secondary hakkı alma anlamında diyorsanız bir arkadaşım vardı alma ihtimali olan ona sorayım o almazsa size satabilirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.