E

Binbaşı
07 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
11 yıl
Sıfır A3 sportback almak mantıklı mı?
Yeni kasaları ilkbahara doğru gelecek biliyorum.Şu anki kasayı 70bine bırakıyorlar. 1.6 dizel.Sizce mantıklı olur mu almak?
E
11 yıl
Turkcell\u0027den yediğim kazık
Turkcell'den Haydi Konuş kampanyası aboneliğim vardı.Aylık 500 dakika

30 Aralık'da mesaj geldi.Haydi Konuş Kampanyası aboneliğiniz bitmiştir diye.Mesajdan sonra 1 hafta arama yapmadım sonra da gittim kamuya geçtim.

Sonra 140 lira gelen fatura ile şok yaşadım.Müşteri hizmetlerine açtım.Dediklerine göre benim kampanya 10 aralıkta hesap kesim tarihinde bitmiş.28'inde gelen mesaj ise tahahütün bittiği tarihi gösteren mesajmış.Tepem attı.Gelen mesajda öyle yazmıyor ama dedim.

Böyle bir durum başına gelmiş olan var mı? Yoksa ben mi haksız durumdayım acaba?
E
12 yıl
Audi A1\u0027e 60 bin verilir mi?
Arkadaşlar bir süredir otomotik vites araba bakıyorum.Öğretmenim ve muhtemelen büyük çoğunlukla araca kendim bineceğimden küçük bir araçlara bakıyorum.Dünkü ds4 maceramdan sonra bugün Audi showroomuna gittim.Audi A1 sportbackleri görünce beğendim.(Daha önceleri 2 kapılısına bakmıştım) Showroomda beyaz 1.4tfsi 122bg stronic attraction paket vardı.54 bin fiyat verdiler.Araç çok dolu değil ama boş da sayılmaz.Aracı beğendim ama bluetooth ve 15 inc jantlar olmaması soru işareti oluşturdu kafamda.

Sistemden sorgulama yaptırdım gümrükten yeni girmiş kırmızı 1.4 tfsi 122 bg ambition paket araç varmış.Diğerine göre artıları spor süspansiyon spor koltuklar,bluetooth,navigasyon giriş kiti,17 inch jantlar ve ekstra bir kaç donanım daha.Buna da indirimlerle 62 bin dediler ama biraz daha üsteleyip 60 bine alabilirim sanırım.Yarın son kararımı vermem gerekiyor.Görüşlerinizi bekliyorum.A1'e bu para verilir mi sizce? Görüşleriniz için teşekkür ederim.
E
13 yıl
Alanyalı var mı aramızda? Alanya\u0027ya yeni atandım da..
Öğretmenim,bugünkü öğretmen atamasında Alanya'ya atandım.Alanya'lı arkadaşlar varsa ilçe hakkında biraz bilgi almak istiyordum başta atandığım okul hakkında olmak üzere.Şimdiden teşekkürler.
E
14 yıl
Yakın zamanda pasaport çıkarmış olan var mı?
Fotoğraf çekineceğimde pasaport için.Pasaport fotoğrafı normal vesikalıktan ayrı oluyoır diyorlar.Bunu sormak istiyorum.
E
14 yıl
Facebook profilimde gruplar çıkmıyor.Sizde durum ne?
Facebook profilimde bilgiler kısmında üye olduğum gruplar vardı şimdi dikkat ettim kaldırılmış.Ne yaptıysam geri getiremedim.Sizde durum nasıl? Geri getiremez miyiz acaba?
E
14 yıl
Google görsel aramada resimleri göremiyorum?
arkadaşlar biraz acil yardım edermisiniz
E
14 yıl
Bu lcd 100 hz mi?(Toshiba 42RV685)
Bugün Bimeks'den aldık.Aslında bu model aklımda yoktu diğerleri teşhir olduğu için bu modeli seçtim.Satıcıya özellikle 100hz mi diye sordum evet Resulation+ demek 100 hz zaten dedi.Tv henüz gelmedi değiştirme şansım var.Toshiba'lardaki kavramları bilmediğim için bir şey diyemedim.Yardımınıza ihtiyacım var.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1083/109179/toshiba-42rv685dg-42-lcd-tv.aspx
E
14 yıl
Hisse senedi önerileri
Forumda böyle bir konu vardı biliyorum ama bulamadım.Borsa oynayan arkadaşlar varsa buradan paylaşım yapabiliriz.

Bende şu an Aksigorta ve Gübre fabrikaları senetleri var.Şu an araştırmadayım portföyümü genişletmeyi düşünüyorum.
E
14 yıl
1500 liraya dslr arıyorum.
Amatörlükten profesyonelliğe geçmek istiyorum.Çekim teknikleri hakkında hiç bilgim yok ama yavaş yavaş öğrenmek istiyorum.Bunun için bir makineye ihtiyaç var.Dslr like yerine dslr cihazların bana daha yardımcı olabileceğini düşündüm.Aklımda nikon d5000 var ama sizlerinde görüşlerini almak istiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.