S

Yüzbaşı
05 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
Bilgisayar BIOS ekranında takılıp kalıyor.
Arkadaşlar bilgisayarımı açtığım zaman BIOS ekranında takılıp kalıyor 256 GB SSD ve 2 TB m2 ssdm var. 256 GB olanda sistem kurulu. Bu şekilde donduğu zaman resetlediğimde düzeliyor. Üst üste 2-3 kere de yapabiliyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir? SATA kablosunda sorun olsa daha büyük sıkıntı yaratırdı diye düşünüyorum galiba SATA kablosunda problem yok. HDD vardı acaba sorun o yüzden mi kaynaklanıyor diye düşündüm çıkardım fakat düzelmedi çünkü 256 GB ssd ile hdd yi aynı zamanda almıştım m2 ssd takılı değilkende böyle yapıyordu. Sizce sorun sistemin kurulu olduğu SSD de olabilir mi? Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bu aralar sık yapmaya başladı canımı sıkıyor
S
3 yıl
Türk Telekom 100 mbps\u0027lik paket öneriyor?
Arkadaşlar az önce TTNET aradı ve 100 mbps'e kadar olan pakete geçersem sıkıntı yaşamayacağımı söyledi. Fakat bu değerlere bakarak şahsen sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Şuanda sıkıntısız 73-74 mbps alabiliyorum
< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
Monitörden dolayı gecikmeler ve kasmalar hakkında yardım?
Arkadaşlar bende ps4 aldım monitorüm acer 4ms va panel full hd modeli oyun modu yok. Battlefield 1 de çatışma ortamlarında yada normal koşarken vs kasmalar meydana geliyor detaylar arttıkça kasılmalar meydana geliyor. Sorunun monitörden dolayı olduğunu düşünüyorum. Evde regal tv var oyun modunu acıp onda deneyeyim dedim kasmalar kayboldu oyun akıcı hale geldi ufak tefek oluşuyo oda tv eski oldugundan dolayı ve normal fps düşmeleri oldugunu düşünüyorum. Şimdide 1 ms asus un oyun modu olan vx248h modelini almayı düşünüyorum sizce bu monitor aorunumu çözer mi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Almayı düşündüğüm monitor bu arkadaşlar
https://www.hepsiburada.com/asus-vx248h-24-1ms-analog-dvi-2xhdmi-full-hd-led-monitor-pm-bd802493

Kasmalar meydana getirdiğini düşündüğüm şuanki monitörüm de bu arkadaslar
http://www.hepsiburada.com/acer-k242hylbbidx-238-4ms-analogdvihdmi-full-hd-va-led-monitor-p-HBV00000A0VAK?magaza=Hepsiburada
S
8 yıl
Anakart tavsiyesinde bulunur musunuz?
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle ilginize teşekkür ederim. Masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum alacağım işlemci i5 4690k 1150 soket yada i5 6600k 1151 soket olacak bu işlemcilerden birisini alacağım. Her iki işlemci için de fiyat aralığı olarak 300 400 tl arası asus veya msi anakartlarından önerir misiniz? Ayrıca asus mu daha iyi olur msi mi yardımcı olursanız sevinirim alacağım ekran kartı da ASUS GTX960 4GB 128 bit olacak önerir misiniz ?
S
9 yıl
Toshiba Encore WT8 tablet usb format atmak
Arkadaşlar windows 8 tabletim var isodan w10 yükledim ama temiz kurulum yapmak istiyorum ne yaptıysam format atamadım usb den atmayı biliyorum ama olmuyor bilgisayarıma girince flashdisk görünüyor ama boot ayarlarında görünmüyor nasıl format atabilirim bilen var mı acaba ?
S
9 yıl
Toshiba Encore Tablet Güncelleme Sorunu
Tabletimi daha yeni aldım gayet normal kullandıktan sonra güncellemeleri indirmiş kapatırken de kritik güncellemeler yüklenecek dedi kapattım yüklemeye başladı %100 olduktan sonra da güncellemeleri yükleyemedik dedi ve durum bu güncellemeleri kapatmadığıma bin pişman oldum nasıl çözebiliriz bunu acaba?
< Resime gitmek için tıklayın >
S
12 yıl
Wireless bağlanma sorunu
Arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var. Arkadaşlarla beraber kablosuz ağdan ağ kurup oyun oynadıktan sonra wireless'den modeme bağlanamıyorum bunun sebebi sizce ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ? Kablosuz ağı bende kursam arkadaşlarda kursa kablosuz ağdan çıktıktan sonra normal modeme bağlanamıyorum bunun bi çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim. Modeme reset attıktan sonra düzeliyo ama yurtta oldugum için modeme reset atma şansım yok sadece benim bilgisayarımda başıma geliyo bu. Modeme reset atmadan bunun bi çözümünü bulmamda yardımcı olursanız sevinirim.
S
14 yıl
BenVista PhotoArtist 2.0.6
Arkadşlar photoartist 2 programının serial kod unu bulabilme ihtimalim varmı yardımcı olurmusunz acaba?
S
14 yıl
Fotoğraflara efekt verme programı
Arkadaşlar fotoğraflara efekt verme programı lazım bana basit böyle hazır efektler bulunduran bi program mesela en basitinden gri tonlama efekti gibi biliyorsanız yardımcı olurmusunuz . BASİT bişey istiyorum bliyosanız bi yardım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.