M

Yüzbaşı
26 Ocak 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Go pro Servis İzmir
İzmir de gopro tamiri yapan yer varm arkadaşlar bildiğiniz ?
Teşekkürler
M
2 yıl
Gopro 7 BLACK batarya algılamama sorunu
herkese merhaba öncesinde kameram batarya algılamadı ve update yaparak bu sorunu çözdüm . 1 hafta sonrasında tekrar yanı hatayı verdi
Yeni batarya aldım
başka bir Type c kablo denedim
mode tuşu 10 sn bastım
tekrar update etmeyi denedim vs internetteki her çözümü denedim fakat aynı sorun devam ediyor . İzmirde gopro tamiri yapan yer varmı veya güvenilir nerde yaptırabilirim bu sorunu

Teşekkürler
M
4 yıl
SSD yükseltme
Herkese merhaba arkadaşlar. Monster abra a5 v5.2 pc ye sahibim. Şu an da üzerinde samsung SSD 850 Evo M2 120gb lık mevcut. Bu model de SSD üzerinde 2 adet çentik var. Sata SSD diye geçiyor sanırım . birkaç yerde araştırma yaptım ama anakartın PCIe SSD modellerini destekleyip desteklemediği ile alakalı sağlıklı bilgiye ulaşamadım.

SSD yi yükseltmek istiyorum. 860 evo M2 sata ile yükseltme yapabilirim diye düşünüyorum. Samsungun tek centikli PCIe oluyor galiba 970 modelini alıp taksam çalışır mı ya da pc im için en uygun SSD hangi modeldir. bunu nerden öğrenebilirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
2013 FB7 Kasa Egzos projesi
Arkadaşlar merhaba ;

2013 model fb7 kasa civic aracım var. Kafamda uygulamak istediğim bir egzos projesi var . sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.

4-2-1 Headers + 61 lık boru + son susturucuyu Remus düşünüyorum. Orta iptal olacak. Bana bunun artısı ve eksileri neler olabilir . fiyat anlamında ne kadara çıkar tahmini böyle bir sistem.

Teşekkürler.
M
9 yıl
Honda Civic FD sistem
Herkese merhaba .
Aracımda orijinal Cd çalar mevcut . Elimde Kenwood marka 2 çıkışlı anfi, 2 adet 20cmlik kenwood bass , 2 adet kenwood mid
ve yine 2 adet tweeter ile üstünde kenwood kca-200 yazan 3 yollu dağıtıcılardan var. bassları kabin yaptırıp bagaja koyucam .
midleri ve tizleri de kulanmak istiyorum. Peki sistemi nasıl yapacam . aynı kabin üstüne midleri ve tizleri yaptırıp koysam nasıl olur ya da midleri ve tizleri içerde nereye monte etmeliyim
birde bağlantı nasıl olacak. AMfi-bass-mid-tiz teyp bağlantısı nasıl olacak. elinizde resim veya şema varmı acaba ? . amfiye gücü aküden mi çekmek lazım yoksa bagaj da
12v alabileceğim başka bir yer varmı ?

Teşekkürler
M
10 yıl
Blueray-HDD ve samsung blueray oynatıcısı
Arkadaşlar selam. Sormak istediğim şu :

Elimde blueray filmler var. 1 tb lık HDD ye atıp samsung blueray oynatıcıda oynatmak istiyorum:

1- filmler iso formatında. açınca stream da parça parça dosya olduğu için bunları nasıl tek parça haline getirebilirim ve altyazı ekleyebilirim.

2 - tek parça haline gelen dosya oynatıcıda açılır mı ?
M
10 yıl
UstalarGösterin Hünerinizi
Arkadaşlar lütfen cevabınızı yazmadan önce açıklamamı dikkatlice okyunuz.

Sorun şu: 1 TB seagate hdd var. Pc ye taktığımda ışığı yanıyor ama açılmıyor. disk yönetiminde gözükmüyor o yüzden harf ata seçeneklerini sıralamayın. .biosta gözükmüyor . Boşuna yok pili çıkar firmware yükle demeyin. hiç bi işse yaramıyor. Ubuntu yükle demeyin yaptım onda da görmedi.Seagate tamir programını yükle demeyin. Görmüyor.. dskchk demeyin denendi sonuç olumsuz.. Evet şimdi sıra ustalarda ben elimden geleni yaptım fakat hdd hiçbir şekilde kendini göstermiyor. He başka bilgisayarda ve başka kablolarla da yaptım yine olmadı sadece ışık yanıyor o kadar.. evet ustalar gösterin hünerlerinizi.. cevaplarınızı bekliyorum
M
10 yıl
2011 Honda Civic - İzmir - LPG
Arkadaşlar Merhaba.Dün ititbariyle bende honda ailesine katıldım. İzmirde aracıma LPG taktırmak istiyorum fakat bir çok forumu okudum kararsız kaldım. kullanıcılardan yorumlar alabilirmiyim. Şu anda aklımda oluşan YSF otogaz Zavolli gibi duruyor . ama internette okuduklarımda manifoldun delinmesi pek iyi değilmiş onun yerine BRC hondalar için yeni bir kit geliştirmiş carbon enjeksiyon sistemi ile delmeden yapılabiliyormuş. Kullananlardan tvsiyeler istiyorum.
M
10 yıl
izmir Tire Honda Kontrol
Arkadaşlar merhaba. izmir tire civarında bir araç buldum .ekspertiz yaptırmak istiyorum. bildiğiniz herhangi bir yer varmı ?
M
10 yıl
Navitech DT-8600 MDT ve TV sorunu
Herkese Merhaba

Aracıma Navitech DT8600- mdt modelini taktırdım . Montajdan sonra Teybi açtığımızda teyp TV de takılıp kalıyor. TV anteni mevcut değil. Kullanmakta istemiyorum. sadece Video izlemek ve müzik dinlemek istiyorum.Resetliyoruz CD veya USB den müzik dinlerken yolda kendiliğinden tekrar TV ye dönüyor ara sıra da kapanıyor.. Bu tarz bir problemle karşılaşan varmı . Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Bir de bu tarz double din cihazlara yazılım güncellemesi yapılabiliyor mu ?

Teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.