L

Yüzbaşı
05 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
9 yıl
Fifa 16 Coins Dolandırıcılığı
Drafttan kastığım 1.1M'u kullanmadığım için satmaya karar vermiştim sadece draft girer oldum çünkü sezon çok zevk vermiyordu. neyse siteleri araştırdım ettim site adı vermem doğru olmaz heralde onun için gogıl amcadaki neredeyse ilk sayfadaki tüm sitelerle konuştum ve çoğu skype nicki "sooyle_nichole" olan kadına yönlendirdi beni. bende ekledim konuştuk ettik talep olunca dönüş yapıcaz dedi 3 gün oldu dönüş yapmadı. biraz darlamaya karar verdim darladım ve hemen pardon hemen ilgileniyoruz deyip biraz beklettikten sonra müşteri ayarlamış gibi tamam şunu şunu alabilirsiniz. paranızı hesabınıza göndericez işlem tamamlanınca dedi ve bende kanıp gönderdim coinsleri ve parayı alamadım, vermediler.


Uzun lafın kısası; Benim ağzım yandı başkası yanmasın diye konu açayım dedim
L
9 yıl
Fifa 15 ani FPS düşmesi
İntel i7 4790 işlemci

asus r9 280 384 bit ekran kartı

8 gb ram

High 4xAA ile oynuyorum. 60 fps ye kitledim 2 oyun dakikasıyla bir, saniyelik fps 60 dan 10 a düşüyor. fps kitlemeyi kaldırdım 300 fps alıyorum fakat yine 2 oyun dakikasıyla bir fps 100 e düşüyor ve 1 saniyelik oyun donuyor. Fakat fps i gördüğüm programları kapatınca (şu ana kadar sadece fraps ve bandicam denedim) sorun kalmıyor. kayıt başlatsamda başlatmasamda aynı. programın açık olması yeterli fps i düşürmeye. başka oyunlarda yok böyle bi problem sebebini bilen varsa çok makbule geçecek
L
9 yıl
At gibi Oyun Oynanacak Max 1700 Liralık Sistem Önerisi Arıyorum
Başlıktanda anlaşılacağı gibi taş çatlasın 1700TL ye (monitörsüz) bir oyun sistemi istiyorum bu işlerden hiç anlamam. şöyle güncel oyunları en kötü mediumda oynatsın yeter.
L
10 yıl
Pro Club Oyuncu Yaratma Ekranında Donma Sorunu
Fifa 14 den kalma pro oyuncum duruyor onu editlemek için giriyorum sağda oyuncumun görüntüsü yok zaten saç falan ayarlayamıyorum + yuvarlağa bastığımda hiç değişikliğim onaylanmadan donuyor alt f4 çekmek zorunda kalıyorum böyle bi sorun yaşayan var mı
L
10 yıl
MMO Oyun önerisi
aradığım özellikler: pvp arka planda pve önemli, parti sistemi önemli olan ve partide her karakterin önemli olduğu, karakterlerin öyle anime gibi olmadığı bir oyun arıyorum. Bu tarz oyunlarla aram pek iyi değildir ama bi yerden başlamak istiyorum bu tarzda bi oyun varsa önerirseniz sevinirim.
L
10 yıl
Isınma problemi, soğutucu önerisi
benım bılgısayarım lenovo z580 aşırı derecede ısınıyor 2 senedır ne macun degıstırdım ne de sogutucu aldım. Bu aralar bu ısınma problemınden kaynaklı asırı fps dusmesı ve oyunlara gec gırme olayı cok canımı sıktı. Normalde cs:go ya 4 5 sanıyede gırerken sımdı 15 sanıyede gırıyorm.
Sızden ıstedıgım su : sogutucu mu daha ıyı cozum olur, macun degıstırmek mı ıkısını bırden yapsam ınanılmaz fark ettırır mı ve son olarak ıslemcıde bısey yanmıs olabılır mı bu kadar gec gırmesı hıc normal degıl
L
10 yıl
Lenovo z580 Ekran Kartının Devreye Girmemesi
Merhaba arkadaşlar,

Benim Lenovo Ideapad Z580 laptopım var.İ7 işlemcili, 2gb Nvidia GT 635M ekran kartlı, 6GB ramli. Çok fazla grafik performansı gerektirmeyen Counter Strike: Global Offensive, FIFA gibi oyunlarda bazen FPS oldukça düşüyor. En düşük ayarlarda da oynasam bu böyle. Oysa ki ekran kartım CS: GO'yu orta ayarlarda, hiç kasmadan çok rahat çalıştıracak kapasitede. Benim düşüncem, oyunlarda Nvidia ekran kartım yerine, (ana ekran kartım olarak görünen)intel hd graphics kullanılıyor. Bunu düzeltmek için çok uğraştım ancak sonuç alamadım. Sorun bu mu, tam da emin olamıyorum. FIFA'yı low da çalıştırmak istediğimde FPS inanılmaz derecede düşerken, medium da çalıştırdığımda çok daha az kasıyor. Şu ana kadar şunları denedim:

Başta Windows 8 kuruluydu laptopımda (öyle satılıyor). NVidia'nın kendi programında bazı ayarları aktif edip oyunu çalıştırırken sağ tıklayıp NVidia'yı kullan dedim. Buna rağmen FPS çok düşük kaldı. Sürücüleri defalarca baştan yükledim. Birkaç kez format attım ancak herhangi bir sonuç alamadım.

Sonra bir arkadaşım Windows 8'de benzer sorunlar yaşandığını duymuş, Windows 7 denememi tavsiye etti. Orjinal Windows 7 kurdum. Sürücüleri yükledim. Yine NVidia'nın programında gerekli ayarları yapıp sağ tıklayıp NVidia'yı kullan diyerek çalıştırdım oyunu. FPS buna rağmen çok düşüktü.

İnternette benim laptopımla benzer bir sorun yaşayan birinin yazdıklarına göre Nvidia sadece harici bir görüntü aygıtına bağlanıldığında devreye giriyormuş. Bunun üzerine ben de HDMI ile laptopı televizyona bağladım ancak bir şey değişmedi.

Bu forumda buna benzer konular vardı ama tam benim sorunum değildi buna rağmen oradaki çözümleri denedim yine bir sonuca ulaşamadım.


Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen en ufak aklınıza gelen birşeyi bile söyleyin yoksa laptop'ı 3492403923324902394 parçaya bölebilirim bu kadar kastığı için.
L
10 yıl
FIFA 14 WAGER MATCH PC
Wager Match'ı anlatmak gerekirse; iki oyuncunun coin veya değerli bi kart için maç yapması olarak tanımlayabiliriz.

Şöyle örnekleyelim:http://www.youtube.com/watch?v=LU-1zQeHkpE


Bu örnekler çok uçuk örnekler tabi. Yok Robben yok 300 k coins falan bizi aşar :D bizim yapacağımız maçlarda daha düşük bahisler ortaya atabiliriz. 5-10 k veya El Shaarawy gibi.




maçtan sonra parayı vermeyenlerın orıgın ıdlerı:

TheGloryHunters
hfckilic
L
11 yıl
Satılık Origin hesabı
Arkadaşım Origin hesabını 35 tl ye satıyor. indirim yapabilirmiş :D İçinde sadece fifa 13 var. Ut hesabında 150 k lık kadro + 45 k var.


NOT: SATIŞ İŞLEMİ KONTÖRLE GERÇEKLEŞECEKTİR


Pm atmanız yeterli
L
11 yıl
EAS FC Sorunu
Arkadaşlar ben EAS FC'den kariyer modu için bi kaç özellik almıştım. oynadığım kariyere bi girdim (ing 3. lig) takımda 45 m bütçe ve en iyi scoutlar falan var ve zevkim tamamen ölmüş durumda hiç zevk alamıyorum oyundan. bu aldığım özellikleri iptal edebilirmiyim veya kariyerde bunları kapatabilirmiyim bilen biri varsa cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.