D

Yüzbaşı
17 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
360373 Gün Cezalı
356292 gün 12 s. 4 dk.
Gönderiler Hakkında
D
11 yıl
LG LA740S Smart TV hakkında
Televizyonun Dual Core işlemciye sahip olması yanı sıra İnternet hızı biraz yavaş ve televizyon biraz kasıyor gibi geldi bana. Modem televizyon haberleşmesinden kaynaklanacağını düşünerek Şifrelemeyi WPA2 den WPA / KIP e düşürdüm. Fakat internet yavaş geliyor bana. Diğer özelliklerde bir sorun yok. uygulama desteği az geldi bana. Acaba bunun yerine android bir media player mi alsam ne yapsam çözüm önerileriniz nelerdir ? Ayrıca 800 Hz olmasından solayı konsollar için tercih ettim. iyi bir performans alabileceğimi düşünüyorum ne kadar konsolum olmasada. 3D bluray Player almayı düşünüyorum 200 - 250 TL bütçe ayırabilirim hangi markayı tavsiye edersiniz ?
D
11 yıl
Laptop ısınma sorunu yüzünden gücünü kullanamıyor.
MSI 620DX - 801XTR model bir laptobum var. Isı kanalları temizledim. Oyun Alan Wake. Oyunun patch leri kurulu güncel. Sistem zaten yeni.Bütün güncellemeri yapıldı. Oyun orta grafik ayarlarında. başlangıçta görüntü ayna gibi. Bir süre sonra fan hızlanıyor sistem ısınınca kasmalar başlıyor. Uygun bir laptop soğutucusu almaya karar verdim. Etkili bir model tavsiye edermisiniz ?
D
11 yıl
Ceyda ?
Hayat boyu hep ceyda isminde kızlarla hep sorunlarım oldu hep kavga ederdim yada bana karşı sabırsız ve fevri davranırlardı. Bu nasıl bir şanstır 31 yıldır ?
D
11 yıl
İyi ki Varsınız Gençlik.
Her gün aynaya baktığım zaman saçlarımın azaldığını hafiften gözlerimin torbalanışı ve bunun gibi bir çok klasik yaşlılık belirtileri biraz moralimi bozuyor olsada Şu foruma girdiğim zaman yaptığınız orjinal espiriler, hayatla nasıl dalga geçebildiğinizi görmek, Eğlenebildiğinizi görmek gerçekten bana moral veriyor. İnanın zamanla hayat sizden içinizden eğlenebilme yeteneğini ve bir kısım huzuru alabiliyor.

Orta yaş bunalımı bu olsa gerek. Gerçekten içten numara yapmadan zorla gülmeden eğlenebiliyorsanız mutlu olabiliyorsanız sevdikleriniz ile, İşte siz gerçekten hayatı yaşaybiliyor tadını çıkarabiliyorsunuz demektir. hala günümüzde aynı masada oturdukları arkadaşları ile otorite savaşı yapan ve konuşuyorlar ama birbirlerine yabancı arkadaş toplulukları var. Belki çok koyu arkadaş olmak zaman alıyor ama sonra ayrılması da çok koyuyor insana. Niyemi yazdım bunları ne bileyim yeşillik olsun diye.. Yorumlarınızı alayım..
D
11 yıl
Acelesi olmayan Vatan Bilgisayar \u0027dan Alışveriş yapsın.
Ta geçen Cuma Smart TV satın aldık iki günde kargoya verememiş azizler.Bu gün vermelerini bekliyoruz. Yarın elimde olmazsa geri göndereceğimi ilettim münasip personellerine. Ve anlamadım 4 günde 100 TL düşmüş ürünün fiyatı. Buda bizim talihsizliğimiz. Vatan Bilgisayar ve UPS ikilisinin sözleşme kurallarına göre sizi 13 gün de bekletebilir 1 haftada. O yüzden kargo ile bu firmadan ürün alırken zamanınız varsa alın yoksa uzak durun.
D
11 yıl
Acil 3D Bluray Oynatıcı tavsiyesi yarın alışveriş yapacağım
Arkadaşlar bana fiyatı uygun ama dandik markada olmayacak bir Bluray-3D Oynatıcı lazım. yarın 3D Led Tv ile almayı düşünüyorum. 3d Bluray CD leri sorunsuz oynatabilecek nasıl bir marka tavsiye edersiniz ? Ben böyle bir şey buldum tavsiye edermisiniz. Aslında CD oynatıcı mı yoksa HDD oynatıcı mı arasında kararsızım.

http://www.altincicadde.com/urun-detay/lg-bp325-3d-blu-ray-dvd-oynatici-3-69907-1001169
D
11 yıl
Old Gods of Asgard - Balance Slays the Demon
Korku gerilim oyunu olan Alan Wake serisine yapılmış kopartan bir Hard Rock parça.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız
D
11 yıl
TP-LINK TD864W VDSL2 destekler mi ?
Bu modem VDSL ve VDSL2 standartlarını destekler mi ? Yarın öbür gün VDSL ve VDSL2 içeren Hipernet paketlerine geçersem bu modem ile yararlanmam mümkün müdür ?
D
11 yıl
Western Digital harici harddisk güvenilk
İki defa WD 2 TB harici HDD im elektronik aksam nedeniyle bozuldu. Verilerimi iki defa kaybederek artık harici hdd ye yedeklemekten soğudum. Buna yönelik bir kaç sorum olacak;

1. Harici karddiske hala akım geliyor fakat HDD sistemde göründüğü halde içine giriş yapılamıyor. Altındaki devre paleti değiştirilerek çalışması sağlanabilir mi ? (HDD hiç yerinden oynamadı ölü bölge yok eminim)

2. Linux işletim sistemi altında verilerin yedeklenebildiği ve HDD nin görülebildiği söyleniyor. Zira windowsta Raw dosya biçimine dönüştüğünü görülemediğine tanık olmuştum.

3. 1.5 - sene kullandım ve bu iki hdd de aynı sorunları yaşadım yoksa yedeklemelerimi DVD den mi devam etmeliyim harici HDD den umudu kesmelimiyim ?

4. Normalde bu WD 2 TB harici HDD lerin ömrü ne kadardır ? En sağlıklı biçimde kullanmak için ne gibi önlemler alınmalı ?

Uzman arkadaşlardan sorularıma cevap bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
D
11 yıl
online video izlerken çok kaynak tüketiyor
vk sunucusundan video izlemeye çalışırken 3.5 - 4 GB ram ve %50 CPU kullanıyor sistemim. 720p'de ve 480p de kasmalar oluyor.sistemi yeni kurdum ve donanımda bir problemim yok. Bütün güncellemeler tam. diğer video sunucularında böyle bir problem olmuyor. Acaba bu vk'da bir teknik problem mi var anlayamadım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.