T

Binbaşı
24 Şubat 2001
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
142 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
Büyük Özel Bir Hastane Bebeğimizi Çöpe Attı!!
Merhaba,

27 Şubat tarihinde, istanbul Bakırköy'de yaşanan akılalmaz olayın hikayesidir.

Eşim 10 hafta 6 günlük hamileyken, bebeğin kalbi durdu ve doktor kürtaj yapmak zorunda kaldı. Bebeği patalojiye göndermek içşn rapor yazdı ve gönderdi. Bir sonraki gebelikte bize yol gösterecek tetkiğin pataloji olduğunu, aynı zamanda şu an bir sorun var mı yok mu ve bebek neden öldü gibi sorulara ışık tutacak bir sonuca pataloji iöe ulaşacağımızı söyledi.

10 gün sonra pataloji sonucunu almak için gittik. Pataloji teknikeri (tek sorumlu kişi) bebeğin kendisine ulaştığını, kaydını girdiğini ve yanlışlıkla çöpe attığını söylerek özür diledi. Patalojisi de yapılmamış onu da söyledi. Çöpü aradım bulamadım, gelin beraber de arayalım isterseniz dedi. Eşim az daha fenalık geçirecekti bu sözlerden sonra.

Tekniker, lütfen beni mahkemeye vermeyin, işimden olurum dedi.

Biz bir dilekçe yazıp başhekime verdik Dilekçede raporu bize yazılı olarak göndermelerini istedik. Raporu vs ekte sunduk. Başhekim 3 güne yazılı olarak cevap vereceğiz dedi.

Hastaneden dilekçe sonucu gelince, raporları da ekleyip maddi 1 manevi 300.000 tl tazmınat davası açmak istiyoruz hastaneye. Eşim çok üzgün. Ben de hakkımızı arama taraftarıyım. Avukata bir sürü masraf yapacağız o belli ama göze aldım. Sorum şu: Davayı kazanır mıyız? Asliye hukuk mahkemeleri bakıyormuş ve yıllar sürebilirmiş. Peki siz olsanız ne yapardınız?
T
9 yıl
5500 TL Bütçeli Sistem Tavsiyesi
Merhaba,

Anakart, işlemci, 250 gb SSD, 2 TB HDD, ekran kartı, bellek, kasa, sıvı soğutma , dvd yazıcı

ihtiyacım bunlar.

Oyun amaçlı olacak. Kasa ve anakartta hdmi çıkışı, usb 3.0 ve bol çıkış önemli. Overclok yapmsk istiyorum ekran kartı hafıza ve işlemciye. Anakart 3 4 sene sonra dahi upgradeable olmalı. Farcry gibi bir oyunda 80 FPS almak isterim en az.

Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
T
9 yıl
Digiturk VOD Film Portal Hız Sorunu
merhaba. bağlantı hızım 100 mbit, ethernet ile bağlı Digiturk internete. Normalde iyiydimson 5 gündürövod seç izle üzerinden film dizi izlerken aşırı takılıyor. dns ayarlarım google olarak ayarlamıştım, otomatiğe aldım sorun yine aynı. saniyede 10mb veri indiriyor tv fakat digiturk sorunlu. sizde de böyle mi bu aralar? Anonymouse saldırılarından mı yoksa? Evde tivibu da var onda hiçbir sorun yok. Digiturk sagemcomıq plus kullanıcısıyım bu arada..
T
9 yıl
7 Aylığa kadar Dişi Siyam Sahiplenmek İstiyoruz
Merhaba,

11 yıldır kedi besliyorum. Şu an 6 aylık erkek British Shorthair kedim var. Kedime arkadaş, eş olabilecek dişi Siyam kedisi aramaktayım. En az 3 aylık olması koşuluyla tabii.

İstanbul'dayız. Sizin veya yakınınızın dişi bir Siyam kedisi var ise lütfen mesaj atınız. Teşekkürler.
T
9 yıl
British Shorthair Erkek
British Shorthair safkanı bir erkek kedim var. Scotish Fold ve / veya Scottish Straigh bir dişi kedi ile çiftleştiğinde yavrular hangi ırk doğar?

Bu sorumun tam tersi ise Scotish Fold veya Scottish Straigh bir erkek kedi British Shorthair dişisi ile çiftleşirse yavrular nasıl doğar?

Aslında merak ettiğim şu, her iki ırk da birbirleriyle çiftleştiğinde hem Scotish hem British yavru verebiliyor mu? Mesela benim kedim Scotish bir kediyle çiftleştiğinde yavruları karışık olabilecek mi?

Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim teşekkürler..
T
9 yıl
Scottish Straight Kedisi Hakkında Bir Soru
Merhaba,

Scottish Straight yani Fold baba British anneden doğan bu kedilerin erkeği, hangi tür ile çiftleştirilmelidir? Yani Scottish Straight erkeği ile British Shorthair dişisi çiftleşebilir mi? Kemik problemi vs olmaması açısından bu bilgi önemli?
T
9 yıl
Gecenin Hediyesi: 1.80 Oran İçeride..
Merhaba..

Uzun uzadıya yazmayacağım, Arjantin ligi, San Lorenzo - Velez

Kendi evinde çok iyi olan Lorenzo, deplasman fakiri Velez'e karşı.

250 TL bonus aldım çevirme kuponu tutarsa bonus çevirimim de tamamlanacak.

San Lorenzo kazanır @ 1.80

Yatırılan: 1710 TL

Büro: Axbet

Oynadığım kupon:

https://store.donanimhaber.com/9d/34/a3/9d34a3b2d02c966d6d2a3ca026a99cd9.jpg
< Resime gitmek için tıklayın >
T
9 yıl
En Güzel 1 Nisan Şakası Siz Bu Satırları Okurken Yapılıyor
Millet'in savcısı şehit olur, ülkenin başbakanı "müzakere sırasında kaybettik" der;

Tüm Türkiye'de saatlerce elektrik gider, sebebi trafoya giren kedi değildir bu sefer, yenilenmeyen mühendislik çalışmalarıdır, güzelce örtbas edilir.

Bir Cumhurbaşkanı Anayasa'daki tüm kuralları çiğneyerek gelmiş geçmiş en çok 'konuşan' ve 'karışan" tutumlar sergiler, Ülkeyi 3. sınıftan 4. 5. sınıf Dünya ülkeleri arasına sokmak için didinir durur..

Ülkemin hastanelerinin acil servisinde baygın hastalara tecavüz eder saykonun biri.. Genelevlerin kapanması değildir, cahil ailelerin cahil sonuçlarıdır bunlar.. Kafalar değişmez

1 Nisan'da şakaya gerek var mı? Şaka gibi bir ülkenin vatandaşlarıyız sonuçta.. "Vatandaşı olmasan eğlenceli memleket aslında.."





< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
28 Ocak NBA Tahminleri Derin Analiz İçeride
Merhaba,

Bu akşamki maçları son üç saattir inceliyorum. Birçok istatistik, tahmin, yorum ve tips sitesinden (yaklaşık 100-200 sayfa açarak, 30'dan fazla siteden çıkardığım sonuçlar aşağıdadır.

Tahminlerin yanındaki + işaretlerinin her biri farklı bir yorum, tahmindir. Mesela Toronto maçını örnekleyelim: 7 kişi Toronto -4,5 handikap yapar derken 2 kişi İndiana handikapta kalır demiş.

Not: Her bir "+" işareti, özenle ve birkaç yorum birleştirilerek oluşturulmuştur.

705 indiana - Toronto: Alt 196.5+++ ve Toronto -4.5+++++++ ve Indiana++ ve Ust+

706 Detroit - Cleaveland: Ust 204.5++++++ ve Cleveland -8.5++++ ve ALt+

707 Miami - Milwaukee : Alt 190.5++ ve Miami -3.5+++ ve Milwakie++ ve UST+

708 Dallas - Memphis : Alt 202.5+++ ve Ust ve ML 1+++ ve Memphis

709 Golden - Chicago: Ust 210.5++++ ve Golden -9.5+++++ ve Alt+++

710 Lakers - Washington : Alt 197.5++ ve washington -6.5++++ ve Lakers+++ ve IY Lakers ve ust
T
10 yıl
Modem Kanal Numarası
Merhaba,

TTnet 16mbit yalın ADSL kullanıcısıyım.

Airties marka kablosuz Air5650TT modemim var; ve çok da enteresan bir sorunum

İnternete bağlandıktan 2 3 dakika sonra pingim 900'lere çıkıyor. Kanal numarasını değiştirdiğim an (hangi kanala geçersem geçeyim) anında 20'lere düşüyor ve birkaç dakika sonra yine 900'ler..

1'den 13'e kadar tüm kanalları denedim. Bazısında birkaç dakika bazısında birkaç saniye sonra ping değerlerim 900'lere çıktı yine.

TTnet'i arayip ariza kaydi verdim, defalarca düzeltmeye çalıştılar, olmadı. Airties 'ı aradim yardimci olmaya çalıştılar yine olmadı.

Bilgisayara ethernet kartıyla bağlı olan modemim, ayrıca kablosuz olarak bir cep telefonuna ve bir de Smart TV'ye internet erişimi veriyor ancak herhangi bir IP çakışması vs yok.

Kafayı yemek üzereyim, internette dolaşamaz oldum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.