S

Yüzbaşı
24 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 ay
AVR Yardım
Selamlar. Yeni 2.el avr bakıyorum. Yanlız bir konuyu danışmak istiyorum. Hdmi girisli olan avr alsam tv box tan hdmi ile avr ye girsem optik kablo kullanmadan dolby sesleri alabilirmiyim.
S
2 yıl
Lg Ht 503 Th
Selam arkadaşlar. Bu cihazı kullanıyorum. 2.el aldım memnunum yanlız bir türlü tv den görüntü alamadım.
Scart bağlantı hariç ne hdmi ne compozit nede av çıkıştan görüntü alamadım. Menüyede giremediğim için bakamıyorum. Acaba menüden çıkış scart mı seçili böyle olabilir mi.
Benim bildiğim hangi çıkışa bağlasak görüntü gelmesi gerekmiyor mu.
S
2 yıl
Sisteme Ram Takviyesi
İşlemci i5 3330
Anakart asus h61 m k
Rem kingstone 2 * 4 gb 1333
Saphire 2 gb gdr3 hd 7750
Arkadaşlar remleri 2 * 8 gb 1600 veya 2 * 8 1333 yapsam çok şey kazanırmıyım.
S
2 yıl
2000 tl ye alınır mı
2000 tl 6 aylık bu sistem alınırmı kutu faturası yok.
Kasa ve 250 lık power var.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
Lg Hb 1100 Re Bluray Player
Öncelikle selamlar herkeze. Arkadaşlar şöyle bir sorunum var.Lg hb 1100 re playerim var aynı zamanda ses sistemi bu cihaz.

1 - Öncelikle teledünya cihazımı optik olarak lg ses sistemine bağladığımda mesela discovery, id ve discoverı sience kanallarını dolby ses olarak alabiliyorum ve ses sistemimin ekranında 3,2 gibi ibare cıkıyor normal kanallarda pcm 2.0 olarak ibare çıkıyor..Bu kanallar dolby yayın yapıyor. Optik bağlantı yerine teledünya dan hdmi kablo ile ses sisteminin hdmi in girişine bağladığımda bu yayınları dolby olarak alamıyorum ve pcm 2.0 olarak çıkıyor. Burtada hdmi kablonun 1.3 veya 1.4 olması farkediyor mu?

2 - Neden hdmi kablo olarak bağlıyorsunuz optik olarak kalsın diyeceksiniz. Sebebi şu lg ses sistemi her filmi açmıyor.Bazı mkv dosyalarında sorun yaşıyorum.Ben samsung tv nin media playerını kullanarak optikten lg ses sistemine bağlamak istiyorum. Bunu yapıncada bana tek seçenek uyduyu hdmi ile bağlamak kalıyor burda dolby sesi alamıyorum.Lg ses sisteminde 2 hdmi in giriş 1 hdmi çıkış bulunuyor.Sadece 1 tane optik in var.

3 - Bir başka sorunumda şu samsung tv nin optik girişten ses sistemine bağladığımda 5.1 dolby filmler hariç pcm 2.0 olarak sesi vermiyor.Sadece dolby filmlerde aktif oluyoır.Hdmi olarak tv bağlı olan teledünya cihazın seslerini pcm 2.0 olarak bile ses sisteminden alamıyorum. Teledünya cihazı optik olarak bağladığımda ses sistemine normal yayın kanalları pcm 2.0 olarak sesi alabiliyorum.

4- Bir başka sorunumda dlna bağlantı ile ilgili pc ye lg pc share kurdum ses siteminden kablosuz olarak pc ye bağlanabiliyorum. Fakat müzik ve film izlerken belirli aralıklarla donuyor yüklemeye çalışıyor. Daha önce amd x3 işlemcili pc varken aynı programla çok nadir donma yaşıyordum.Şu anki sistemin i5 li sistem diğer sistem bozulunca buna geçtim yeni format attım.Ama bu donma olayını çok yaşıyorum. Pc den kaynaklı bir sorun olsa şu anki sistemim daha güçlü değilmi. Formattan sonra başka ayarmı mı yapmam lazım.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
S
3 yıl
GA A55M DS2
Anakartım bozuldu. Bu anakartı buldum. İşlemcim ahtlon 2 x3 445. Anakart ahtlon 2 x4 ve x2 destekliyor ama x3 bulamadım. X3 445 938 pin. x3 445 bu anakarta olurmu. Çok saolun.
S
3 yıl
Selamlar Herkese
Elimde çok eskilerden kalma UNICAM PLUS modül var. Bunu tv' de teledünya için kullanabilirmiyim.

Bu modül conax mı tam bilmiyorum.

Teledünya abonesiyim şuan kullandığım cihaz Neta Hd 8900.
S
4 yıl
Hdd Bad Sektör Sorunu
Selam yeni hdd aldım 2.el 1 tb. Sağlık durumu iyi yanlız bad sektör çıkıyor. Windows kurdum sıkıntı yok birde hdd tune 2100 mb görüyor anlamadım.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
Samy 40C650 Arıza
Selamlar. 9 yıllık TV de gecen hafta birden şu şekilde arıza başladı. Ve 1 haftada 1 cm e yakın yukarı doğru çizgi şeklinde büyüdü ve sağa sola nokta nokta şeklinde büyüyor. 2 cm ile başladı ben işteyken oğlum fartketmiş Tam olarak ne arızası oluyor bu. Tamiri mümkün mü, panel mi değişir yoksa modülleri mi alakalı...

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
İkinci hdd silme sorunu
Selam arkadaşlar kullanılmış 1 tb hdd aldım; pc ye taktım 2. hdd olarak hdd 2 ye bölünmüş durumda; tekparça haline getircem disk yönetiminden diski sil yapıyorum erişim engellendi hatası alıyorum; biçimlendir yaptığımda da biçimlendirme işlemi tam olarak tamamlanamadı hatası çıkıyor. Dosya sistemi ntfs bu arada ; yardım bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.