A

Teğmen
31 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
FORD FOCUS TDCI TITANIUM İLE HUKUK MÜCADELEM
Merhaba Arkadaşlar;
Uzun zamandan beri sessizliğimi koruyorum.Fakat sabrım tükendi.Bu nedenle başına bu tür olaylar gelen arkadaşlarımıza yardım amaçlı olarak hangi aşamaları izlediğimi ve mahkeme kararlarının bir kopyalarını burada yayınlama kararını aldım.Çünkü Ford Türkiye ile aracı satın aldığım bayii olan ARKAS OTOMOTİV karşıyaka , beni yıldırmak için ellerinden geleni halen yapmaktadırlar.Sonuç olarak bir markayı satın alıyorsanız öncelikle aracı satın aldığınız bayii ile satış sonrası hizmetlerini iyice araştırdıktan sonra karar vermenizi tavsiye ediyorum.Hukuk süreci 5 yıldan beri halen devam eden ve dahada uzuyacağı görünen hukuk mücadelemin sonucunda adaletin tecelli edeceğine inancımı halen kaybetmediğimide belirtmek isterim.
Bundan sonra şu başlık altında "FORD FOCUS TDCI TITANIUM İLE HUKUK MÜCADELEM"Başlığı altında size ayıplı olarak satılan araçlarınız için hakkınızı nasıl arayacağınız hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.
Esenlikler diler "0" km olarak bayiden araba satın alırken adınıza trafik tescili yapılması öncesinde satın aldığınız arabaya mutlaka detaylı bir ekspertiz yaptırmanızı öneririm.

Önceki Konu başlığımıda incelemeniz için;

http://forum.donanimhaber.com/m_43574211/tm.htm

NOT:BU BAŞLIK ALTINDA YAZILANLAR İLE YUKARIDA LİNKİNİ VERDİĞİM BAŞLIKTA GEÇEN OLAYLAR TAMAMEN GERÇEK OLUP KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME AMACINI TAŞIMAKTADIR.HERHANGİBİR KAMUKURUMU,ÖZEL KURUM,FİRMA VE 3.SAHISLARI KARALAMA VE KÖTÜLEME AMACINI TAŞIMAMAKTADIR.BU BELGELERİN ÖRNEK OLARAK KULLANILMASI DURUMUNDA OLASI MADDİ ve MANEVİ KAYBIN SORUMLULUĞU KULLANAN SAHSA AİT OLUP ŞAHSIMDAN HERHANGİBİR HAK TALEBİNDE BULUNAMAYACAĞINI KABUL VE TAAHHÜT ETMİŞ OLUR.
A
11 yıl
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN.....ÇOK ÖNEMLİ !!!!
Merhaba arkadaşlar;
aşağıdaki linkle ilgili icra takip aşamasının sonuna yaklaşmış durumdayım.Benim başıma gelen olayların benzeri sizin veya çevrenizdeki arkadaşların başına gelebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_43574211/tm.htm

Bu nedenle 2013 yılı içersinde "0"km olarak satın alınan FORD FOCUS sedan kasa araca ait bu belgenin bir fotokopisi gerekli.Bu belgeyi icra aşamasında emsal olarak göstereceğim.Bu konuda lütfen yardımızı esirgemeyin.Bu belgeyi göndermeyi düşünen arkadaşlar bana özelden lütfen ulaşsınlar.

BELGE ÖRNEĞİ


< Resime gitmek için tıklayın >
A
14 yıl
FORD FOCUS SERVİS MACERALARI-1
Merhaba arkadaşlar.yeni konu başlığımız hayırlı olsun.FORD FOCUS SERVİS MACERALARI-1 serisine başlamış bulunuyoruz.Olan biteni ve yeni servis formlarını bu başlık altında sizlere aktarmaya çalışacağım.FORD FOCUS SERVİS MACERALARI başlangıç linkinide olayın başlangıcını merak edenler için aşağıda veriyorum.herkeze yorumları için şimdiden teşekkür ediyorum.saygılarımla.


2010 model ford focus Titanium aracınız seyir halinde giderken stop ederse
http://forum.donanimhaber.com/m_43574211/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43949597

Ford Focus Araç Alacaklar Aman Dikkat.......!
http://forum.donanimhaber.com/m_43574374/tm.htm



SON HABERLER

arkadaşlar merhaba,araç ile ilgili gelişmeler devam etmekte,aracımı tamir ettiklerini ve hiçbir sorun olmadığını beyan eden ford otosan bazı şartlarla aracı bana teslim etti.servis formundan anlaşılacağı üzere araç 1 ay serviste kaldı ve birsürü testen geçtiği söylendi.sonuçta otosanla yürütülen ortak çalışma neticesinde araç tamir edildiği ve sorunsuz olduğu beyan edildi.işte size bomba gibi haber.aracımı teslim ettiğimde cruse control(Hız sabitleme) çalışıyordu,artık sizlere ömür aracımdaki bu özellikte yok oldu.cruse control çalışmıyor.Neyse yine bize servis yolu göründü. :) servis formuna baktığınızda aracın test başlangıç km'si 10118,test bitiş km'si 10255 aracın teslim km'si 10045 dir.dikkat edin araç günlerce testte tabi tutulmuştur ibaresi mevcut.hadi hayırlısı.bakalım daha neler olacak.Ben bir roman yazmayı düşünüyorum.Romanımın adıda ford focusun bana çektirdikleri veya ford focus servis maceraları 1,ford focus servis maceraları 2 gibi seri romanlarda yazabilirz. Alın size yeni başlık ford focus servis maceraları 1 .herkeze hayırlı günler.sağlıcakla kalın.yeni gelişmeler olduğunda yazacağım.

< Resime gitmek için tıklayın >
A
14 yıl
Satılık CUTOFF cihazı
Karbüratörlü ve tek noktalı araçlar için satılık cutoff cihazı.
A
14 yıl
Ford Focus Araç Alacaklar Aman Dikkat.......!
2010 Model ford focus Titanium araç satın aldım.Almaz olaydım.Birde aracı 3.ay bekledik,neymiş ESP olsunmuş daha güvenli yolculuk yapacakmışık.Aracınız 120 Km/h hızla giderken aracınızın stop ettiğini nasıl anlarsınız.çok acı bir deneyim,direksiyon sertleşir ve hayati tehlikeye maruz kaldığınızda anlarsınız.Böyle bir durumu ve Motor stop etme şikayetini servis raporları ile belgeleyen arkadaşları bekliyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz?
A
14 yıl
2010 model ford focus Titanium aracınız seyir halinde giderken stop ederse
2010 Model ford focus Titanium araç satın aldım.Almaz olaydım.Birde aracı 3.ay bekledik,neymiş ESP olsunmuş daha güvenli yolculuk yapacakmışık.Aracınız 120 Km/h hızla giderken aracınızın stop ettiğini nasıl anlarsınız.çok acı bir deneyim,direksiyon sertleşir ve hayati tehlikeye maruz kaldığınızda anlarsınız.Böyle bir durumu ve Motor stop etme şikayetini servis raporları ile belgeleyen arkadaşları bekliyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz?
A
14 yıl
Premier PHT-36950 5.1 ses sistemine digital giriş eklemek
Premier PHT-36950 5.1 ses sistemi ile Jazz De-005 Decoder kullanılarak melez bir cihaz elde edilmesi.Yakında Burada.hemde teknik anlatım ve fotoğrafları ile birlikte.
A
15 yıl
Ses Sistemleri ile ilgili Teknik Bilgi İsteyenler Buraya
Ses simtemleri ile ilgili teknik konularda bilgi edinmek istermisiniz.Sorunuzu yazın elimden geldiğince cevaplayayım.Hemde teknik dökümanıyla birlikte.
A
15 yıl
Karbiratörlü araçlar için LPG tasarruf cihazı!!!!
arkadaşlar yine kendim tasarladığım ve mikrokontrollü olan ve test aşaması devam eden karbüratörlü ve tek noktalı matorlara uygulanabilecek olan lpg tasarruf cihazını yaptım.şu anki verilere göre % 20 oranında (kullanıma ve rolanti devri ayarına göre)tasarruf sağladım.haberleri bekleyin.cihaz minyatür ve montajı çok basittir.motor devrine ve gaz petalının durumuna göre sizin araç kullanım alışkanlıklarınızı öğrenip ona göre karar veriyor.morun ihtiyacı olduğunda yakıt veriyor.kısacası gaz valfiniz boş yere açık kalmıyor.testler başarılı gibi görünüyor.tam sonuç 15 gün sonra belli olacak.bana bu konuda görüşlerinizi ve sorularınızı iletirseniz sevinirim.
A
15 yıl
Sıralı sistem ayarkablosu!!!!
arkadaşlar kendi araçınızın sıralı sistemini merakınız varsa kendi ayar kablonuzla yapın.hemde markadan bağımsız olarak.bunun için bir notebook+benim size teymin edebileceğim ayar kablosu. ve birazda merak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.