S

Çavuş
17 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Yavru kuş acil yardım!
Arkadaşlar 5.katta oturuyorum.Yaklaşık 2 ay önce kuşlar balkona yuva yaptı.5 gün öncede yumurtalar kırıldı ve 2 yavrusu oldu bizim kusun Yanlız dün gece saat 2 gibi balkondan kuşun saglam bi bağarma sesini duydum uykum olduğu için kalkıp bakamadım nolduģuna.Sabah olduğunda ise yavrulardan biri piyasada yok annede yok tek başına bi yavru kalmış oda tir tir titriyor şimdi hava sıcak olmasna rağmen anlayamadım.Ne olmuş olabilir? Bisi yapmadan annesini beklim dedim bekle bekle kursa gittim geldim hala yok. Yuvadan en fazla 10 dakka ayrılan kuş saatlerdir hatta sabahtan beri yok. Eger gelmezse yavruyu evin içine almayı düsünuyorum. Yalnız nasıl besliyeceğim hakkında hiç bi fikrim yok. Kuşu iceriye almalımıyım uoksa annesi kesin olarak gelir mi alırsam neyle nasıl beslim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkur ediyorum.
S
9 yıl
Last of Us Network Pass Sorunu
Yaklaşık 1 senedir online oynadığım last of us şuanda oyuna girip çoklu oyuna tıkladığımda pass code istiyor. Çevrimiçi olmak için networkpass sahibi olmanız gerekiyor diye bi uyarı çıkıyor. Dedim unuttu şifreyi heralde tekrar kitapçığın arkasından yazdım. Girdiğiniz kod hatalı ya da geçersiz olabilir. Bilgileri kontrol edin dedi Arkadaşlar bu çevrimiçi kodların süresi falan mı var bazı oyunlarda ne oldu hiçbişi anlamadım ben yahu. Kod mu alacağız bi daha boşu boşuna?
S
10 yıl
Asus x550LB pcyi yeni aldım (sanırım bozuk) yardım lütfen!
Arkadaşlar dün asusun başlıkta yazdığım i5li modelini aldım notebookadresi.comdan.FreeDos olarak geldi ve orjinal windowsa henüz para ayıramadığım için illegal bi taneyle denemek istedim. Sorun şu windows 8 i sorunsuzca yükledim ama asusun bizzat kendi verdiği cddeki driverlara geçip yükleyince pc'nin ekranı gidiyor.Driverları yüklemeden aygıt yöneticisine baktığımdada harici ekran kartı 740m soru işaretli gözüküyor. Uyarı olarakta bu donanım düzgün çalışmadığı için durduruldu (kod43) gibi bi hata vardı yanılmıyosam.4-5 kere format attım kafayı yicem.Ekranın gitmesine sebep olan driversa sanırım intelin dahili ekran kartı.İntel sürücüsünü yükleyince gidiyor ekran falan arkadaşlar yardım edin şehir dışındayım peder internetten alma dedi sorun çıkar bende bişi olmaz dedim çifte gerilim yaşıyorum şuan biri derdime derman olsun lütfen!
S
10 yıl
Pc ile Smart tvde Full HD oyun oynama
Arkadaşlar bu konu hakkında çok muammalı bilgiler var. Pc kasa ve 3D Smart tv alıp başlıktaki işlevi yapmak gibi düşüncem var. Youtube'da ve bazı formlarda da bunu yapabilenler olduğunu gördüm. Sıkıntı; oyunların akıcı ve monitördeki performansın alınamadığı yönünde.Buna çare olarak forumlardaki sözde teknik bilgisi yüksek arkadaşlar monitör performansının alınması için ekran kartının bit değerinin 256,512 gibi bir değerde olmasını gerektiğini, başka bi akım tvnin refresh rate oranının 500Hz-600Hz oranında olması gerektiğini vurgulamış. Kimileri altın uçlu hdmi kullanılmadığından dolayı görüntünün bozuk olabileceğini söylemiş.Devamında tvlerdeki tepkime sürelerinden, bağlantı alternatiflerine, ekran kartı ram değerlerine kadar herşeyi olayın içine dahil edenler var. Youtube'da birebir monitör gibi led tvlerde 1080p full detay akıcı ve çok keskin görüntülerde pc oyunlarını oynayabilenler mevcut. Arkadaşlar görüntü kaybı olmaması ve akıcı bir oyun oynanması nelere bağlı lütfen kesin bi bilgisi olan söyleyebilir mi? Evinde bu sistemi kullanan ve ya konuyu iyi bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim kaç gündür pc alımını bu sebeple erteliyorum çıldırmak üzereyim..
S
10 yıl
Max 2.200 tl sistem önerisi (sadece kasa)
Arkaaşlar öncelikli bu konuda ciddi anlamda bilgili kişilerin yorumlarına ihtiyacım var. Parçaların birbiriyle uyumluluğunu ve f/p oranlarını kısaca piyasayı iyi bilen bir arkadaştan yardımcı olmasını rica eiyorum. Bu fiyata tüm oyunlar için 1080p ve ultra ayarlarda ortalama 40-50 fps verebilecek bi sistem toplayabilirmyim? Yoksa bütçemde ne kadar daha değişikliğe gitmem gerek? Uzun zamandır takip edemiyorum bileşenleri güncel bilgili arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Biraz zamanım dar sistemimi tamamen burda yazılıp çizilenlere göre en geç 1 hafta sonra almayı düşünüyorum.
S
10 yıl
2500tl-2000tl arası dizüstü önerisi
Arkadaşlar aslında özelliklerin hepsini aklımda belirledim ama buna uygun bir dizüstü bulamadım. Piyasayı iyi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.Özelliklere gelicek olursak;
3.nesil i7
8gb 1600 mhz ddr3 ram
750gb ve ya 1tb hard disk*
Geforce 650m ddr3 veya daha iyisi
Bluray optik sürücü*
JBL hoparlör*
1080p çözünürlük*
15.6 inç ekran boyutu*
Mat ekran*

Sonlarına yıldız koyduğum özellikler ilk aradığım özelliklerden arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.