E

Çavuş
31 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
8 yıl
Dövme merakı
Selam. Dövme yapmayi ögrenmek ve deneme yapmak icin dövme ekipmanlari bakiyorum. Cesit ve marka cok fazla oldugu icin hangi marka daha kalitelidir bilemiyorum. Bu konuda marka tavsiyeleriniz nedir acaba?
E
11 yıl
Bilgisayar toplamak istiyorum. Öneriler
Selam;

Yeni oyun bilgisayarı toplamak istiyorum önerilerinizi yazarmısınız.

işlemci ve ekran kartı almayacağım. mevcutta i5 750 işlemcim, xfx6850 ekran kartım ve coolermaster 650w power sup. var.
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
E
12 yıl
Köpek almak istiyorum ama ..
Selam. Güvenilir bir yerden Golden yada Labrador cinsi yavru köpek almak istiyorum. Güvenilir dememin sebebi safkan bir hayvan istiyorum. İzmirde nerelerde bulabilirim acaba?
E
12 yıl
Xperia S NFC aktif olmuyor
Selam;

Xperia s telefonumda daha önceden bir sorun olmuştu ve zar zor yazılım atmıştım flash tool ile. Root işlemi falan yapmadım cihaza. sadece yeni yazılım attım. Bu işlemi yaptıktan sonra telefonda sorun kalmadı ama daha sonradan tuhaf bir durum farkettim. NFC özelliğini aktifleştirmek istediğimde aktifleştiremiyorum. NFC nin yanındaki kutucuğa işaret koyuyorum ama 1 saniye sonra o işaret otomatik olarak siliniyor ve NFC aktif olmuyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba?
E
12 yıl
Telefonu pasaporttan sildirme
Selam,
Kız arkadaşım bana doğumgünü hediyesi olarak yurtdışından bir telefon getirdi. Geldiği gün TİM'den teli pasaportuna kaydettirdik. Buraya kadar sorun yok ama bana getirdiği telefon 15 gün sonra elimden kayıp suyun içine düştü ve telefon birdaha açılmadı. Bu telefon kız arkadaşımın geldiği ülkede garanti kapsamında olduğu için telefonu arkadaşıma iade ettim. Bunun yerine ordan bana yeni bir telefon alacak ama pasaportuna o suya düşen teli kaydettirdiğimiz için yeni telefonu kaydettiremiyoruz. O suya düşen telefonu pasaporttan sildirip bunun yerine bana yeni alacağı telefonu kaydettirebilirmiyiz acaba? Böyle bir durum yaşayan olduysa cevap yazarsa sevinirim..
E
13 yıl
Limango Daybuyday vb.. gibi sitelerden alışveriş
Selamlar;

Limango ve DaybuyDay gibi sitelerden alışveriş yapanınız varmı acaba? Güzel ürünler var ama tedarik süreci, müşteri memnuniyeti gibi konular ne durumdadır?www.sikayetvar.com'da çok fazla sayıda şikayet gördüm bu sitelerle alakalı. Bir çok kez alışveriş yapanınız varsa eğer bilgi verebilirmi? Yada bu tarz önerebileceğiniz güvenli, baş ağrısız ve kargom hala gelmedi diye düşündürtmeyen biryer varmıdır?
E
13 yıl
Photoshop CS5 ve Canon 550D raw dosyası
Selam;

Canon 550d ile çektiğim raw formatındaki resimleri photoshopla açamıyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor acaba? Adobe'nin sitesinden "Camera_Raw_6_5_updater" i indirdim ama installer a tıkladığım zaman Güncelleştirme uygulanabilir değil diye hata alıyorum.
E
13 yıl
Canon DSLR yi Teleskopta kullanan?
Selamlar,
Canon marka DSLR'yi Teleskobunda resim çekmek için kullanan varmı acaba?
E
13 yıl
Canon eos 550D Çanta
Selam;

Canon 550D için çanta almak istiyorum ama nasıl birşey alırsam daha iyi olur bilmiyorum. Marka ve fiyat açısından hangileri daha iyidir acaba?
E
13 yıl
Canon mu? Nikon mu? Tavsiyeniz.
Selamlar;

Canon eos 1100D yi mi alırdınız,
Nikon D3100'ü mü? Neden?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.