A

Yarbay
06 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
477 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
A
11 ay
Mangal Kömürü Tavsiyesi
Hafta sonları ailemle birlikte genelde mangala gideriz, etlere güzel bir aroma veren mangal kömürü arayışındayım, deneyimlediğiniz kömürleri önerebilir misiniz?
A
geçen yıl
Apple M2 Pro Edge Yükleme Sorunu
M2 Pro cihazım var fakat edge yükleyemiyorum, siteden indirim kurulum ekranında "yükleme başarısız" diyor.
A
geçen yıl
Apple M2 Pro mu, Ryzen 9 5900x mi?
Şu an mevcut olarak ryzen 9 5900x işlemci, b550 anakart ve 64gb ram olan bir sistemim var. Grafikerim, biraz daha detay verecek olursam web ve mobil arayüz tasarımları yapıyorum, bir e-ticaret sitesinin anasayfa, kategori, ürün detay, ödeme ve sepet adımlarını hem web hem de mobil olarak tasarlıyorum.

M2 Pro işlemci aklıma takıldı, mevcut sistemi satıp M2 Pro almayı planlıyorum, daha önce böyle bir geçiş yapmış olan var mı?
A
geçen yıl
RTX A2000 Tercih Etmeli miyim?
Mevcut sistemim;

R9 5900x
64 Gb Ram
MSI B550 Gaming Edge Wifi
650W +80 Gold PSU
AMD 6600

Mesleğim grafiker, biraz daha indirgeyecek olursam web ve mobil arayüz tasarımları üzerine uzmanım, Adobe uygulamalarında genelde PS / AI / XD / AE / PR kullanıyorum, ayda 1 veya 2 kez video kurgu ve render işleri yapıyorum, hobi olarak 3D ile uğraşıyorum.

Oyun işini konsolda hallediyorum, bilgisayarda neredeyse hiç oyun oynamıyorum. Bu nedenle RTX A2000 tercih etmeli miyim? 3-4 gündür incelemeleri izliyor ve okuyorum, ama kararsızım, tecrübesi olanlar bilgilendirme yaparsa memnun olurum.
A
geçen yıl
Pazar Yerleri Mobiloom Satıcısına Dikkat!
Amazon'da satış yapan Mobiloom firmasından PS5 Dualsense aldım, ürün elime ulaştığında paketin daha önce açık olduğunu fark ettim ve firma ile iletişime geçtim, aldığım cevap, ürünlerimiz kapalı kutu ve orijinaldir, oldu. Şeffaf jelatin kesilmiş ve askı olarak kullanılan plastik parçası yoktu veya içerisine girmiş olabilir bakmadım çünkü.

Bir de ne kadar yüzsüz bir firmaysa ürün kutusunun üzerine açılan ürünlerin geri iade yoktur diye de etiket yapıştırmışlar :), ayak üstü öpecekler yani. Konuyu Amazona taşıdım ve iade süreci başlattım, neyse ki müşteri hizmetleri sorunu çözdü, iade almama durumunda zararı karşılayacaklarını belirtti.

Bu nedenle, pazar yerlerinden ürün alırken Mobiloom firmasına dikkat edin.
A
2 yıl
Sabit Hatlardan Aranınca Telefonum Çalmıyor
Sabit hat numaralarından arandığımda, bu numara kullanılmamaktadır diye uyarı veriyor, bu durumun sebebini çözemedim. Normal cep telefonu ve 0850 numaralarda sıkıntı yok, ama 0 (şehir kodu) şeklinde gelen aramalarda telefon bu numara kullanılmamaktadır diye uyarı veriyor.
A
2 yıl
Viomi V5 Pro Alacak Olanların Dikkatine
Selamlar herkese, konuyu kronolojik detaylıca anlatıyorum. Bu ürün Sunny Türkiye garantisi altındadır.

Ürünü MediaMarkt firmasından 08.07.2022 tarihinden satın aldım, satın aldıktan 1 hafta sonra deneme şansım oldu, ürünün kurulumunu tamamlayıp haritalamaya başladım, düz zeminde bir sorun yokken ürün halıların üzerine geldiğinde "Ana Teker Sıkışması" diye hata vermeye başladı, cihazı bir çok kere sıfırladım ve tekrar denedim sonuç aynı, yazı sonuna ilgili videoyu ekleyeceğim.

Bu hata üzerine ürünü satın aldığım mağazaya servise göndermesi 23.07.2022 tarihinde teslim ettim. (Mağaza ile evim arası 1.5 saat olduğu için aldığım gün teslim edemedim maalesef.)
Ürünü 20 iş gününde bir sorun olmadığını belirterek teslim ettiler, eve gelip denediğimde aynı sorunun devam ettiğini gördüm.

Tekrar 1.5 saat yol giderek 12.09.2022 tarihinde ürünü mağazaya geri teslim ettim, bu ürünü 4.10.2022 tarihinde teslim aldım. Teslim almadan 5 gün önce firma beni arayarak, ana fırça rulo motorunun değiştiğini belirterek mağduriyet için +12 ay garanti ekleyeceklerini söylediler.

Ürünü evde denediğimde tekrar aynı sorunun olduğunu gördüm, müşteri hizmetlerini aramama rağmen hiç bir sonuca ulaşamadım, yine 1.5 saat yol giderek ürünü mağazaya teslim etmem gerekecek.

ÖNEMLİ BİLGİLER

Ürünün servisini aradığımda konuştuğum arkadaş aynen şunları söyledi;

Evinizde 2cm'den kalın haklı olmayacak, ayrıca halı koyu tonlarda veya koyu şeritler olmayacak, Viomi V5 Pro robot süpürge bu özelliklerdeki halıları tanımıyormuş ve hata veriyormuş, bu ürünü satın alırken MediaMarkt satış temsilcisi sadece 3cm'den yüksek halılara çıkamadığını söyledi.

Evimde 2cm'den kalın halı yok, ayrıca tüm halılarımız mavi ve beyaz renkte.

Bu ürünü alacaksanız evinizde 2cm'den yüksek ve koyu tonlara sahip halılar varsa ise önce halılarınızı değiştirin sonra Viomi V5 Pro robot süpürge alın :).

Ürünü tekrar mağazaya teslim edeceğim, sonuç alamazsam THH'ye başvuru yapacağım ve süreci başlatacağım. Şikayet var sitesinde bu konuyla ilgili bir çok şikayet olduğunu sonradan gördüm, ayrıca youtube'da bu ürünün reklamını yapan bir yayıncı var, kesinlikle o kişinin yorumlarına inanarak alışveriş yapmayın.


VİDEOLAR






A
2 yıl
Wifi ağını aynı isimde diğer odaya taşıma
Evin orta kısmında modem yer almakta, çalıştığım odaya kadar wifi maalesef kapsamıyor çok az çekiyor, bu nedenle çalıştığım odaya Tp-Link Tl-Wr840N router aldım ve modemden kablo uzatarak bağlantıyı getirdim, ama 2. bir wifi ağı kurmam gerekti, örneğin Ev 1 wifi normal modem Ev 2 wifi router cihaz.

Ev 1 wifi ağını router'a taşıyıp odamda da Ev 1 wifi ağına bağlanmak istiyorum, aynı zamanda da router'da kablolu bağlantının da olması gerekiyor.
A
2 yıl
MSI B550 VGA Led Uyarısı Sorunu
Sistemim;

Ryzen 9 5900x
MSI B550 Gaming Edge
64 GB Ram
RX6600 Gpu
Power Corsair 650W 80+ Gold

Sorun ise;

2 gündür sistem açtığımda VGA led ışı yanıyor, power tuşuna basılı tutuyorum kapatıyorum tekrar açıyorum, sorunsuz boot ediyor sistem.

Power kablolarını değiştirdim, ekran kartı için eski sürücüye geçtim sorun yine devam etmekte. Daha önce bu sorunu yaşamış ve çözüm olan var mı?
A
2 yıl
Süspansiyonu Rahat Olan Araç Tercihi
Şu an 2014 Kia Rio kullanıyorum, araç yükseltmeyi düşünüyorum Ceed olabilir, araba da aradığım özellik konfor, zaten hızlı kullanan birisi değil, max 110 km/h. Süspansiyon yönünden çukurlarda ve tümseklerde çok hissettirmeyen, araç içerisine düşük hızlarda ses almayan, alternatif modellere de bakabilirim. Ceed yerine 2015-16 Golf veya Toyota modelleri de olabilir, bütçe 400k.

Tamamen buradan çıkacak olan öneriler üzerine araştırma yapacağım ilk olarak. Derdimi doğru anlayabildiysem ne mutlu :).
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.