G

Yarbay
05 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
295 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
3 ay
200 mbps hakkında
Arkadaşlar selamlar. Turk telekom fttb üzerinden 100 mbps internet abonesiyim. Aldığım hız 93 mbps. 50 TL aylık farkla 200 mbps ye geçiş yapmak istiyorum ama 100'ü bile veremiyorken 200 mbps alabilir miyim? Yani düz 200 beklentim yok 193 194 mbps de yeterli. Fttb kullanıp 200 mbps hız alan var mı Türk telekom altyapısıyla.
G
2 yıl
Vodafone numara taşımada karşıma çıkan uyarı
Arkadaşlar Turkcell taahütüm 10 gün sonra bitiyor ve Vodafone a numara taşıma işlemi yaptıracaktım online başvuru ile ama böyle saçma bir uyarı veriyor. MH ile görüştüm Turkcell dendir telefondandır vs dedi. Dedim size ekran görüntüsü yolladım ne alaka Turkcell ve telefon. Numaram hala sizde gözüküyor dedim. Ben IT ye yazayım bir inceleme yapılsın dedi ama düzelir mi düzelmez mi bilinmez. Bu saçmalıkla karşılaşan oldu mu hiç?

< Resime gitmek için tıklayın >
G
3 yıl
TTNET iptal hakkında
Arkadaşlar TTNET 2 yıllık taahhütümüz 18.04.2022 tarihinde doluyor. 100 mbps Fiber için 24 ay ve 182 TL teklif edildiği için ben de yeni üyelikle Netspeed'e geçtim ve memnunum şimdilik. Bugün edevletten iptal talebinde bulunsak bugün mü iptal oluyor? Diyelim ki yarın iptal ettim 13 gün için ceza vs çıkar mı? Sizce ne zaman iptal başvurusu yapayım?
G
3 yıl
Ttnet fiber akşamları hızın 85mbps ye sabitlenmesi
Arkadaslar selamlar. Fttb fiber aboneligimizde sözde 100mbps ama özde 93 mbps internet kullanmaktayız ama son 1 haftadır aksam saatlerinde hız testi yaptığımda 93 ile başlayıp 85mbps ye sabitleniyor. Belli ki bir limitleme yapilmis zira kac tane ve hangi veri merkeziyle yaparsam yapayım testi 93 mbps den baslayıp 85 e düşüyor ve 85 te kalıyor. Bu durumu yaşayan var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
G
3 yıl
Xmp açıkken bilgisayar geç açılıyor
Arkadaşlar ryzen 7 3700x islemcim biostar x570 gta ana kartim ve 2x8 gb 3000mhz ramim mevcut. Ram normalde 2133 mhz de çalışıyor. Xmp açınca 3000mhz de çalışıyor. Ama şöyle bir durum var xmp açınca ya da ram'e o.c yapınca bilgisayar ın ilk açılışta ana kartın logosunun gelişi yaklaşık 20 saniye sürüyor. Logoyu disabled yapsamda süre değişmiyor. Windowsun açılması ise toplamda 35 saniye sürüyor. Ama xmp kapalı ve o.c yapmıyorsam yani 2133mhz de çalışıyorsa ramler, ana kart logosu hemen geliyor ve windows ekranı 14-15 saniye de açılıyor. Bunu nasıl aşabilirim bir çözüm var mı?
G
3 yıl
100 mbps Fiber Türk Telekom kullanıcıları bakarsa sevinirim
Arkadaşlar şu anda 50 mbps Fiber Türk Telekom kullanıyorum. Hızımı 100 mbps yapmak istiyorum ama o hızın tamamını alabilir miyim o soru işareti var kafamda. Kullanan arkadaşlar 100 mbps tamamını alıyor mu hızın? Diğer al sat yapan firmaların bazılarına kilit uyguladıklarını ve 88 vs sabitlediklerini hatırlıyorum. Aynısını kendi kullanıcılarına da yapıyorlar mı? Bu da şu an aldığım hız. Bir de 100 mbps de upload hızı 50 de ki gibi 8 mi? Teşekkürler şimdiden...

< Resime gitmek için tıklayın >
G
4 yıl
24 ay taahhüt hakkında
Arkadaşlar Türk Telekom ile 24 aylık taahhütle 50mbps internet kullanıyoruz. Sorum ise 12 ay dolunca mobilde ki gibi cayma bedeli ödemeden farklı bir iss ye tasiyabiliyor muyum internetimi?
G
4 yıl
Termostatik vana kombi hakkında yardım
Arkadaşlar selamlar. Yeni bir eve taşındık ve evdeki bütün peteklerde termostatik vana mevcut sadece 2 adet banyoda ki havlupanlar hariç. Kombi Buderus U022-22K. Daha önce termostatik vana hiç kullanmadım o yüzden bir kaç sorum olacak. Kombiyi 50 derece yapıyorum ve vanaları 5'e getiriyorum ama kombi mesela yandığında suyu 30 derece gösteriyor yandığı an derece tırmanışa geçiyor ve en fazla 3 dakika da 50 derece oluyor. Ve kombi ateşi kestiğinde 30 dereceye yaklaşık 5 saniye de düşüyor. Ve peteklerin sıcaklığına baktığımda en fazla 38 derece olarak gördüm ama genelde 23-25 derecedeler. Bu normal mi? Buderus kombi de çalışma mantığı nedir? Mesela 40'a ayarlasak 45'te sönüp 35'te yanmakmıdır? Zira ben 50 yapıyorum bu yine 30'a düşüyor ve yanmıyor. Evin sıcaklığı 17 derece sokaktan hallice.
G
4 yıl
Vdsl abonesiyim Fiber olan binaya taşınıyorum.
Arkadaşlar selamlar. Şu an Ankara da vdsl 50 mbps internet kullaniyorum Turk Telekom. Istanbula tasiniyorum ve oturacağım sitede Turk Telekom fiber hizmeti mevcut. Simdi ben tasima talebi yaptigimda vdsl hizmeti alabilecek miyim yoksa fibere mi geçmem gerekecek?
G
4 yıl
TP-Link Archer T9UH AC1900 hız dalgalanması
Arkadaşlar selamlar. Bu wifiden aldım hepsiburada üzerinden 9 ay önce. Aldığım günden beri hep aynı sıkıntı. Uğraşmamak adına servise de yollamadım ama artık gına geldi. Hangi driver ını yüklesem bir anda sanki hiç windowsa yüklenmemiş gibi bir hal alıyor ve internet bağlantısı kesiliyor. Usb bağlantısını takıp çıkartınca tekrar tanıyor ve düzeliyor. Wifi adaptör de sıkıntı olması dışında başka bir neden olabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.