S

Teğmen
29 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
MAKSİMUM 500 TL\u0027 YE İŞLEMCİ + ANAKART ALICAM
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar 500 tl'ye kadar işlemci + anakart alıcam. pc nin diğer parçaları elimde mevcut. Ekran kartım ati hd 7850 .Ramlerim 8 gb gskill 1600 mhz cl9. Bu parçalarla uyumluluk sorunu yaşamayacagım şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.Oyun amaçlı bir sistem topluyorum...

Dip Not : Arkadaşlar internetten almayı düşünüyorum. Tercihim kapıda ödeme şeklinde olması.İnventus diye bir sitede bu uygulama mevcut . Artık en faydalı nerden almam olucaksa tavsiyelerinizi bekliyorum.
S
12 yıl
1500 tl ye monitör dahil Oyun PC\u0027si
1500 tl ye monitör dahil bir oyun pc'si istiyorum. Daha çok Battlefield 3 , gta 4 gibi oyunlar oynamak istiyorum. Bu oyunlarda bana sıkıntı yaratmayacak monitör dahil sistem tavsiyesi yaparsanız sevinirim
S
12 yıl
DVI-I ekran kartıyla DVI-D monitör
eksen bilgisiyardan dvi-d bir monitör ve dvi-i bağlantılı ati hd 7850 ekran kartı alıcağım. Ama dvi-i bağlantılı ekran kartı dvi-d bağlantılı monitöre uyarmı bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar... Linkleride yazıyorum :::

Monitör ===>http://www.eksenbilgisayar.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=96207
Ekran Kartı ==>http://www.eksenbilgisayar.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=96362
S
12 yıl
Eksen pc Tc kimlik no
Bu eksenden Tc siz sipariş verilemiyormu ? yarın obur gun databaseleri hacklenipte tc kimlik no muzu resmi işlemler için kullanmaycaklarını nerden bilebiliriz? alışveriş yapan arkadaşlar varsa tc kimlik no vermek zorunlumudur ???
S
12 yıl
1500 tl ye [ Monitör Dahil] Oyun Pc si
evet başkıkta gördüğünüz gibi 1500 tl ye oyun amaçlı Monitör dahil bir pc toplamak istiyorum...
Tavsiyelerinizi ve yönlendirmelerinizi (vatan pc , teknobiyotik vs.) bekliyorum ... teşekkür ederim şimdiden.
S
12 yıl
ZİRVE LYS SORU BANKASI ÇÖZÜMLERİ LAZIM (2012)
ARKADAŞLAR PROJE ÖDEVİM VAR FAKAT SON HAFTA BU HAFTAYMIŞ HABERİM YOKTU :s . ELİMDE ZİRVE 2012 LYS SORU BANKASI VAR BANA ACİL ÇÖZÜMLERİ LAZIM. HEPSİ olMASADA OLUR. YARISI BİLE İŞ GÖRÜR. YAPMASSAM PROJE ÖDEVİNDEN SIFIR ALICAM. ELİNDE KİTABI OLUPTA YAPMIŞ OLAN BİR KARDEŞİM TARAYICIYLA YADA FOTOĞRAFLARINI ÇEKEREK BURAYA ATARSA ÖYLE BİR SEVABA GİRMİŞ OLUCAKKİ ANLATAMAM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM... Aşağıdaki kitap arkadaşlar...
< Resime gitmek için tıklayın >
S
12 yıl
ZİRVE LYS 2012 SORU BANKASI
ARKADAŞLAR PROJE ÖDEVİM VAR FAKAT SON HAFTA BU HAFTAYMIŞ HABERİM YOKTU :s . ELİMDE ZİRVE 2012 LYS SORU BANKASI VAR BANA ACİL ÇÖZÜMLERİ LAZIM. HEPSİ OLMASADA OLUR. YARISI BİLE İŞ GÖRÜR. YAPMASSAM PROJE ÖDEVİNDEN SIFIR ALICAM. ELİNDE KİTABI OLUPTA YAPMIŞ OLAN BİR KARDEŞİM TARAYICIYLA BURAYA ATARSA ÖYLE BİR SEVABA GİRMİŞ OLUCAKKİ ANLATAMAM.iNTERNETT 3 SAAT BOYUNCA ARAŞTIRDIM BULAMADIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
S
12 yıl
Çözünürlüğü arttırdım ama Monitörüm desteklemiyor....
merhabalar.
Çözünürlük ayarlarını kurcalarken birden çözünürlüğü 2500 x 1600 gibi bir değere getirdim . ardından monitorüm kapandı ve '' OUT OF RANGE '' yazdı. anladımki monitörüm bu çözünürlüğü desteklemiyor. Ardından reset attım pc ye tekrar açtım değisen birsey yok pc çalışıyor windows açılırkenki ses geliyor ama monitörde görüntü yok ''Out of range'' yazıyor. Sonra reset atıp güvenli modda açtım pc yi ve ekrana görüntü geldi . çözünürlüğe baktığımda kendiliğinden 800x600 daydı ve monitorümün kendi çözünürlüğüne geri getirmeye çalıştım ama değişmedi sabit 800 x 600' da. Ve pc yi normal modda açtığımda ekran yine siyah görüntü yok. Güvenli moddada çözünürlük değistiremiyorum. Kendimce işe yarar diye düşünüp Bios pilini çıkarıp taktım biosa reset atıldı Load Deafult dedim ama bir yararı olmadı. Ekran yine siyah. Güvenli modda kendiliğinden 800 x 600 da başladığı için görüntü var.
Yardımlarınızı bekliyorum..
S
13 yıl
8 mb internetim 1.75 alıyorum yardım edin...
Arkadaşlar iyi günler...yaklaşık 2 senedir netlimitsiz 8mpbs'e kadar tarifesini kullanıyorum. Şimdiye kadar ping sorunu hariç download hızında herhangi bir sorun yaşamadım. Yaklaşık olarak 8-7.5 mbps civarıdna bir verim alıyordum. Fakat son 3 gun once hızımın 1.10 mpbs gibi düşük bir hızda oldugunu farkettim.Ben 25 gb download limitinin aştığım için düştü sandım ilk olarak ama yinede bir Ttneti arayarak bilgi alayım dedim. Aradım ve download hızındaki düşüklüğü düzeltilmesini istedim. Görüştüğüm arkadaş hattı kontrol etti çeşitli işlemler yapıp modemin fişini çıkarmamı istedi bende dediğini yaptım ardından download hızını tekrar 8 mpbs aldım hatta 8 i biraz geçiyor gibiydi :) . O akşam gecince ertesi gün tekrar bir kontrol yaptım bu sefer hızımın gene aynı oldugunu gördüm . Kotayla ilgili bir problem olsaydı ilk aradığımdada 25 gbı coktan geçmiştim ancak buna ragmen hızım 8 mpbs ye yükselti. Buna dayanarak bir kere daha aradım ve bu sefer karsıma cıkan bey bana 25 gbı geçtiginizden dolayı hızınız 1 mpbsye sabitlenmiştir dedi .Bende bu konu hakkında bilgimin oldugunu söyledim ancak dünde aynı şekilde 25 gbı geçmiştim ve dünde hızımın 1.10 mpbs oldugunu söyledim .Ardından hızımın düşük oldugunu görünce tekrar müşteri hizmetlerini arayarak hızımın yükseltilmesini istedigimi ardındanda yükselttiklerini söyledim. Bu durumda kotayla ilgili olamayacagını söyledim çünkü eğer olsaydı dün aradıgımda hızımı yükseltmezlerdi dedim. Beyfendi ilk önce bir kaç saniye durakladı. Ardından sistem otomatik ayarlıyor filan dedi. Bende dün aradıgımda problemi nasıl çözdüler ozaman beyfendi yardımcı olacakmısınız bana artık dedim. Karsımdaki beyde son çırpınışları biz burdan hız ayarlayamıyoruz sistem kendi ayarlıyor vs. vs... hattınızda yogunluk vardır vs vs.. ve 25 gb kota oldugunu bunu geçerseniz hızınızın 1 mpbs ye indirlecegini söyledi. Bende bana çözüm bulacakmısnız dedim ve arza kaydı aldılar. Hem bana 25 gb ı gecince sistem kendi otomatik düsürüyor diyor hemde arıza kaydı alıyor zaten kendi söyledigini kendi çürütmüs oldu. Ardından bir kaç saat sonra hızımın 2 mpbsye yükseltildigini ve pingiminde 55 ms den 12 ms ye düştüğünü gördüm.Ping sorunum çözüldü fakat hala 8mpbs alamıyorum. Bir daha ararsam artık çirkinleşmekten korkuyorum. Sizce bir daha arayıp bu sefer bağırıp çağırmalıyımım ne yapmalıyım yoksa ay sonuna kadar bekliyip öylemi aramalıyım.Suçu bana atmalarını istemiyorum çünkü..Eğer lazım olursa modem bilgilerinide koyabilirim.
S
13 yıl
2000 tl ye sadece kasa
2000 tl ye kadar sadece bastan aşağı bir kasa toplayacagım. tavsiyelerinizi bekliyorum.(fiyatlarıyla birlikte nerden arastırdıgınızıda yazarsanız iyi olur veya link koyarsanız.) (oyun amaçlı olacak.)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.