M

Yüzbaşı
06 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Çifte Vatandaş Almanya\u0027ya Girişte Aşı Karnesi
Merhaba arkadaşlar,

Ben hem T.C hem BG vatandaşlığına sahibim. 2 pasaportta da isimler farklı. Türkiye'de yaşadığım için Covid-19 aşımı burada oldum. Aşı karnesi aldığımda Türk ismim ve bilgilerim ile çıkıyor.

Ekim ayında Almanya'ya gideceğim. Vize sorunu olmadığından BG pasaportum ile gideceğim. Bu durumda herhangi bir sorun olur mu? Sonuçta çifte vatandaşlığım var ve aşılarımı Türkiye'de yaptırdım.

Bu şekilde yurt dışına karne ile çıkış yapan var mı acaba? yada bilgisi olan?
M
8 yıl
Arac hasar sonrasi Kasko mu kaportaciya mi yaptirsam ?
selam dun talihsiz bir olay yasadim. Aracimla sehir halindeyken yol kenarindaki birdemir parcasi sag tarafdan aracin altina takildi ve saçı 30 cm kadar falan yırttı. Aracın gitmesine falan engel degil ancak o kısımdan su çamur vs girebilir ve sorun çıkarabilir. Telefon bozuk oldugundan resim çekemedim.

-Yırtılan kısım bu krikoyu falan yerleştirdigimiz yerin o taraflar dışardan görünmüyor yırtık.

-Kaporta ustasına gittim 1-2 tane abi yırtık sıkıntı yama yapılacak boyanacak pütürlenecek zart zurt saydılar ve kaskodan yaptırmazsam peşin 500 den aşşagı çeken olmadı.

-Ben bunu kaskodan yaptırmaya karar verdim gidicem servise vericem temiz garantili bi şekilde aracımı teslim alıyım diyorum. Aracım daha yeni.Bazıları abi git yaptır kasko boşunamı ödüyoruz bu zamanlar için derken kimileri abi manyakmısın 500 lira için kasko mu bozulur falan diyor. Böyle şeyleri elden vericeksem ben nie hıyar gibi kasko ödüyorum aklımda deli sorular.Bu işten anlayan arkaşlar bi aydınlatsınlar lütfen.

-Not : Anadolu yakasında reno servisi kullanmış memnun kalan varsa bir tavsiyenizi alırım
M
8 yıl
satildi
Arkadaslar uzun zamandır takılmıyordum kasada 9 key kalmış dileyen varsa 9 adet 50 lıraya satıyorum.

Tek tek de ödeme geçilebilir para yatar 1 key verılır seklindede yapabiliriz. Önce key alım sonra para diye bir olayım yok. Site güvendigim bilinen 1-2 kişi dışında.
Dileyen eski satış konularıma ve reflere bakabilir hayırlı forumlar.

http://steamcommunity.com/id/cyneyt/

ekleyebilirsiniz.

ödeme sadece enpara hebabım bulunmaktadır.
M
8 yıl
Head First Servlets and JSP ariyorum
Bahsi gecen kitap satan varsa talibim arkadaslar. PDF olarak almis paylasmak isteyen varsade kindle alabilirim tesekkurler.
M
9 yıl
Ingilizce- Istanbul Avrupa yakasi tavsiye
Merhaba arkadaslar isim geregi ingce kursuna gitmem gerekli ogrenmek zorunda kaldim. Istanbul avrupa yakasinda adam gibi kurs ariyorum.

Mukemmel bir kurs olsun kafasinda degilim oyle birsey olmiycaginin farkindayim. Tek istedgim 4-5 ay sonunda is yerinde 1-2 sayfa yazabilecek tercume edip anlayip gerekirsede konusabilmem gerekicek.

Isim geregi zaten surekli ingce makaleler vs okuyorum ancak yarim yamalak anliyorum.

0 msji olupda x firma en krali gibi allahsiz kitapsizlar msj atmazsa bende zaman kaybetmemis olurum.

3 kurus gariban parasina goz dikmeyen ve gercekten suan egitim alan yada almis olan kisiler tarafsiz yorum atarlarsa cok memnun kalirim tesekkurler.


edit : kpds yds falan kasmak gibi bir olayim yok tek amacim 5-6 ayda kurumsal bir firmada goze batmadan ingce olarak kendimi dondurebilmek.
M
9 yıl
Delphi Ado Mssql islemleri Sorum var
Arkadaslar ado ile sql islemleri yapiyorum uygulamamda sil kaydet vs gibi islemler mevcut ornegin sil kisminda ne gibi bir kod yazmaliyim ki grid de sectigim kisi sil dedigimde silinsin ?

Mumkunse tw den 10 dk baglanip bu is boyle olur die 10 dksini ayirip anlaticak kisi varsa cok makbule gecer tesekkurer.
M
9 yıl
65 bin civari dizel otomatik arac tavsiyesi
Elimizde belirtmis oldugum miktarda para var ve arac almak istiyoruz mumkunse 0 olmasi gerekli 2. el dusunmesekde bu fiyata su modeller alinir denilirse bakariz.

Dizel ve otomatik olmasi sart arkadaslar 2. el olucaksada yuksek km li arac olmamali babam oldukca pinpirikli bir sahisdir onu memnun etmek cidden zor

Varsa teklifleriniz bekliyorum arkadaslar .

Ayrica aralik ayi gibi bir indirim soz konusu olurmu araclarda 2015 modellerde ? yeni modeller tanitimlari yapilinca yil sonuna dogru kayda deger bir indirim olur diye dusunuyorum.

Not : Arkadaslar biraz daha cikabilirim borc falan alip 70 e kadar ancak gercekden o parayi hakeden bir arac olursa. Cunku suanda bile bu parayi hak eden araba oldugunu dusunmuyorum anlam veremedigim sekilde 50 bin max edicek araclar bu paralar isteniyor.
M
9 yıl
Monster 3. Kez ariza Tekrari
Merhaba arkadaslar monster a5 v1.1 laptopum 07.07.2014 tarihinde almistim daha 10 ay gibi bir zaman oldu ancak son 1- 1.5 aydir ust uste arizalardan biktim 10 dk once yine kapandi acilmior acilirken fanlar cosuor ve siyah ekran seklinde kapaniyor bu 3cu oldu artik ilk arizada anakart dediler sonra ram den dediler

cihazimi mumkun ise iadesi talep edecegim gunluk kullanimda birtek netde gezmek icin kullanmama ragmen bu kadar kisa surede bukadar ariza beni biktirdi

yasal haklarim nedir bilgisi olan var mi ? cihazi geri verip para iadesi talep edebilir miyim ? en kotu komple cihaz degisimi hakkim var mi ?

hafta sonu oldugu icin kendilerine ulasamadim sizden on bilgi almak istiyorum basina bole birsey gelen var midir

Simdiden yardimci olan herkeze tesekkurler.
M
9 yıl
Monster\u0027in Aras Kargo ile calismasi Pismanliktir !!!
Merhaba arkadaslar yaklasik 2 hafta once laptopun acilmamasorunu yapti ve kendim goturup teslim ettim anakarti onarip geri gonderdiler cihaz bu pazartesi aksam uzeri tekrardan ayni arizayi yapti monster servis aradim ve ayni ariza yapmasiilginc anakarti degistirebiliriz belki dediler ve aras kargo ile yollayin dediler. Bende bi sevinc aradim adamlari

pazartesinden beri bekleki kargocular gelsin sali 5 kere aradim kayitlar alindi gelen giden yok carsamba oglen yoldan gecen aras kargo otobusunu sans eseri durdurup abi gelmicekmisiniz die sormam ile adamlarin zaten haberleri bile yoktu olaydan yani ayni gun 5 in uzerinde talep kaydina ragmen gelen giden yoktu

Carsamba kutsal bir gucun yardimi ile kargoyu vermis oldum persembe ulasir die umarken adamlar daha cikis bile yapmamislar firmadan sebebini sordugumda ise UNUTMUSUZ ABI die gulunc ve profosyonellik disi bir bahane ile karsilastim kargo bugun Kadikoy Mado subelerine sabah ulasti vermeyede pek niyetleri yok gibi hala cikisda gozukuor kargom

Merakdan bir arayim sorayim dedim beyfendi biraz bekleticez diyip hatda kalin dediler ve EVREKA 9DK !!! evet tam 9 dk hatda kaldim ve adamlar tele bakmadi bile daha fazlasinirlenip agir konusmamak adina telefonu kapadim.


Bundan sonra imkaniniz varsa asla aras kargo cihaz gondermeyin gerekirse 2 kati para verin ama profosyonel calisma prensibine sahip kargolara verin.

Monster ekibininde bu adamlarla anlasmasi var ise bir daha dusunmesini tavsiye ederim.
M
9 yıl
Satilik Cs:GO Keys / Skins Awp Red Line Mw key 5.75
Merhaba arkadaslar elimde bulunan Skin ve keyleri satisa cikarmis bulunmaktayim.Asagida belirtecegim skinler suan elimde olanlardir satilanlar belirtilecektir.
Skin ve keylerin satilmasinda herhangi bir aciliyet yoktur !!!

Bu Konu Her Turlu FIYAT tavsiyesi seklindeki Yorumuna Kapalidir ! Sadece Alici Olucak kisilerin Yazmasi yada ozelden ulasmasi RICA olunur !!!

Odeme yontemi
= Enpara dir Referans isteyen kisiler profilimden yaptigim satislara ve satis fiyatlarina bakabilir odeme gecildikden sonra cok acil bir durum soz konusu deil ise max 2dk icinde skin yada keyler teslim edilecektir

8 ADET KEY MEVCUT 2 anka 6 chroma alt limit yoktur ister tek tek ister hepsini alin. adetı 5.75

-Skin list-

AWP Red Line MW = 25 ytl ( Sticker: Titan | Katowice 2015, İyi Atış )

AWP BOOM MW = SATILDI @ racher kullanicisi almistir
M4a1-s Cyrex BS = --SATILDI @bLaxp kullanicisi almistir
M4a1-s Stattrak Blood Tiger FN= --SATILDI @bLaxp kullanicisi almistir
AK-47 Jaguar MW= SATILDI - FORUM DISI
AK-47 Red Laminate BS = ---SATILDI @bLaxp kullanicisina satilmistir
AK 47 Stattrak Blue laminant FT = --- SATILDI !!! @muctwen kullanicisi almistir

Iletisim =http://steamcommunity.com/id/cyneyt/ yada forum uzerinden ozel msj atabilirsiniz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.